Dianna, бумажные формы в металлической форме. Лично мне нравится, что потом каждый кекс в бумаге. С учетом, что металлические такого плана сейчас делают больших размеров, не на 6 шт, очень удобно
Дівчата, дякую) буду далі думати) у мене паперові більш-менш Тримаються, якщо їх зробити аж по 2-3 шт:)) а силіконові класні На вигляд, тільки на них треба буде викластися)
_______________________________ Inside my heart is breaking, my make-up may be flaking, but my smile...still stays on.
Dianna, в мене є старі металеві форми, не на планшеті,окремі, і в них вставляю паперові-мені дуже подобаються Силіконові мені менш зручні, ще й з часом змінюють колір, мені менше подобаються
Силиконовые еще неудобны тем, что нет жесткости при переноске. Удобно силикон в металлической рамке, но они стоят космос. Под бумагу нет смысла тратиться. У меня дешевые металлические, но на 12 ячеек. Под бумагу-супер.