Я вчилась семестр за кордоном. В Польщі, в Кракові. На бакалавраті. Якщо загалом, то мені сподобалось. Не є дуже важко з мовним бар*єром, та й завжди допоможуть якщо що. Тому хоча б на семестр, для досвіду я рекомендую.
А не стремно отправлять ребенка? я слышала о таких программах, но мне почему-то стремно все это хотя реально наверное хотела чтоб ребенок учился за рубежом, но наверное уже институт давайте тему возродим... очень уж интересная
У меня лучшая подруга уехала учиться в Германию и не жалеет ни разу. Она хорошо выучила язык + теперь она более востребованный специалист у нас в городе да и в стране вообще.Одним словом живет и не парится.Я думаю вы желаете своему ребёнку того же.
2.12 Запрещена любая реклама (в том числе скрытая) и коммерческие объявления, а также любая агитация других сайтов/ресурсов/форумов (в том числе ссылки в профилях, аватарах и подписях; никах; реклама своих услуг в дневниках и других темах) – всё это обязательно должно согласовываться с Администрацией форума. Учетные записи таких пользователей будут удаляться по усмотрению администрации. Администрация оставляет за собой право определять, что является рекламой.
Не витрачайте багато часу на пошук перекладина, звертайтесь безпосередньо на http://perekladach.com.ua. Цей сайт - ваше надійне рішення! Вони пропонують широкий спектр послуг перекладу, включаючи редагування, локалізацію та багато іншого.
Ми влаштовували сина через агентство, але вже 100 разів пожаліла, все можна зробити самому, набагато швидше і надійніше, я вже в усьому розібралася, якщо в когось будуть питання щодо в вступу в Словаччину можу поділитися досвідом)))
_______________________________ Если женщина ради мужчины готова на все - она его родила
Leno4ka,пiддержую,ми не стали платити,самi знайшли та вибрали. Написали запит,все через електронний адрес подали .Донька вчиться. Нема потреби переплачувати. все можна самим зробити.
Dijona, в 2 словах важко, я до того, що можна все зробити самостійно. Заявка подається онлайн, листи всі надходять з університету. mirt777, я думала, що з мовою не впораюсь , короче так на той момент було легше. Але по ходу справи і сама в усьому розібралася) А ви куди поступили?
_______________________________ Если женщина ради мужчины готова на все - она его родила
Leno4ka,на той час мови взагалi не знали - писала в секретарiат через тлумача.Вона нам все пiдказувала,що ще дослати в електронному видi, оригiнали донька привезла вже на навчання.В Польщi.