Marisabel', Пряня, у них сейчас есть наборчики к праздникам в составе: Пряники, безе, воздушный рис в бельгийской шоколаде , молочный шоколад. Цена: 50грн ( от 20шт)
_______________________________ То, что Петр говорит о Павле, характеризует не Павла, а Петра
На утренник деткам в яслях (возраст от 2х до 3х) централизовано купили конфетные подарки. Конфеты Рошен, по цене 55грн. Спрашивала про замену, ответили что ДМ может перепутать и отдать подарок другому ребенку. Но воспитатели говорили, что без проблем перепакуют на наш подарок (игрушку) во время сна. Род.комитет с сертификатами похоже не захотел заморачиваться. Короче такое...
У нас в этом году горячие дебаты были на счёт подарков, как будто это главный и единственный подарок, который ребенок получит на нг. Многие были за сладости, другие за игрушки... В итоге купили мимишных мишек на ёлку и новогодний леденец. Мой ребенок с мишкой не раставался несколько дней. Потом повесила на ёлку. И память будет о последнем утреннике в детском саду.
А конфеты я честно говоря не понимал зачем дарить. Съел и все.. А многие и не дают конфеты, тем более в таком количестве..
Ми цього року дарували малим аналог гри Добль та набір пластилінового мила + маленька шоколадна фігурка діда мороза. Обирала я, батьки підтримали. Спитала відгуки, написали, що малим сподобалися подарунки. Загалом вийшло на 85 грн ще в групи протягом свят буду приносити ялинки з цукерками (по 1-2 на кожну дитину), щоб вони зїли на другий сніданок вчора перша ялинка зайшла дуже добре - були в захваті від двох цукерок, бо їх треба було зняти з чарівної ялинки
В нас група маленька і свято в нас було разом з іншою групою. тим діткам дарували просто набори цукерок (сумка та автомобіль), наші сказали, що свої подарунки їм сподобалися більше цукерок для мого цукерки це взагалі не подарунок, а от в гру ми вже пограли всією сімєю, мила (яким можна мити руки) наліпив кожному члену родини.
-- 24 дек 2019 22:25 --
на Миколая напередодні були пряники з іменами. теж сподобалися малим, що кожному свій особистий
_______________________________ Бо плач не дав свободи ще нікому, А хто борець, той здобуває світ.