Alissa F, мне так Запорожгаз однажды в конце года долг приписал за один месяц. Сумма аналогичная была. Я как представила этот треш на Диагональной, заплатила, и фиг с ними
Alissa F,вибач, але максимум, що Основаніє може це намагатися зробити судовий наказ. який легко відміняється строками позовної давності, а ще вимогою надати повний розрахунок виконаних ремонтів, через які виник борг
-- Пользователь добавил некоторое время спустя --
Дівчата, всім у кого є ЕЦП, дуже раджу зареєструватися в системі електронний суд і отримувати абсолютно всі документи, пов'язані з вашою особою в електронному вигляді і мати час в запасі на подання оскаржень
Газзбути, Наше місто і інші поганці дуже люблять вигадувати борги і швиденько оформлювати писульки. Наскільки суддя вчитається в справу завжди залежить від його помічників - цю хрін читають саме вони і рішення стопками готують вони.
Зареєструвавшись в системі електронний суд, як тільки в канцелярію принесли бодай щось, що стосуватися вас, вам одразу прийде електронний лист)
_______________________________ Бо плач не дав свободи ще нікому, А хто борець, той здобуває світ.
Alissa F, выбрось эту бумажку и забудь. Нашему дому, который уже сто лет осмд на самообслуживании постоянно шлют свои "долги" и решения. Еще и каждый раз разные. Это называется без лоха и жизнь плоха
mangust, умом я понимаю, что бред. Но, блин, я только недавно повыбрасывала все старые бумажки и теперь у меня нет данных, что они мне были должны. Чет я очкую
_______________________________ Дорогу осилит идущий Почаще говорите о себе хорошо. Источник забывается, информация остается
Главное, чтобы потом на границе, перед вылетом, например, вас не завернули из-за этой писульки. Там на месте вы никогда не докажете, что она недействительная
Alissa F, та то же самое Основание. Я не знаю, что у них там творится, но летом они присылают нам счета якобы за обслуживание дома))))) к которому не имеют отношения уже 5 лет минимум.
Alissa F,діє, але помічники судді - інколи дуже дивні люди - вони не звертають увагу на дату останнього платежу, а бачать оце - борг на 02.01.2020 і рахують від цього строку раз бачила як суддя кричала на свою помічницю за аналогічну помилку (бо суддя бачить, мабуть, краще) тому і кажу - зареєструйся в системі елктронний суд і будеш знати все) як буде заява на видачу судового наказу, то одразу в суд відвозиш оскарження - що строк позовної давності пройшов (бо компанія вже більше трьох років не веде діяльність та сплат від тебе не було) + ти вимагаєш надати тобі ВСІ розрахунки від компанії. на цьому все і закінчиться
-- Пользователь добавил некоторое время спустя --
Cattleia,завернути може тільки після внесення особи як боржника в єдиний реєстр боржників це робить виконавча і після відкриття провадження вони надсилають боржнику постанову про відкриття провадження на основі судового наказу з дати отримання є 15 днів на оскарження судового наказу та вимоги розгляду справи в суді і отут Основаніє все одно отримає по жопі, ще і разунок їм можна виставити
дивитися себе в реєстрі боржників періодично теж раджу)
мамі прислали в серпні я знаю хто там юрист, подзвонила, пояснила ситуацію з можливими наслідками вибачилися і пообіцяли більше не турбувати хоча мама була винна десь грн 300, але за місяці, коли Основаніє працювало спільно з Нашим Містом, яке теж виставило рахунок за ці місяці
_______________________________ Бо плач не дав свободи ще нікому, А хто борець, той здобуває світ.