bratulka,Fragolina,не порите чушь. Сколько там тех денег?? 2 тысячи в месяц? Сейчас мониторинг начинается от 150 тыс. Хотят от 400 тыс сделать. Никто на эти 2 тысячи и внимания не обратит. Это прчм надо сильно занятся и иметь массу денег и свободного времени чтоб это выявить Никто не будет этим заниматься. Если хотяб тысяч 150 за месяц то может быть.. и то не факт.
zuzunka,а до чого тут виключно банківський моніторінг? є ще інші цікаві 4 контори, в яких і час є, і засоби, і мотивація, коли треба і банки їм зобовязані (і видають аж бігом) усі дані за будь-який період так що не треба писати так категорично, якщо ти в курсі тільки про банківський автоматизований моніторінг
заява в прокуратуру від ображених чимось батьків і в держслужбовця можуть бути проблеми з цими коштами
але хай це вирішує той, хто ті кошти збирає - знову ж таки, якщо людина витрачає СВІЙ час на це все, то логічно, що всі інші, які не захотіли витрачати свій час на це, мають прилаштуватися під зручність для цієї людини. або можуть зайнятися самі в тому форматі, який зручний їм
_______________________________ Бо плач не дав свободи ще нікому, А хто борець, той здобуває світ.
zuzunka,в чому тоді проблема - вона не сприймає переплати, ти їй скажи, що не переносиш і не сприймаєш свої борги і по всьому - хай в цьому місяці сплатить за тебе, якщо така розумна, а ти подумаєш здавати наступного місяця чи ні от, чесно, я б принципово не платила, а якби на мене відкрили рота, то були б письмові звернення і далі хай не сприймає усе, що їй заманеться задовбалася б така панянка зі мною сваритися як член РК, я вважаю таку поведінку з боку людини, яка розпоряжається ЧУЖИМИ грошима, неприпустимою
_______________________________ Бо плач не дав свободи ще нікому, А хто борець, той здобуває світ.
не знаю у кого там какие проблемы, но в нашем случае удобна оплата на карту всем, т.к. воспитатели категорически деньги не передают и не берут. Ждать утром казначея никто не будет - все спешат, а забирают детей в разное время, поэтому переводят на карту
і це головне))) але якщо вам людина скаже, що не хоче приймати платежі на свою картку, то не треба про "21 століття" і т.д., бо причини небажання людини отримувати постійні платежі на свою картку можуть бути різними
bratulka,все я в этот балаган денег не сдаю. Причем многие стали возмущаться - она такая, Все!! Я сдаю дела. Пишу - готова принять приходите. Ответ - я передумала и т.д. и вообще что скажут другие и т.д.