Aphina, ой, не. Я вообще не любитель разных ритуалов и подобного Предпочитаю намерение изнутри, от сердца. Захотела - обратилась к Богу, считай помолилась, вспомнила умершего - вот тебе и поминки, лучше чем на кладбище показушно кланяться
Кира, тоже грешите? blago7b, представляю) Та я тоже не парюсь, а делаю мирно своё.
Вообще, не нравится эта вся история, что началась. Не люблю агрессивные скопления людей Тем более фанатиков.
А наши предки козаки за веру православную ( МП ) воевали и умирали.
Напевно тому в них стільки язичницьких символів було в домівках та богів декілька. Не треба змінювати історію. Те, що на Січі були церкви ще не означає, що хтось воював чи вмирав за православне віросповідання.
_______________________________ По вопросам рекламы на ЗЖФ обращаться к Admin
Я дуже поважала отця Олександра, колись. Давно. До майдану. Він соборував мою маму, він заспокоював мене телефоном коли вона була в комі і ще багато чого. Колись. Давно... Пост видалено вже
-- 09 янв 2018 16:17 --
Svetta писал(а):
Да с историей явные проблемы.
Це у вас проблеми і патріархат московський у козаків. У мене все нормально, і столиця в Києві)
_______________________________ «Нації вмирають не від інфаркту — спочатку їм відбирає мову» Ліна Костенко
Это же какая терпимость к иноверцам так даже не к иноверцам
_______________________________ Кто не поддерживает Роды свои и Веру свою в час годины тяжкой, тот отступник Рода своего, и не будет ему прощения во все дни без остатка. *** Жизнь – это зеркало, которое отражает для мыслителя то, что он, глядя в него, думает. Э. Холмс
Якщо чесно, то я в шоці від дій МП в тій ситуації, що склалась з початку року. Їм би зам'яти скандал, а вони як навмисно - що не крок, то помилка. Лука якусь ахінею несе, волонтерів б'ють, якісь інтерв'ю дають убогі направо та наліво, і ось Овчаренко лажанув. Від останнього взагалі неочікуваний проступок, він же раніше (зараз не знаю) в прес-службі Луки працював, повинен знати що можна писати, що ні. Таке відчуття, що вони вважають, що Бога за бороду схопили і їм усе зійде з рук.
_______________________________ Ничего... Выживем! В крайнем случае, из ума!