Мне уже третий раз приходит от одного отеля обновить данные карты тк они ее не видят я понимаю, что это проблема отнля, а не буккинга. Просто напрягает
_______________________________ Біда України в тім, що нею керують ті, кому вона не потрібна (М. Грушевський)
Девушки, может у кого-то было так. Я оплатила предоплату полную стоимость. Приехали, а откл говорит «когда будете платить» такого у меня ещё не было. Меня терзают сомнения, что может в результате оплатить два раза
_______________________________ Біда України в тім, що нею керують ті, кому вона не потрібна (М. Грушевський)
Летучая_Мышь, ну то може не було списання коштів, а тільки блок на цю суму? є такі отелі, які перестраховуються. в мене була ситуація, коли гроші були в довгому блоку на картці, розраховувалася готівкою на місці, потім гроші вийшли з блоку після поїздки. що в банкінгі по картці? чи приходив від букінга лист, що вартість за помешкання оплачена?
Кактуся, прийшов лист, що стянули в повному обсязі і що оплата при скасуванні не повертається. Я не можу подивитися банк тк наші банки не працюють на вихідні ця транзакція (якщо пройшла) у банкінгу відобразиться в кращому випадку 26го. Я так і подумала, що не встигли списати ще. Коли букінгуєш за місяць, то є час, а ми за пів дня. Я просто переживаю щоб от два рази не заплатити. Але я так зрозуміла, що у вас просто блок зняли і вони повернулися на рахунок? То все ок виходить!
Летучая_Мышь, я думала, в тебе англійською) можна змінити на сайті букінгу мову на англійську, та показати їм бронювання в кабінеті. якщо ти за нього заплатила, там буде стояти статус Paid)
Летучая_Мышь, я думала, в тебе англійською) можна змінити на сайті букінгу мову на англійську, та показати їм бронювання в кабінеті. якщо ти за нього заплатила, там буде стояти статус Paid)
Точно! Так і зроблю!
Любименький сайт по брони отелей/апартаментов Через него мне спокойнее всего бронировать) не представляю как я раньше без него жила всякие сайтики типа олх и доба.юа та еще рулетка Забронировано через него около 50 мест за последние 2-3 года
_______________________________ Женщина должна быть, как Солнце…Ожидаемой…Согревающей… Обжигающей…Испепеляющей…И просто быть яркойи красивой…