Site Logo

Текущее время: 30 июн 2025 07:42

Часовой пояс: UTC + 2 часа [ Летнее время ]

Правила форума

Посмотреть правила форума

Часто задаваемые вопросы по работе форума

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 2260 ]  На страницу Пред.  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 151  След.
Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Болталка о карантине
СообщениеДобавлено: 20 мар 2020 11:36 
админ в отставке
Цитата

ЗЖФ-зависима: 11 лет 11 месяцев 10 дней
Медали: 41
Мастер ФШ форума (1) Я люблю ЗЖФ (1) Сердце форума (1) Автор статьи (3)
KinoLady (7) Квест. Участник. (2) Книголюб форума (5) Fashion battle ЗЖФ (5)
Fashion battle (2) I'm lady (4) "Свято наближається" (1) Лучший рецензент (1)
Стиль форума (1) Творческая личность (2) Бомба форума (1) К 10-летию форума (1)
Участник фотоквеста (1) Я люблю Україну (1) Свадебный конкурс (1)

Очки репутации: 1876
Повысить репутациюПонизить репутацию
Общаемся здесь на все животрепещущие темы касательно периода карантина в связи с коронавирусной инфекцией. Однако не забываем про другие отдельные, уже существующие, темы на форуме. Предупреждаем, что оффтоп будет перемещён в соответствующие темы.

Обращаем ваше внимание на то, что:

2.10.3. Любые косвенные оскорбления и оценочные характеристики чужих действий и убеждений ("дебилы", "придурки", "дауны" и т.п.) будут расцениваться как попытка задеть пользователей и спровоцировать конфликт. Администрация оставляет за собой право решать что является таковой, а что нет.

Профиль Отправить личное сообщение  

Заголовок сообщения: Re: Болталка о карантине
СообщениеДобавлено: 31 мар 2020 13:37 
девушка с характером
Цитата

ЗЖФ-зависима: 11 лет 9 месяцев 26 дней
Детки: Володимир
Медали: 8
Я люблю ЗЖФ (1) Сердце форума (1) Активный участник аукциона (1) Благотворительная ярмарка (4)
К 10-летию форума (1)

Очки репутации: 1632
Dgiva,а до чого тут продажність ЗМІ? вони приватні особи і ЗМІ взагалі немає права розкривати про них ніякі відомості без їхньої згоди,особливо про медичний діагноз -D
З офіційної статистики їх же ніхто не виключав, а писати про них ЗМІ можуть що хочуть, розуміючи правові наслідки своїх дописів

ЛС переповнена, сил читати/розбирати нема

СообщениеДобавлено: 31 мар 2020 13:40 
Леди Совершенство
Цитата

ЗЖФ-зависима: 13 лет 10 месяцев 12 дней
Семья: счастливы вместе
Детки: две дочки
Медали: 1
Я люблю ЗЖФ (1)

Очки репутации: 204
Olga_v_zp писал(а):
Kulya, на ФБ группа есть "Запорожье антивирусное" кажется

О, спасибо.

СообщениеДобавлено: 31 мар 2020 14:09 
Леди Совершенство
Цитата

ЗЖФ-зависима: 15 лет 2 месяца 25 дней
Медали: 3
Я люблю ЗЖФ (1) Сердце форума (1) Марафон английского (1)

Очки репутации: 776
Dgiva писал(а):
Это так СМИ пишет, а на деле все там подтвердили, и еще и всыпали им за то что по заводу шатались больные

2 человека - это из одного отдела ЭРО? или из разных? а контакты хоть изолировали?

СообщениеДобавлено: 31 мар 2020 14:12 
Леди Совершенство
Цитата

Я люблю ЗЖФ (1)

Kulya писал(а):
Olga_v_zp писал(а):
Kulya, на ФБ группа есть "Запорожье антивирусное" кажется

О, спасибо.

Отличная группа. Мясо, сало, овощи, фрукты, сухофрукты, молочка с бесплатной доставкой.

