_______________________________ We say it's time to make a new beginning, we say we hold our future in our hands. If we could only give love a new meaning, if we could only try to understand...
Tu-sia, краще нехай так Бо більшість людей церковно безграмотні, нажаль. І коли вони висловлюють свою світську точку зору, це, зазвичай, і на голову не налазить.
Tu-sia, где актуальная? Среди моих знакомых/родных нет и не было никогда разговоров про патриархаты Даже у религиозных, кто в монастырях жил. Удалите меня, специально здесь не писала. Эти переносы постов...
Чула думку, що ВС спеціально введено у тих областях, де можливі провокації і Істерія московського патріархату. Там же наче скоро собор і Томос надавати будуть.
_______________________________ Inside my heart is breaking, my make-up may be flaking, but my smile...still stays on.
Вообще не хожу в храмы-церкви. Мне не нужны домики с иконами. Бог в сердце. Если что, я не сектанка) жила по соседству очень близкому, с попом из мпц. Такой, известный. Большая церковь. В миру редкая пакость. Отвернуло навсегда.
А я жалкую, що дітей похрестила в мп. . Коли старшу 10 років тому хрестила, навіть і не знала, що у нас в місті були різні церкви(. Малого хрестила в січні 2022, то в останній момент відмінила хрещення в УП, бо зі всіх сторін посипалися настанови . Що дитина не буде вважатися хрещеною, що людей яких похрестили в українській церкві не відспівують і таке інше . Я повелася на це
-- 05 май 2023 21:35 --
oksana_fifa писал(а):
А как узнать к кому относится церковь МП или Киевский?
Я знаю УЦ тільки в Хортицькому районі. Універсам. А так здається МП все ж більше у місті.