малий в садок не піде, але як голові БК, мене вихователька попросила кинути всім в групу опитування та памятку-правила якась дурня - особливо про паперові рушники та постійну обробку всіх поверхонь - няня закінчить як раз першу обробку всіх поверхонь, а вже час підійшов другу починати. про антисептики та обмеження контакту між вихованцями взагалі аут. як мінімум діти сидять поруч під час сніданку-обіду та полуденка ну і наші обидві виховательки 60+ - хто буде замість них поки невідомо. вихователів не вистачає і так, а як третина за віком не прийде, то групи будуть зводити
_______________________________ Бо плач не дав свободи ще нікому, А хто борець, той здобуває світ.
bratulka, Так группы сводить запрещено же У нас в саду старшую группу не открывают, сказали всем взять справки в отделе образования об отсутствии задолженности и прийти за документами Мы как бы и не собирались выходить, но некоторые родители очень рассчитывали на садик, просто таки дни считали.
но некоторые родители очень рассчитывали на садик, просто таки дни считали.
ну так не у всех есть возможность не водить детей в сад:dntknow: По теме-сад открывают 25.05. Как написал воспитатель - группа сводная, дети все время, кроме еды и сна на улице. Если дождь, то в павильоне играют
bratulka, У нас в саду старшую группу не открывают, сказали всем взять справки в отделе образования об отсутствии задолженности и прийти за документами
Интересно, а как они будут возвращать переплату за питание, оплаченную в марте?
Limka,а якщо вихователів фізично НЕМА, бо їм по тих же рекомендаціях виходити не можна? от наші обидві виходити і не будуть, няня буде постійно мити поверхні, хто буде займатися дітьми та контролювати, щоб вони уникали фізичного контакту?
_______________________________ Бо плач не дав свободи ще нікому, А хто борець, той здобуває світ.
У нас ясли, и мы с понедельника выходим. Сказали родители должны быть в масках, с антисептиком и надо будет заполнить какую-то анкету на 15 минут. Справок не надо.
bratulka, ну у нас решили просто - старшую группу отчислять в школу и точка, воспитатели уже в ясельках, которых они как раз забирают себе. Сегодня забирала документы - в группах до 8 детей грустно так стало, вспомнила дочки выпускной, было невероятно душевно, так жаль, что у сына не будет. Даже виньетку не сделали.
я вже не перший раз чую, що дітей зі старших груп відраховують, якщо і у нас таке буде, доведеться скандалити. а якщо мені нема з ким дитину залишати, і дитина має право відвідувати сад до школи. таке собі
Pussycat,пишете заявление на отдел образования,указывает паспортные данные,инн и все платежные реквизиты,и вам на карту возвращают. Я в том году возвращала,правда сама а отдел не ходила,через зав.сада.