СообщениеДобавлено: 31 мар 2020 14:16 
Леди Совершенство
Цитата

ЗЖФ-зависима: 13 лет 4 месяца 28 дней
Медали: 10
Я люблю ЗЖФ (1) Активный участник аукциона (1) Благотворительная ярмарка (6) Шопоголик форума (1)
К 10-летию форума (1)

Очки репутации: 555
Kulya писал(а):
Отличная группа. Мясо, сало, овощи, фрукты, сухофрукты, молочка с бесплатной доставкой

Ага. И котята, и тюльпаны, и любой каприз ha-ha Я этого потока не выдержала, отписалась ha-ha

СообщениеДобавлено: 31 мар 2020 14:19 
Леди Совершенство
Цитата

ЗЖФ-зависима: 12 лет 10 месяцев 16 дней
Семья: замужем
Детки: Соня
Медали: 2
Я люблю ЗЖФ (1) Благотворительная ярмарка (1)

Очки репутации: 726
bratulka,вот эту бумагу как аргумент хотим использовать.
Изображение

СообщениеДобавлено: 31 мар 2020 14:20 
Леди Совершенство
Цитата

ЗЖФ-зависима: 13 лет 7 месяцев 17 дней
Фитнес-челлендж (1)

Очки репутации: 115
Kulishi4ek писал(а):
Dgiva писал(а):
Это так СМИ пишет, а на деле все там подтвердили, и еще и всыпали им за то что по заводу шатались больные

2 человека - это из одного отдела ЭРО? или из разных? а контакты хоть изолировали?

Да, 22 сотрудников ушли на карантин, а за ними и пол заво5а

СообщениеДобавлено: 31 мар 2020 14:30 
девушка с характером
Цитата

Я люблю ЗЖФ (1) Сердце форума (1) Активный участник аукциона (1) Благотворительная ярмарка (4)
К 10-летию форума (1)

Кисючка,я ще не читала вчорашні вигадки ha-ha
я не можу відійти від садо-мазо прикиду Юльки та клоуна Тищенко -D

СообщениеДобавлено: 31 мар 2020 14:37 
Леди Совершенство
Цитата

Я люблю ЗЖФ (1)

Olga_v_zp писал(а):
Kulya писал(а):
Отличная группа. Мясо, сало, овощи, фрукты, сухофрукты, молочка с бесплатной доставкой

Ага. И котята, и тюльпаны, и любой каприз ha-ha Я этого потока не выдержала, отписалась ha-ha

Не, ну можно нужные контакты поймать и все.

СообщениеДобавлено: 31 мар 2020 14:41 
девушка с характером
Цитата

К 10-летию форума (1)

Кисючка,почитала - там про ту ж статтю (ч.6 ст. 762 Цивільного Кодексу), що я тобі вище вказала, тільки вже не треба сертифікат від ТПП, бо зміни в законі визнали, що ти як сторона договору не можеш користуватися приміщенням, що винаймаєш, з дати введення карантину і до дати закінчення = звільняєшся від сплати через причини, які від тебе не залежать ;)
листа напиши власнику з посиланням на цю статтю і вкажи, що в Кодекс зі змінами від ...(дата набрання чинності - буде чуть згодом)

-P.S.- 51 змін сторінку наваяли :vaco:

-- Пользователь добавил некоторое время спустя --

а оце цікавеньке))))

Цитата:
В інтересах лікування особи, хворої на коронавірусну хворобу (COVID-19), підтверджену за результатами лабораторного тестування, можуть також застосовуватися методи лікування та/або профілактики коронавірусної хвороби (COVID-19), якщо такі методи профілактики та/або лікування допущені офіційним органом Сполучених Штатів Америки, країн - членів Європейського Союзу, Великобританії, Швейцарської Конфедерації, Японії, Австралії, Канади, Китайської народної республіки, Держави Ізраїль до застосування при лікуванні та/або профілактиці коронавірусної хвороби (COVID-19) у відповідній країні або на території Європейського Союзу відповідно до рішення центрального органу виконавчої влади, що забезпечує формування та реалізує державну політики у сфері охорони здоров'я, за умови отримання згоди на медичне втручання відповідно до цих Основ

які молодці - знімають з себе відповідальність по повній ha-ha якщо що - то винні будуть невдалі протоколи лікування інших країн -D

але для міста Запоріжжя цей закон не дуже - місту треба буде самим шукати гроші на борьбу з коронавірусом + податки деякі відтермінували, а це були саме ті податки, що йшли в місцевий бюджет ehh

