Alisija,залежить від того, скільки батькі готові витратити. Ми не ходили до центру. Аніматорів запросили до садочка. Бо було б так, що половина би просто нікуди не пішла. Випускний був о 15.00. Аніматори після випусконого. Дітям (майже всім) сподобалось.
Подруга з санторної групи іншого садка (в групі 11 дітей) орендували бесідку біля б/о Джаз (там якось називається - не пам'ятаю). Теж туди запросили аніматорів на кілька годин. Батькам був пікнік.
Витрачені мною та подругою кошти відрізняються значною мірою
_______________________________ Бо плач не дав свободи ще нікому, А хто борець, той здобуває світ.
Alisija,ми витратили (22 дитини) враховуючи подарунки дітям, аніматорів, відео та фото, солодкий стіл та подарунки саду і вихователям до 700 грн з людини. 682 точніше збирали по 700. На решту купили солодощі на День захисту дітей.
Подруга витратила більше 2,5 тисяч - з них десь до тисячі в садку, решта - на організацію на базі. Бо вони ще замовляли транспорт туди-назад. Плюс стіл батькам/дітям. Ну і в них менше дітей, тому фотограф та оператор вийшли дорожчими "на людину"
Наступного року (малий ще на один рік залишився в садку) скоріш за все будемо за такою ж схемою - аніматори в садку та по домівках
_______________________________ Бо плач не дав свободи ще нікому, А хто борець, той здобуває світ.
Alisija,тому я і кажу, что суми значно відрязнялися Але там була невелика кількість дітей. Якщо група більша, то на оренду бесідки буде менше з кожної сім'ї. Але такий варіант я взагалі не розглядаю. Ми далеко від бази, туди треба хоч раз з'їздити домовитися/подивитися. це все кошти. Я особисто і так витратила немало на мобільний зв'язок, коли шукала фото, відео, аніматорів з усім пакетом документів та не захмарними цінами. Дякувати богу, що в нас в групі була мама-кондитерка і вона нам зробила прекрасні тістечка (бо все з кремом не можна в садок) та значну знижку. Ну і в нас батьки не спілкуються майже поза садочком, тому формат спільного пікніка людей, які майже незнайомі - ну таке. і ти ж врахуй, що 2,5 тис це без зборів на сам випускний. Дівчатам ще ж плаття хочеться і зачіску. Ну і мамі теж На хлопцях можна трохи заощадити
Pussycat,Юля, в минулому році за 680 грн у нас на випускному було все ' подарунок дітям, саду, вихователям, фото і відео, анімація в садочку і солодощі дітям + прикрашали зал актовий до свята. Не було вінєтки. Щось якось дуже багато 1 без подарунка (((
Дівчата читаю про ваш треш і волосся дибки. Ну не має так бути. Так, це займає мій час - написати звіт, сфотографувати чеки, оформити в табличку. Але це кілька годин на місяць. Це не такий обсяг роботи, щоб так себе поводити нагарно по відношенню до інших батьків, що чекають хоть якійсь звіт (((
Девочки, а сколько у вас стоило фото, видео, виньетка? и как вы теперь считаете, спустя год, нужно и то и другое? От чего бы отказались? может что-то бы выбрали более лучшего качества? Какие подарки дарили персоналу? какие подарки для сада?
Я виньетку не брала, не вижу в ней смысла. Лучше видео, и маме память и ребенку интересно смотреть (мой любит) подарок в сад - это был подарок в группу рулонные шторы, т.к. солнечная сторона и летом очень мешает солнце в окно.
-- 26 дек 2019 21:03 --
Работникам сада, если правильно помню, конфеты/шампанское/кофе в зависимости от должности. Своим воспитателям конверты. Но они у нас были хорошие, было не жалко.
Я не понимаю на кой она нужна эта виньетка??? Вы смотрите свою виньетку из сада???
Я свою иногда рассматриваю и только благодаря ей вспоминаются поименно участники каких-то садиковских событий. А вот имена большинства дочкиных одногруппников уже забываются, при чем и она сама помнит через одного. Жаль, что не сделали виньетку
Pussycat,в тому році було фото (на самому випускному + після - 2 години роботи фотографа) + відео (день в садочку + випускний). Фільм вийшов десь на півтори години. Заплатили за все 4000 ( але це знайомі мами з тої нашої групи, тому була знижка). Вінєтку не робили і я жалкую. Малий зараз хотів би подивитися і мої фото з садочка теж любить переглядати. Цього року наша підготовча група 11 дітей. Якщо випускний буде з санаторно групою, то може поділимо на дві групи відео. А так скоріш за все фото і вінєтка. От тепер шукаю того, хто б зробив вінєтку а нашу малу групу. Хто має контакти, поділіться будь ласка. Наша завідувачка не пускає отих всіх фотографів, що самі ходять а дуже треба
-- 27 дек 2019 06:02 --
Подарунок саду = подарунок завілувачці була частина грошей на шкаф в актову залу. На випускному їй тільки букет подарували. Вихователям завтра подивлюсь що дарували. Ще дарували музруку, фізруку та методисту.
Більше нікого не поздоровляли. Хоча інша група ще щось купляли робітникам кухні, прачці. Ну таке - ця група не дарували подарунок саду.
Цього року саду вже дарувати нічого не будемо, хоча натяки на подарунок вже були. Штори в актову залу. Але без нашої групи.в нас 4 вже дарувати в тому році, ще троє перейшли з інших спдочків і сплатили благодійний внесок. Тим паче ми робили ремонти в своїй групі - теж подарунок садочку.
В тому році гроші за подарунок (нашу частину) віддали одразу майстру, що прийшов на обміри шафи - як предоплату і нам дали квітанцію с печаткою. На випускний шафа вже була. Просто так гроші в конверті я б не дарувала. Ми спочатку збиралися їх перевести на рахунок саду, але завідувачка попросила дати як передплату. Потім я подивимось одним оком звітність - на цей шкаф з бюджету грошей не просили, внесли його на баланс як благодійний внесок від батьків
bratulka, спасибо Светлану Минакову не рассматривали? она делает более менее виньетки, по крайней мере их тех что я видела они лучшие, а по цене примерно так же.