Общаемся здесь на все животрепещущие темы касательно периода карантина в связи с коронавирусной инфекцией. Однако не забываем про другие отдельные, уже существующие, темы на форуме. Предупреждаем, что оффтоп будет перемещён в соответствующие темы.
Обращаем ваше внимание на то, что:
2.10.3. Любые косвенные оскорбления и оценочные характеристики чужих действий и убеждений ("дебилы", "придурки", "дауны" и т.п.) будут расцениваться как попытка задеть пользователей и спровоцировать конфликт. Администрация оставляет за собой право решать что является таковой, а что нет.
bratulka, может дети просто бесятся дома? Вон мой на прошлой неделе ездил по квартире на самосвале, грохот стоял капец. Вчера мяч в стену буцал. Но я не парюсь у нас маленьких детей по соседству нет, а взрослые тоже иногда шумят, так что мы не жалуемся друг другу.
-- Пользователь добавил некоторое время спустя --
Dgiva писал(а):
Видела видео в группе наше го города как мама с ребенком гуляют на крыше 9ти этажки, довели людей.
Рябинка,ну сьогодні фраза була - діти нарешті почали навчатися, а ви своїми ремонтами заважаєте я і подумала, що то канікули закінчилися
YanaSovushka,не знаю мій бісився, але переїхали на дачу - він в принципі не вміє спокійно пересуватися, але в своїй квартирі я не збираюся літати, і дитину смикати не буду, щоб він тихесенько ходив, він в 10 вже спить, так що закон не порушуємо, а вдень - хай грається мені зверху теж скачуть вдень - ну хай скачуть, я в іншу кімнату пішла собі в чому проблема взагалі не бачу, тим паче дитина буде стрибати, гратися, бо це дитина - вона не може сісти і спокійно півтори місяці просидіти тихенько в куточку
я просто не очікувала таких пристрасних перемовин між сусідами висловили все, що накіпило за роки та всі емоції, що придушували на карантині
_______________________________ Бо плач не дав свободи ще нікому, А хто борець, той здобуває світ.
bratulka, Юль, я тебя ждала Ты как спец, вот растолкуй, пожалуйста. - У меня дома два "клиента" 60+, один периодически ходит к машине, другая может сходить в магазин. Ходят в масках. Если их остановят, что сразу штраф? - Нигде же не прописано, что я не могу с ребенком поехать в стоматологию? То есть фактически передвижение не запрещено? - Про количество человек в машине, ничего не прописано? Я вот тебя вроде как не видела вне форума, но вот после очередного просмотра "Метод" ты у меня ассоциируешься с Есеней.
Bysinka,два твоїх клієнти можуть пересуватися досить вільно в межах 2 км від обраного місця самоізоляції, якщо їм нема кому принести необхідні речі їх типу внесуть в базу - ну так планується як тим, кому потрібен соціальний захист і типу місто має їм надати допомогу, АЛЕ бази тої поки нема, ну і з соціальними робітниками в нас недобір, тому хай з документами ходять собі в радуісі 2 км від дому мій тато сьогодні, наприклад, поїхав далеко за межі своєї резервації, бо йому треба було робочим видати зарплатню (вони хоч і не працюють, але тато хороших робітників не хоче втрачати, тому йому треба було в банк, як директору аби отримати гроші і роздати хлопцям ) більше того, ще планує їхати і знову через якійсь звіт, який не відмінили для юридичних осіб, або буде штраф
Bysinka писал(а):
Нигде же не прописано, что я не могу с ребенком поехать в стоматологию? То есть фактически передвижение не запрещено?
та ходіть собі куди треба поки заборон немає для тих, хто молодше 60 та не на самоізоляції через підозру на захворювання
Bysinka писал(а):
Про количество человек в машине, ничего не прописано?
про особистий транспорт нічого не написано, в принципі можуть пристібатися,але машина, то не громадське місце, то хай йдуть лісом будуть робити фокуси, одразу двзінок на гарячу лінію МВС - от прямо не відходячи від місця і скарга з обовязковим вказанням осіб (а вони мають назватися повністю) або на 1545 - там теж таке приймають і направлять начальнику їхньому
Bysinka писал(а):
Я вот тебя вроде как не видела вне форума, но вот после очередного просмотра "Метод" ты у меня ассоциируешься с Есеней.
я не знаю про що ти. це хороша асоціація чи погана?
_______________________________ Бо плач не дав свободи ще нікому, А хто борець, той здобуває світ.
моя думка, що поліція не буде зараз пенсіонерів чіпати, максимум попередження усні, бо пенсіонери - це найцінніший виборчий актив, його ображати не можна і хазяїн всіх патрулів це дуже добре знає ну і знову ж таки пенсії в нас амі знаєте які, ну накладуть штраф, передадуть в виконавчу, той штраф (з урахуванням норм, що більше 25% з пенсії,якщо вона не досягає певного рівня віднімати не можна і так далі по нюансах законів) пенсіонери будуть сплачувати роками, а памятати ще довше хто наклав на них той штраф
я не знаю про що ти. це хороша асоціація чи погана?
Ну кАк бы комплимент Я тебя такой представляю, по типажу и внешне. Не угадала? Спасибо за разъяснение
Души Юльку, пусть дает фотку
Кажется мне, что многие соседи перестанут здороваться после карантина
_______________________________ Кто не поддерживает Роды свои и Веру свою в час годины тяжкой, тот отступник Рода своего, и не будет ему прощения во все дни без остатка. *** Жизнь – это зеркало, которое отражает для мыслителя то, что он, глядя в него, думает. Э. Холмс
Ну це мама сама себе довела і подобається робити з себе Нещасну яжемати. Пішла би пройшлася з дитиною 30хв неподалік дому, якщо так треба , впевнена, що ніхто би цю маму з дитиною не чіпав.
_______________________________ Inside my heart is breaking, my make-up may be flaking, but my smile...still stays on.
Анютанн,поліція - 0-800-50-02-02 мобільного ніколи не було
Dianna писал(а):
Ну це мама сама себе довела і подобається робити з себе Нещасну яжемати. Пішла би пройшлася з дитиною 30хв неподалік дому, якщо так треба , впевнена, що ніхто би цю маму з дитиною не чіпав.
от +100 ніхто не чіпає зараз людей просто так одягнула маску і пішла собі що вона по даху гуляє, що навколо дома - різниці по свіжості повітря ніякої
Анютанн,поліція - 0-800-50-02-02 мобільного ніколи не було
Dianna писал(а):
от +100 ніхто не чіпає зараз людей просто так одягнула маску і пішла собі що вона по даху гуляє, що навколо дома - різниці по свіжості повітря ніякої
я тоже не поняла в чем прикол прогулок на крыше, кроме опасности, я прошла с малым от набережной до бш и назад, 3 раза мимо меня проехала полиция, и прошли ребята из патруля, мне кажется даже внимания не обратили на меня
_______________________________ Королевы никогда не расстраиваются. Когда им грустно, они просто кого-нибудь казнят.
Я сьогодні виходила у справах (!), йшла повз парк. На вулиці людей мільйон, в парку гуляють з дітьми (бачила дівчинку з мамою на качелях, і ще одного хлопчика з бабусею, їхав на самокаті), багато хто йде без масок. Якщо навскидку - людей 10 бачила точно. А, і жодного патруля я не бачила. Не знаю, кого там думають карати, імхо, чисто налякати була ідея. Але у нас країна неляканих