СообщениеДобавлено: 31 мар 2020 15:08 
Леди Совершенство
Цитата

ЗЖФ-зависима: 11 лет 10 месяцев 27 дней
Семья: 1+1=3
Детки: Ураганчик
Медали: 17
Я люблю ЗЖФ (1) Сердце форума (1) KinoLady (1) Квест. Победитель. (1)
Квест. Участник. (1) Умники и умницы (1) Книголюб форума (1) Вышивальный конкурс (1)
Благотворительная ярмарка (5) I'm lady (1) К 10-летию форума (1) Весенний шабаш. Участник. (1)
"Козацькі перегони" (1)

Очки репутации: 886
Немного юмора ha-ha

Изображение
Изображение

СообщениеДобавлено: 31 мар 2020 20:30 
Кароока черноброва...
Цитата

ЗЖФ-зависима: 12 лет 7 месяцев 24 дня
Семья: любимая
Медали: 13
Я люблю ЗЖФ (1) Сердце форума (1) KinoLady (2) Благотворительная ярмарка (2)
"Свято наближається" (2) Лучший рецензент (1) Marvel movies (1) Новогоднее настроение (1)
К 10-летию форума (1) Я люблю Україну (1)

Очки репутации: 920
Орёл и решка карантин, смотрели? Интересно что в Америке маски не носят, а в Китае лечение полностью оплачивается государством, если заболел дома и работодателем, если заболел на работе.

СообщениеДобавлено: 31 мар 2020 21:33 
Леди Совершенство
Цитата

ЗЖФ-зависима: 14 лет 4 месяца 18 дней
Я люблю ЗЖФ (1) KinoLady (3) Книголюб форума (1) Благотворительная ярмарка (4)
"Свято наближається" (1) Новогоднее настроение (1) К 10-летию форума (1) Марафон английского (1)

Очки репутации: 289
Это просто песня ha-ha1 ha-ha2

представляю, если запорожский мэр будет так с дронами -D

СообщениеДобавлено: 31 мар 2020 22:09 
Кароока черноброва...
Цитата

ЗЖФ-зависима: 12 лет 7 месяцев 24 дня
Семья: любимая
Я люблю ЗЖФ (1) Сердце форума (1) KinoLady (2) Благотворительная ярмарка (2)
"Свято наближається" (2) Лучший рецензент (1) Marvel movies (1) Новогоднее настроение (1)
К 10-летию форума (1) Я люблю Україну (1)

Очки репутации: 920
Очевидцы про обсервацию.
Цитата:
Що таке обсервація по українськи?
Відразу хочу сказати ми летіли за свій кошт, не за кошт держави! Ніяких грошей з державного бюджету на нас не було витрачено! Нам поміряли температуру, при посадці на Балі, і в Києві. У всіх в межах норми. Ми цілий день в дорозі, ніхто не кашляє. Ми просили зробити нам всім тести, відмовляються. І уточню, що ми всі в літаку за самоізоляцію зі штрафами за її порушення, і за обсервацію тих, хто має ознаки хвороби.

При посадці в літак в Катарі, нас тримали 3 години аби ми підписали інформацію, що ми згодні на обов'язкову обсервацію. Ніби то це була прийнята постанова(ми вилітали з Балі, коли в Україні ще була ніч 28/29). В документі зазначено було, що обсервація буде проходити або в готелі Козацький або платно в Пущі Водиці за 10500 грн. І в будь якому випадку харчування за свій кошти. Шантажували, що якщо ми не підпишемо, ми не полетимо. Ми підписали, що ми проінформовані. При посадці в Києві, з'ясувалося, що насправді ця Постанова була прийнята лише тоді, коли ми ВЖЕ були по дорозі на Київ. Тим більше вона вступає В ДІЮ після її опублікування. Тобто нам в Досі надали неправдиву і маніпулятивну інформація.
В Києві нас зустріли СОТНІ людей у формі. Вже в літаку нам роздали папірець(добровільна згода на обсервацію), де написано, в тому числі, що 14 днів ми не повинні НІ З КИМ контактувати ніяким способом, в тому числі зі ЗМІ, а також, що якщо хтось в обсервації захворів, то ми там, поки всі не одужають. Людина, яку бортпровідники (забула сказати, що бортпровідники SkyUp були в хім костюмах та без окулярів, крім однієї) представив як представник МОЗ не зміг нам нічого по суті пояснити. Інших представників влади не було.
Наші валізи вигрузили під літак біля автобусів, якими планують завезти в місця обсервації. Куди саме, ми так і не добилися. Нам виключили кондиціонери, закрили туалети і ВИМАГАЛИ їхати на ДОБРОВІЛЬНУ обсервацію! На вулиці нас чекав коридор з сотні Нацгвардії. Бортпровідники залишили літак, лишивши (і на тому дякуємо) один туалет без води. Але їх повернули назад :) Нас спеціально привезли вночі, аби не могли ні з ким сконтактувати. Вода на борту закінчилася, бортпровідникам відмовили в тому, щоб нам її додатково надали. Ми не маємо теплих речей. Як і практично чистих. З нами на борту маленькі діти.

