Missis Fox, в мене ікра ще стоїть з початку цього року в морозилці) Купувала форелі 0.5 замороженої і сама фасувала в маленькі банки. Спробуйте взяти в тому ж Веладісі "на розвес" , має бути дешевше. Або є Рибонька ТМ - в них також ікра розфасована зараз по акції (форелі 200 г - 610, але це чиста ікра без олії), є доставка по ЗП.
_______________________________ обращаться ко мне на ты
Я була в Метро вперше за довгий час, так купила ікру форелі 250 г 809 грн. Ми не супер поціновувачі, за великими ікринками не женемося, але бутери любимо і любимо, щоб їх було багато (ну як любимо, син старший готовий їсти її цілодобово) Може млинці з ікрою зроблю, подивимося який буде настрій на НР. І теж доведеться робити крабовий, молодший вже замовив.
Дівчата, а чи будете ви готувати щось на Різдво? Мені чомусь захотілося вареників з картоплею наліпити, щось традиційне українське хочеться
Shateno4ka, inn4ik, я тоже в Метро хочу zuzunka,inn4ik, хочу тортик печеночный , но делать на НГ не буду, никогда не делала его сама, морока, а мои могут носом потом крутить