Добре там, де нас нема. Наш ЖК складається з 4 будинків. Вже як тиждень ми Ранком вичищаємо автівки, потім ввечері чистимо наново Паркомісце. Вечеряємо і о 20:00 збираємося чистити Дворові заїзди та виїзди. До 22:00. А на ранок все теж саме. А так, звісно, сніжоооок то велика , , радість. От би ще Місяць сніжило
_______________________________ Inside my heart is breaking, my make-up may be flaking, but my smile...still stays on.
У нас вчора чоловіки виходили й разом чистили парковку і виїзди, сьогодні дітвора бавилась і дочищала у дворі. Навіть не порахую скільки разів мій малий з друзями чистив сходи й пандуси. Їм подобається)
_______________________________ «Нації вмирають не від інфаркту — спочатку їм відбирає мову» Ліна Костенко
Cattleia,та які двірники) ми навіть трактор не можемо замовити- все зайнято. 5 днів хурделило без перерви, ніякий двірник не впорається. У нас одне авто на стоянці По двері занесло, по саме скло.
_______________________________ Inside my heart is breaking, my make-up may be flaking, but my smile...still stays on.
Tu-sia, мы, наверное, из той же школы шли позже и в другом направлении (и настроении ). потому что мы прям насладились этой вьюгой (вала небесам, дождя уже не было). так что поели и пошли гулять дальше
Мы всю эту красоту уже из окошка наблюдали. Вот уж когда не была рада 4-м урокам в пятницу (((
Малий приніс в ту пятницю зі школи застуду, ну і мене скосило серед тижня, а сьоголні треба було йти за довідкою для школи. Як на мене дивилася бабуся, коли я її порадувала, що я з температурою і дійти можу лише до чайника на кухні , а запис на 15.00 або в понеділок малий в школу ще не піде зваживши "чудові" переспективи - малий ще дома або йти за довідкою, пішли в лікарню. і.... не поставили штамп та печатку лікарні доведеться в понеділок їхати туди ставити печатки
а що від фіз-ри більше не звільняють на 2 тижні після хвороби?
-- Пользователь добавил некоторое время спустя --
Кира,мої київські забили на розчищення снігу біля будинку (приватного). вирішили, що їм і не дуже треба нікуди ні йти, ні їхати. Курєр привіт продукти і всі щасливі сидять дивляться серіали а ще кажуть, що в родині ледащо- я
_______________________________ Бо плач не дав свободи ще нікому, А хто борець, той здобуває світ.
мы сегодня катались на санках прицепленных на тросе к машине. это такой ржач и кайф и я попробовала ездить по снегу/гололеду за рулем. это тоже кайф!!! на полном приводе в такую погоду - это оно!!!
Девочки, у нас кто то на форуме заказывал книги с российских сайтов. Не могу найти. Очень нужно.
_______________________________ Кто не поддерживает Роды свои и Веру свою в час годины тяжкой, тот отступник Рода своего, и не будет ему прощения во все дни без остатка. *** Жизнь – это зеркало, которое отражает для мыслителя то, что он, глядя в него, думает. Э. Холмс