Через дві години нам відкрили двері, вмикнули воду в туалеті і в одному з літаків (ми прилетіли двома) знайшлися бланки про самоізоляцію, які видавали всім ДО нас. Ми їх всі підписали. На жаль, в другому літаку таких заяв не було. Пішла четверта година в літаку. Нам зачинили двері, дихати нема чим, води теж. Виключають світло. Туалети закривають. Сказали не знімати ні відео, ні фото. В нас тут 15 дітей, в тому числі зовсім маленьких на руках.

Кілька людей поїхали в Козацький, з кімнати не можна виходити 14 днів, температура в кімнаті 12 градусів, пропонують послуги єдиного ФОПу, обід коштує 450 грн або 1200 трьохразове харчування. Столу в кімнаті теж нема, як і кухні. З крану тече коричнева вода.

Наш рейс з країни, де найменше захворювання з тих, які прибули останніми тижнями в Україну (а деякі вчора і з країн, де вірус зашкалює), вирішили зробити показовим. Show must go on

П.с. В новинах і деякі блогери показують, що ми всі, хто прилетів, відмовляємося від тестів та від підписання документів про самоізоляцію, що ми прилетіли за кошти держави, що ми ведемо себе дуже агресивно. Це все БРЕХНЯ! Мені теж соромно за туристів з В'єтнаму. Але не треба на основі 10 людей робити висновки про всіх. І мені дуже шкода цих журналістів, блогерів, бо в них більш страшніша хвороба, ніж короновірус. Назва цій хворобі - лицемірство, брехня... І Вам, не шановні, потрібно на карантин, де лікують від цього!

І знову прошу не ставити сумні лайки, вони понижують статус)

СообщениеДобавлено: 31 мар 2020 22:56 
Невгамовна Нишпорка
Цитата

ЗЖФ-зависима: 15 лет 8 месяцев 28 дней
Детки: Владислав
Медали: 38
Я люблю ЗЖФ (1) Сердце форума (1) Автор статьи (1) KinoLady (1)
Квест. Победитель. (2) Квест. Участник. (1) Книголюб форума (3) Активный участник аукциона (4)
Благотворительная ярмарка (5) Участник субботника (2) Марафон постройнения (2) Кулинарный поединок на ЗЖФ (1)
"Свято наближається" (2) Marvel movies (1) Книжный клуб (1) Неспящая форума (1)
Патриотка форума (1) К 10-летию форума (1) Новогодний квест, 3 место (1) Подарок от Снегурочки (1)
В гостях у сказки (1) Участник фотоквеста (2) To Be A Woman (1) Кулинарные конкурсы на ЗЖФ (1)

Очки репутации: 2129
У Туркменістані заборонили слово “коронавірус”
Цитата:
31 березня у Туркменістані офіційно заборонили використовувати слово коронавірус та Covid-19. Заборона стосується усіх ЗМІ країни. Також будь-які нагадування про вірус вилучать з усіх інформаційних брошур Міністерства охорони здоров’я. Окрім заборони говорити про коронавірус, у Туркменістані можуть заарештувати людину за носіння медичної маски у громадських місцях. Президент Гурбангули Бердимухамедов стверджує, що в Туркменістані не виявлено жодного випадку коронавірусу. Цікаво, що до президентства Бердимухамедов очолював Міністерство охорони здоров’я Туркменістану.

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 2260 ]  На страницу Пред.  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 151  След.