просто теряется на собеседовании, поэтому и хорошо походить на курсы именно в ту школу, в которой планирует учиться, чтобы чувствовать себя увереннее.
согласна на 100%, знаю точно, что в конце курсов, когда проходят всевозможные тесты, самое веское слово - слово психолога и результат именно его тестирования.
Студія пізнавально-евристичного розвитку дітей дошкільного віку працює в межах ЦДЮТ більше 15 років. Її створення було зумовлено мікросоціальним замовленням батьків дітей дошкільного віку на освітні послуги в межах позашкільного закладу – на розвиток індивідуальності кожної дитини, її пізнавальної активності, на розвиток у дітей художньо-естетичних здібностей. Одним із основних завдань студії є розвиток інтелектуальних, комунікативних та творчих здібностей дитини 4-6 років. Комплексна програма, за якою працює студія, полягає в засвоєнні системи уявлень про світ, засоби пізнання навколишнього, навичок розумової, учбової та мовної діяльності, елементарних математичних і граматичних знань, розвитку загальної культури і складається з наступних курсів: початкова математика, розвиток мови та навчання читанню, штрихування та письмо, рідна мова, навколишній світ, художня праця, психогімнастика, рухливі ігри, риторико-музичні заняття, комп’ютерна абетка, англійська мова. Крім того поряд з освітніми курсами проводяться пізнавальні, творчі та розважальні ігрові програми. Студія “Краплинки” виконує декілька функцій, які підкоряються загальній меті – розуміння того, що дошкільники мають прийти в 1 клас міцними, здоровими, з добре розвиненою правильною виразною усною мовою, що відповідально відносяться до своїх обов’язків, уміють працювати дружно, спільно, підпорядковувати себе вимогам дорослих, достатніми знаннями про те , що їх оточує, уміють читати, писати і вважати, здібними до самостійної трудової, художньої і розумової діяльності. Ми пропонуємо розвиваючі заняття для дітей дошкільного віку, які готують малюків до спілкування в шкільному колективі, розширюють кругозір та дають необхідні в школі навички та вміння. За режимом роботи групи студії поділяються на денні та вечірні. Денні групи працюють з 9-00 до 13-00. Вечірні групи – з 15-00 до 19-00. Кількість денних груп – 6, вечірніх – 6. За віком групи поділяються на молодші – в яких навчаються діти віком 4-5 років, та старші – для дітей 5-6 років. Загальний принцип діяльності студії “Краплинки” – “Кожна дитина має відчути успіх, пізнати радість “відкриття”, з бажанням і гарним настроєм йти на заняття; кожна дитина думає, фантазує, творить!”
Kolibry, мы только год проходили в "Малыш", когда ребенку было 4 г. Сейчас нам только будет 5 лет в конце августа. И в сентябре в "Малыш" не пойдем. Буду искать другое место для занятий. А в школу пойдем с 7 лет, до школы на еще 2 года. Вот.
Денні групи працюють з 9-00 до 13-00 Вечірні групи – з 15-00 до 19-00. Кількість денних груп – 6, вечірніх – 6.
ого, 4 часа аж, это только занятия? Или типа сада, группа кратковременного пребывания?
и мне стало интересно получается это подходит больше для тех деток которые в сад не ходят, время что-то не очень удачное для нас. Хотя на гимнастике мне мамы нашего р-на очень хвалили именно Капельку.
В 11 школу курсы начинают работать с октября, пишу для сведения, то что узнавала для нас, а в 12 со следующего февраля. Кстати, очень одна клиентка хвалила курсы при классическом лицее как Юличка Клеха писала и что после этих курсов легко можно поступить в любую школу Запорожья.
_______________________________ Любовь, как и уважение, - это не то, что ты получаешь, а то, что ты отдаешь. "Шантарам", Г. Д. Робертс
LELEKA,я подтверждаю, мы тоже ходили на курсы в Классический лицей. Читать, считать, писать научат наверняка, увеличится словарный запас. Плюс дети все петь начинают, что тоже очень радует. У меня даже младшая 2-летка запела вместе со старшей: "Та-та, два кота"
_______________________________ Счастья много не бывает)))
а можно координаты Малыша? я в интернете не могу найти
malinka_c писал(а):
а можно и мне координаты Малыша и сколько вы платили за обучение?
Ну, у меня нет точного адреса. Зелёное 2-х этажное здание возле 93-й школы. Там ещё фитнес-клуб на 1 этаже.
Скрытый текст. Необходимо зарегистрироваться.
-- Пн авг 19, 2013 2:07 pm --
Дарья писал(а):
мне не очень понравилось обращение с детьми одного из педагогов.
Многие дети шли со слезами на глазах на уроки к этому педагогу, и это были курсы, а не школа…
LELEKA писал(а):
а если не секрет можно в личку фио, чтобы знать будет этот педагог на собрании.
Скрытый текст. Нужно быть зарегистрированным и иметь 500 сообщений(я)(е).
Благодаря ему (педагогу) дочка наотрез отказалась идти в эту школу.
LELEKA писал(а):
А вообщем курсы понравились? Я хочу в группу с английским, сколько занятие длилось и сколько деток у группе, разбивают по возрастам и что по оплате выходило?