Предлагаю обсудить, чем кормят детей в детских садах Запорожья? Вас устраивает меню? Даете ли вы воспитателю дополнительно какие-то продукты, соки, чтобы вашего малыша докармливали?
Цитата:
Сьогодні 26.04 на сайті #ІАМЦ стартує онлайн опитування батьків міста з питань якості харчування в навчальних закладах #Запоріжжя.
Відповідний наказ департаменту надіслано в ТВО. В опитуванні можна взяти участь лише один раз з одного ПК. Анонімно. Тільки для батьків Запоріжжя. Фільтр по районам міста та типу навчального закладу. Результати будуть використані в узагальненому вигляді для прийняття управлінських рішень з оптимізації процесів харчування наших дітей, до організації якого сьогодні пригорнуто пристальну увагу громади. Пряме посилання на анкету: http://znmc.ucoz.ru/index/0-130
Дякуємо за співпрацю!
Питание в садах Запорожья Меню детского сада Меню детских садов Запорожья
_______________________________ Вот оно , СЧАСТЬЕ!
Ой девочки, почитала я эту тему, теперь вообще страшно ребенка в сад отдавать. Она у меея особо не перебирает, но откровенное невкусное есть не станет.
_______________________________ May every day of our life together be worse than the next...
Gali4ka, Если утром то хлеб с маслом и чай, если на полдник то ничего. Поэтому и делали собрание, просили поговорить с детьми, повлиять на них. У меня ребенок то же не ест. Если бы хотя бы гречку, может еще. А так, нет
Ну это вообще уже перебор, нарушение всяких норм У нас в одной группе 22 человека, при чем 2 или 3 человека числятся, но не ходят вообще, а в другой и того меньше. Бедные дети, ну и воспитатели тоже
_______________________________ Фея от ведьмы отличается только настроением)))
На дітей чи на кухарів з медсестрою, які не можуть чи не хочуть замінити молочне на щось інше
-- 18 мар 2016 16:33 --
я не розумію як можна змусити дитину їсти те що вона не любить і не хоче їсти, це злочин над її психікою
Галя, ну ти що??? Ну от не їсть мій син кабачкової ікри. Не їсть цукрового буряка (свеклу тобто). І що? Чим йому замінити?? Салатом з капусти? Не їстиме. Квашені огірки-помідори? Теж не буде. Він такого не їсть взагалі. Бо просто не любить. Його ніхто не примушує. Не їсть пшоняну кашу. От вчора давали борщик, пшоняну кашу з печінкою. От я знаю точно що другу страву він не їстимк. але це чесно кажучи мої проблеми і проблеми моєї дитини. Пшоняна каша не горохове пюре - можна їсти. Не їси - ну їж суп. Не можуть же медсестра та кухар готувати кожному окремо. Хочете окремо - велкам ту приватний садочок. Де батьки дають ланчбокси з собою
_______________________________ “My dear, here we must run as fast as we can, just to stay in place. And if you wish to go anywhere you must run twice as fast as that.” Alice in Wonderland
Откуда: Здесь сбываются мечты,здесь прекрасная природа,Здесь счастливы люди-мы,Здесь закат в любое время год
Мой ребенок не ест молочные каши, а в основном на завтрак молочная каша, значит сидит и ест хлеб с маслом и пьет чай, мой ребенок не будет есть и первое и второе за один присест - вот и ест только первое, но при этом няня видит это и знает уже и доливает ей еще первое в тарелку, т.к вторым после первого моя просто швыряет эту тарелку и все , а супа добавку - съест Но то, что не ест мой ребенок - это действительно можно сказать наши проблемы, т.к кто-то ест молочную кашу на завтрак , но не ест суп в обед , а кто-то этот суп скушает , а не съест утреннюю молочку
Наталі, цінність овощів і молочки різна, та якщо із 38 дітей 10 їсть а інші голодні, не один а 28, то можна щось інше готувати а що діти не їдять багатьох корисних продуктів , то тут заслуга лише батьків , пшоняна каша дуже смачна і корисна
Mummy-yammy писал(а):
От вчора давали борщик, пшоняну кашу з печінкою.
так багато і такі різні страви, можна вибрати щось одне і їсти
Откуда: Здесь сбываются мечты,здесь прекрасная природа,Здесь счастливы люди-мы,Здесь закат в любое время год
а що діти не їдять багатьох корисних продуктів , то тут заслуга лише батьків , пшоняна каша дуже смачна і корисна Mummy-yammy писал(а):
в чем заслуга? Мы в семье обожаем каши, большинство их едим, и ежедневно у нас в рационе есть каши, а вот ребенок наш ест всего 3 вида каши и все, что мне теперь сделать с моим ребенком , чтоб она ела прекрасную и полезную пшеничную кашу, которую в семье едят, а она не хочет?