дом никому не нужен.. все ждут дядю который все сделает бесплатно. Правда- молча!!
Найсмішніше, що була 2,5 роки головою ОССБ представник забудовника, було майже тихо і ніхто нічого не вимагав. Вибрали зараз жінку, яка раніше була в правлінні і живе в будинку - не її голову посипались всі звинувачення. Та у нас за ці півроку стільки всього зроблено, що не робилось 2,5 роки. Але ні) Погана нова, а не та, що була.
_______________________________ «Нації вмирають не від інфаркту — спочатку їм відбирає мову» Ліна Костенко
Вот поэтому, девочки, я сказала правлению досвидос и вышла из него. Еще осенью. После того, как я за свои деньги купила и поставила замок на калитку, его сломали жильцы же, шандарахая со всей дури и еще и сказали Никто не просил покцпать и менять. До этого тоже было разное, но все как под копирку у вас. Да пошло оно все лесом. Уборщицы нет у нас, я вчера вымыла подъезд. Сегодня уже салфетка валяется и об ступеньку глину вытерли. Каждый суслик командир. Особенно бывшее правление, которое нихера не делало, зато теперь учит как надо
zuzunka,так наші б теж сиділи, але знайшлися ті, хто вирішив не сидіти і тепер за свою ініціативу постійно має клопіт. Але - в домі ОСББ з 2016 року, до жовтня 2020 обслуговувалися в Нашому місті (яке нічого не робило і веде себе тепер як "развєдьонка-обіжєнка", бо ми від них пішли). зробили нормальне освітлення двору, всіх під'їздів, нарешті вивезли все сміття з сміттєпроводів, яке заварили в 2003 році, налаштували все на тех.поверхах. За 3 місяці зробили більше, ніж Наше місто за всі роки. Прибиральниці жаліється на строгість голови, але прибирає. Все, що робиться реально видно. Дай бог щастя і процвітання магазинам на першому поверсі, які наперед сплатили і ще зверху благодійний внесок зробили. Бо половина досі не сплачує за утримання будинку, але кричать перші, що "ми вам платім!!!"
_______________________________ Бо плач не дав свободи ще нікому, А хто борець, той здобуває світ.
Бо половина досі не сплачує за утримання будинку, але кричать перші, що "ми вам платім!!!"
Ох, нам би таких магазинів! Я стала нагла, якщо пишуть чому те і те, кидаю в чат список боржників дому. І стає зразу тихіше. Але найбільш гавкучі платять якраз.
_______________________________ «Нації вмирають не від інфаркту — спочатку їм відбирає мову» Ліна Костенко
Кира,в принципі я ніколи не проти конструктивної критики і реальних пропозицій. Я не все можу продумати, тому вислухаю пропозиції завжди. І я розумію юколи люди, які дали гроші, хочуть знати куди їх витратили. Це нормально. Але чомусь забувають, що, навіть, наймані працівники, які отримають гроші, мають право не слухати образи на свою адресу. А голі ентузіасти і поготів наша бухгалтер теж пообіцяла наступного разу кинути боржників у чат. не робили це поки з одної причини - щоб не почався ще і срач "я плачу, а он не платит, его надо казнить, правление, срочно его казните"
_______________________________ Бо плач не дав свободи ще нікому, А хто борець, той здобуває світ.
Кира,в принципі я ніколи не проти конструктивної критики і реальних пропозицій.
Та хто ж проти! Якби ото вона надходила. Ліфт не працює - не вистачає напруги, морози, мережі міста перевантажені. Пояснили раз, що це не ми. Пояснили два, три, чотири, п'ять... І кожного разу, як тільки знову зупиниться - гвалт в чаті. І це при тому, що в нас під'їзди з'єднані, є перехід і можна через другий поверх перейти в другу половину дому і скористатися їхнім ліфтом, там інша лінія і трохи краще тягне - ліфт не вимикається. Але ж винного вже знайшли! Правління!
Alissa F,от тільки було продовження. Пише один неприємний мені дядько (який колись писав, що мені більше всіх завжди треба і щоб я краще займалася своїми справами, а не писала вкотре, що використовувати перфоратор на вихідних і заважати сусідамвідпочивати заборонено законом, а також, що я постійно незадоволена роботою Нашого міста та прошу залишати скарги на їхню роботу і писати мені номер звернення) - В мене до вас питання стосовно Нашого міста Я - я зараз не дома, буду пізно Він - ну якщо ви будете десь до 10 вечора. то мені зручно, давайте зустрінимось Я - а з чого ви взяли, що мені буде зручно о 10 вечора з кимось зустрічатися? Він - ну так ви ж зараз не вдома Я - і? Він - ну я вам написав, що в мене питання щодо НМ. Мені треба щоб ви .... (пише, що йому потрібні документи і які) Я - так в тому-то і справа, що треба вам, а не мені. і мені не зручно на вас витрачати свій час. Піду краще займатися своїми справами Він - ну ви ж входите до правління, в вас є документи. В чому справа??? я - справа в тому, що мені не хочеться витрачати на вас свій час. Всі документи, що є в мене, ви також можете отримати написавши купу звернень до НМ. Він - я поскаржуся голові Я - І? ви думаєте він змусить силою мене надати вам документи і консультацію? Нарешті замовкнув - мабуть, пішов скаржитися на жадібну Юльку голові
-- Пользователь добавил некоторое время спустя --
а до цього ще було - я вам дзвонив тричі і ви не брали слухавку (зі смайликом десь таким ) це йому пощастило, що я перше повідомлення прочитала тільки зараз
от блін реально #фулюди
bratulka,я уже давно не удивляюсь человеческой наглости. СтОит один раз такому человеку сделать что-то хорошее, так не только благодарности не дождешься, так еще и вечно должен будешь. Люди в массе своей не ценят чужой труд и доброту. Но вы правильно делаете, что не кидаетесь по первому зову, даже если бы получали зарплату в ОСББ. А на добровольных началах так вообще, какие могут быть претензии Да, все таки люди бывают
_______________________________ Дорогу осилит идущий Почаще говорите о себе хорошо. Источник забывается, информация остается
Alissa F,а він, до речі, "наябедничал" голові посміялися, бо голова спитав а скільки він скарг залишив на роботу НМ особисто і скільки разів писав мені, що мені нема чого робити, як тільки скаржитися, а тепер він звертається до мене. Відповідь - ВИ ТАМ ВСІ ЗАОДНО
скоро створю в телефоні групу для таких #фулюди. В мене і рінгтон підходящий є Біртман - Человек-говно
Ладно, з понеділка все одно допоможу йому, але виключно тому, що Наше Місто мені дістало ще більше, ніж він виставили борг за якісь проведені роботи в 2020 (в карантин, ага) в серпні борг був 320 тис., а в жовтні 496 тис Обійдуться ці обіжєнкі
bratulka,Юля, наступного разу попереджай, що Марк Кауфман, ще той перець , я ж дивилися відео на всю гучність а мої хлопці це почули, довелося сміятися вголос в навушники.