Дівчата, хто має справу з електронними лікарняним? Підкажіть, з 4 по 8 жовтня я була на лікарняному. Оплата по ньому має бути від ФССУ (я моніторю їх канал в телеграмі) чи від роботавдця (як стверджує моя свекруха)? Такого короткого лікарняного у мене давно не було, тому не знаю, чи чекати виплати 1,5-2 міс, чи роботодавець про мене забув.
Работодатель платит первые 5 дней
_______________________________ Королевы никогда не расстраиваются. Когда им грустно, они просто кого-нибудь казнят.
Dgiva, я перевіряла у пенсійному фонді (особистий кабінет за допомогою чифрового підпису) - він є. і смс мені пришла. можуть не побачити? і в табуліграмі є коди з буквою е, тобто нарахування за електронний лікарняний, як я зрозуміла.
Последний раз редактировалось Крючок 27 окт 2021 10:14, всего редактировалось 1 раз.
Крючок, а яка може бути зарплата до кінця місяця? Це ж аванс напевно
У гос.служащих такое может быть. У мужа тоже 25 октября была з/п за октябрь. Более того, у мужа вообще одна выплата в месяц. И это гос.служба, хотя по закону должно быть 2 выплаты.
_______________________________ Фея от ведьмы отличается только настроением)))
Крючок, если б/лист есть в табулеграмме, то он выплачен в з/плату. А сумма з/платы с б/л и без б/л не совпадёт никогда. Начисление с б/л будут меньше, исходя из правил расчета. Но, что окончательно убедиться, сходите к бухгалтеру. Ваш б/лист стал со статусом готов к оплате числа 15.10 (по новым правилам) и его могли не включить в расчёт з/платы. Тк для того, чтоб Вы получили ее до 28-го, бухгалтерия подаёт заявку 15-18 числа. И оплатить такой б/л возможность скорее всего не было.
сумма больничных была прописана, но не выплачена на карту?
так, в табуліграмі прописується сумма лікарняного в місяць його закриття, виплачували через 1,5-2 місяці. так було завжди. просто з введенням електронних лікарняних не знаю, чого очікувати.
-- Ср окт 27, 2021 11:12 am --
guerre писал(а):
если б/лист есть в табулеграмме, то он выплачен в з/плату.
в табуліграмі окремим кодом стоїть аванс і внизу графа "до виплати" - сума, яка зайде в кінці місця як з/п, наступний рядок - сума за оплату лікарняного (якщо він був), усі рази лікарняний заходив окремо від авансу/зарплатні, навіть не в один день. тобто лікарняний завжди був окремим платежем. просто вони у мене були на 10 днів (догляд за дитиною), а тут менше. дякую вам за консультацію.
-- Ср окт 27, 2021 11:12 am --
guerre писал(а):
Начисление с б/л будут меньше, исходя из правил расчета.