Pussycat, у нас воспитателям и заведующей решили деньгами. Хоть раз )) Обычно мы им на все праздники дарил или какие подарки , или сертификаты, или билеты культурной программы..
Pussycat,ми теж дарували гроші вихователям + букети квітів а завідувачці - тільки квіти, бо дарували подарунок саду (частину грошей на шкаф) методисту, фізруку - квіти та коробку цукерок, музруку - квіти, цукерки та сертифікат робітників кухні і всіх інших ми не поздоровляли
_______________________________ Бо плач не дав свободи ще нікому, А хто борець, той здобуває світ.
какие суммы были? 500+цветы достаточно будет? как думаете?
Я тоже считаю, что фонды сада и все расходы на группу это неплохое вложение, если учесть то, что все эти ремонты текущие и расходы вообще выделяются государством, но у нас привыкли что за все должны платить родители.
Pussycat,ми по 500 і дарували і десь 200 букети в нас в тому році була няня така класна, що ми всім трьом (2 вихователя і няня) дарували однаково
завідувачці теж букет десь 200 грн + 1500 від групи - подарунок на шкаф в музичну залу
іншим букети скромніші були
в нас тата дарували букети на самому святі, а конверти ми після світа подарували
цього року в нас група мала, як бути з подарунками не знаю, бо по 400 грн збирати тільки на подарунки адміністрації якось бажання нема і цього року ми не будемо дарувати саду нічого - половина групи вже робила подарунок, інші, які прийшли - сплатили взнос і ходили в садок лише рік, тому буде садок без подарунка від нас
_______________________________ Бо плач не дав свободи ще нікому, А хто борець, той здобуває світ.