Site Logo

Текущее время: 14 июн 2025 09:27

Часовой пояс: UTC + 2 часа [ Летнее время ]

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 414 ]  На страницу Пред.  1 ... 24, 25, 26, 27, 28
Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Re: Киевский и Московский патриархат: есть ли разница?
СообщениеДобавлено: 05 май 2023 22:28 
Леди Совершенство
Цитата

ЗЖФ-зависима: 11 лет 9 месяцев 30 дней
Медали: 7
Я люблю ЗЖФ (1) Сердце форума (1) Благотворительная ярмарка (4) К 10-летию форума (1)

Очки репутации: 1016
Повысить репутациюПонизить репутацию
Vvikysikk, мы если бываем, то бываем в УП церкви на Космосе на Культурной yesss

Профиль Отправить личное сообщение  

СообщениеДобавлено: 05 май 2023 22:34 
Леди Совершенство
Цитата

ЗЖФ-зависима: 14 лет 1 месяц 10 дней
Медали: 4
Я люблю ЗЖФ (1) Сердце форума (1) К 10-летию форума (1) Конкурс стишков-пирожков (1)

Очки репутации: 1162
Дівчата, я хрещена в мп. Бо не було іншого. В 1978 році. В мене навіть хрещених не було. Батюшка був хрещеним, який і хрестив. Як сірітку. Бо все таємничо. Не можна. Бабця партробітник. А мій брат в 90-х у католицькому храмі. І що? Та нічого. Христос і там і там. Якби то впливало якось на життя. Ні.

СообщениеДобавлено: 06 май 2023 00:03 
Леди Совершенство
Цитата

ЗЖФ-зависима: 15 лет 25 дней
Медали: 13
Я люблю ЗЖФ (1) Сердце форума (1) Квест. Участник. (1) Благотворительная ярмарка (5)
Неспящая форума (1) К 10-летию форума (1) Я люблю Україну (1) Весенний шабаш. Победитель. (1)
Марафон английского (1)

Очки репутации: 1636
mangust писал(а):
жила по соседству очень близкому, с попом из мпц. Такой, известный. Большая церковь. В миру редкая пакость. Отвернуло навсегда.

Ось у цьому і різниця, що МП - або якась гидота, або агент кремля, або любітель руского міра. Тому їм всім місце на росії :girl_bye: бо для них Україна - частина росії. А нам то не підходить, значить наші дороги з МП розійшлися у цей історичний момент.

-- 06 май 2023, 00:07 --

Цитата:
католицькому храмі. І що? Та нічого. Христос і там і там. Якби то впливало якось на життя. Ні.

У католицькому храмі навряд чи знайдеш у священників рос. паспорти, зброю чи прокремлівські газети. Як вже неодноразово знаходили в МП. А це дуже впливає на наше життя. А те що деякі попи несуть своїм ротом в голови вірян, то взагалі жах.

- Это невозможно!
- Возможно, если ты в это веришь.

СообщениеДобавлено: 06 май 2023 00:13 
Леди Совершенство
Цитата

Я люблю ЗЖФ (1) Сердце форума (1) К 10-летию форума (1) Конкурс стишков-пирожков (1)

LIra, в 90-х католицький храм. Шо там прям як хрестився паспорт дивився? Та ще й у Польщі)
В 90-х хтось чув про патріархати тут? Хтось розділяв? Ні. Є церква і є. Брат поїхав до Польщі. Там і хрестився. Бо нехрещенмй був. А в 90-х, що? Хтось отак знав що є костел? Я не знала. Як охрестили так і є.

-- 06 май 2023 00:28 --

До речі. Ніколи не була в церквах українського патріархату. Та і в моськовські не ходжу. Не потрібно мені. Ні в сінагогу, ні куди. Мені не потрібні провідники. Якось сама. В сердці. Розберуся.
Але той піп моторовський, гидота...

