_______________________________ «… Аромат проникает в самую глубину, прямо в сердце, и там выносит категорическое суждение о симпатии и презрении, об отвращении и влечении, о любви и ненависти». Кто владеет запахом, тот владеет сердцами людей…» (с)
vik,є нова "дієва порада - пийте більше води від самого сонцесяйного (чого його морду так роздуло? скоро влізати з відосіками буде тільки в широкоформат ) до речі, "заграніца" зеленому монозброду більше грошей не дасть, так що цей варіант (Я так розумію, що він у них основний) - не варіант головне пам'ятати "зато не Порошенко"
почитала законопроекти, подані до розгляду "манікюрницями-тамадами-блогерами" почала сумувати за Литвином, Морозом, Ляшком ладно, "депутати"- дурники без освіти, так там і помічники- ще гірші. Вперше бачу пояснювальні записки з помилками навіть, при Янику такого не було (а при ньому було багато чого)
Аваков Сьогодні виліз з цінною порадою - зробити локдаун на 3-4 тижні
_______________________________ Бо плач не дав свободи ще нікому, А хто борець, той здобуває світ.
почитала законопроекти, подані до розгляду "манікюрницями-тамадами-блогерами" почала сумувати за Литвином, Морозом, Ляшком ладно, "депутати"- дурники без освіти, так там і помічники- ще гірші. Вперше бачу пояснювальні записки з помилками навіть, при Янику такого не було (а при ньому було багато чого)
как у человека, который вынужден (иногда) работать с тем, что они напринимают, у меня уже давно сломался "афигеватор"
я приличная женщина, в быту практически не матюкаюсь ... только на работе, когда новости читаю, о принятом и планируемом.
Скрытый текст. Нужно быть зарегистрированным и иметь 10 сообщений(я)(е).
_______________________________ Не бери дурного в голову, а важкого — в руки
vik,та ж ситуація. Але раніше мене глибоко дивувала ( ) лише суть написаного та пропонованого. Але хоча б граматичних помилок не було. А тепер вже скотилися нижче нікуди це значить, що сама якість тих змін до законів буде ще гірше, бо раніше хоч помічники депутатів були більш-менш пристойні і працювали (ну половина з них) і таких речей не допускали. А тепер помічники "слуг" такі ж "освічені", як і самі "слуги" А законопроекти торкаються змін до процесуального кодексу. Там і так все ....гм-гм... погано і заплутано
_______________________________ Бо плач не дав свободи ще нікому, А хто борець, той здобуває світ.