СообщениеДобавлено: 06 май 2023 09:53 
Цитата

ЗЖФ-зависима: 15 лет 10 месяцев 2 дня
Семья: замужем
Детки: мальчик и девочка)))
Медали: 10
Я люблю ЗЖФ (1) Сердце форума (1) Почетная мамочка форума (1) Путешественница (1)
Участник субботника (1) Марафон постройнения (1) Лучший беременный дневничок (1) К 10-летию форума (1)
Мисс Осень ЗЖФ (1) Марафон английского (1)

Очки репутации: 775
LIra, віряне МП теж з зазомбованим мозком, їм щось довести - собі дорожче, там вже все, як і на раші стадо, яке йде за своїм пастухом, я в шоці, вони з певною у роті доказують таке, що на голову не натягнеш і їм прфіг на всі доводи про рос паспорти та інше.
Церква це дуже потужна зброя впливу на свідомість громадян.

mangust, дуже близька ваша позиція, відвернуло після лаври і після хрестин моєї доньки на кремльовській, просто бєєєєєє, і просто дивуєшся як люди цього не помічають.
Але згодом дуже сподобався батюшка в УП на Універсамі, там навіть в середині так якось легко, спокійно і вільно, не можу пояснити, але там добре. До речі, такі самі відчуття в мене в католицьких храмах.

СообщениеДобавлено: 06 май 2023 20:59 
Леди Совершенство
Цитата

Я сина хрестила в маленькій церкві на Анголенко. Досі не знаю, який патріархат. Але і батюшка і діакон приємні. Дитину бавили, хрестини співпали с Данїїлом Галицьким. І син Данило. Ото не замислювалась, насправді. Є різні. Хто Богу віддан, а хто ні.

СообщениеДобавлено: 07 май 2023 14:10 
Леди Совершенство
Цитата

ЗЖФ-зависима: 12 лет 9 месяцев 16 дней
Детки: сын и дочь
Медали: 12
Я люблю ЗЖФ (1) Сердце форума (1) Почетная мамочка форума (1) Благотворительная ярмарка (3)
I'm lady (1) Участник субботника (2) Мудрость форума (1) Лучшая мамочка форума (1)
К 10-летию форума (1)

Очки репутации: 1205
mangust писал(а):
Дівчата, я хрещена в мп. Бо не було іншого. В 1978 році. В мене навіть хрещених не було. Батюшка був хрещеним, який і хрестив. Як сірітку. Бо все таємничо. Не можна. Бабця партробітник. А мій брат в 90-х у католицькому храмі. І що? Та нічого. Христос і там і там. Якби то впливало якось на життя. Ні.

Аналогично. Только я в 1979 ;) . Папа был парторг завода, крестили две бабушки, без крестных и тайно. На правом церковь была одна единственная - :dntknow: на Песчаной.

Изображение

Изображение

СообщениеДобавлено: 07 май 2023 21:30 
Лентяйка
Цитата

ЗЖФ-зависима: 14 лет 6 месяцев 1 день
Медали: 6
Я люблю ЗЖФ (1) Автор статьи (1) Умники и умницы (1) Вышивальный конкурс (1)
Marvel movies (1) Маленький защитник (1)

Очки репутации: 294
Leno4ka, мені також на Уніварсамі приємно, там двох синів хрестили.
Тепер на Осіпку ходю, там також добре!

СообщениеДобавлено: 08 май 2023 00:22 
Цитата

ЗЖФ-зависима: 15 лет 10 месяцев 2 дня
Семья: замужем
Детки: мальчик и девочка)))
Медали: 10
Я люблю ЗЖФ (1) Сердце форума (1) Почетная мамочка форума (1) Путешественница (1)
Участник субботника (1) Марафон постройнения (1) Лучший беременный дневничок (1) К 10-летию форума (1)
Мисс Осень ЗЖФ (1) Марафон английского (1)

Очки репутации: 775
LarisaSS, а ми старшого там хрестили, тоді ще й 2 поверху не було, але напівпідвальний поверх вже був, щойно достроїли, хоча я навіть пам'ятаю як там був лише ангар (ми там паски освячували)) А з молодшою мене збили з толку, типу що на універсамі то не справжня церква і бла-бла. тому на свою голову поїхали на кремльовську, але що вже поробиш.
Замовляла молєбен на універсамі в серпні, коли була в Запоріжжі, стан був в мене тоді "в прострації" і батюшка просто настільки молодець, він прям вселив віру мені, що все буде добре з моїм чоловіком, я йому повірила, крім того, стільки порад дав і такий спражній він, це впервше мене батюшка так вразив.

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 414 ]  На страницу Пред.  1 ... 24, 25, 26, 27, 28