Дівчата, я хрещена в мп. Бо не було іншого. В 1978 році. В мене навіть хрещених не було. Батюшка був хрещеним, який і хрестив. Як сірітку. Бо все таємничо. Не можна. Бабця партробітник. А мій брат в 90-х у католицькому храмі. І що? Та нічого. Христос і там і там. Якби то впливало якось на життя. Ні.
жила по соседству очень близкому, с попом из мпц. Такой, известный. Большая церковь. В миру редкая пакость. Отвернуло навсегда.
Ось у цьому і різниця, що МП - або якась гидота, або агент кремля, або любітель руского міра. Тому їм всім місце на росії бо для них Україна - частина росії. А нам то не підходить, значить наші дороги з МП розійшлися у цей історичний момент.
-- 06 май 2023, 00:07 --
Цитата:
католицькому храмі. І що? Та нічого. Христос і там і там. Якби то впливало якось на життя. Ні.
У католицькому храмі навряд чи знайдеш у священників рос. паспорти, зброю чи прокремлівські газети. Як вже неодноразово знаходили в МП. А це дуже впливає на наше життя. А те що деякі попи несуть своїм ротом в голови вірян, то взагалі жах.
LIra, в 90-х католицький храм. Шо там прям як хрестився паспорт дивився? Та ще й у Польщі) В 90-х хтось чув про патріархати тут? Хтось розділяв? Ні. Є церква і є. Брат поїхав до Польщі. Там і хрестився. Бо нехрещенмй був. А в 90-х, що? Хтось отак знав що є костел? Я не знала. Як охрестили так і є.
-- 06 май 2023 00:28 --
До речі. Ніколи не була в церквах українського патріархату. Та і в моськовські не ходжу. Не потрібно мені. Ні в сінагогу, ні куди. Мені не потрібні провідники. Якось сама. В сердці. Розберуся. Але той піп моторовський, гидота...
LIra, віряне МП теж з зазомбованим мозком, їм щось довести - собі дорожче, там вже все, як і на раші стадо, яке йде за своїм пастухом, я в шоці, вони з певною у роті доказують таке, що на голову не натягнеш і їм прфіг на всі доводи про рос паспорти та інше. Церква це дуже потужна зброя впливу на свідомість громадян.
mangust, дуже близька ваша позиція, відвернуло після лаври і після хрестин моєї доньки на кремльовській, просто бєєєєєє, і просто дивуєшся як люди цього не помічають. Але згодом дуже сподобався батюшка в УП на Універсамі, там навіть в середині так якось легко, спокійно і вільно, не можу пояснити, але там добре. До речі, такі самі відчуття в мене в католицьких храмах.
_______________________________ Если женщина ради мужчины готова на все - она его родила
Я сина хрестила в маленькій церкві на Анголенко. Досі не знаю, який патріархат. Але і батюшка і діакон приємні. Дитину бавили, хрестини співпали с Данїїлом Галицьким. І син Данило. Ото не замислювалась, насправді. Є різні. Хто Богу віддан, а хто ні.
Дівчата, я хрещена в мп. Бо не було іншого. В 1978 році. В мене навіть хрещених не було. Батюшка був хрещеним, який і хрестив. Як сірітку. Бо все таємничо. Не можна. Бабця партробітник. А мій брат в 90-х у католицькому храмі. І що? Та нічого. Христос і там і там. Якби то впливало якось на життя. Ні.
Аналогично. Только я в 1979 . Папа был парторг завода, крестили две бабушки, без крестных и тайно. На правом церковь была одна единственная - на Песчаной.
LarisaSS, а ми старшого там хрестили, тоді ще й 2 поверху не було, але напівпідвальний поверх вже був, щойно достроїли, хоча я навіть пам'ятаю як там був лише ангар (ми там паски освячували)) А з молодшою мене збили з толку, типу що на універсамі то не справжня церква і бла-бла. тому на свою голову поїхали на кремльовську, але що вже поробиш. Замовляла молєбен на універсамі в серпні, коли була в Запоріжжі, стан був в мене тоді "в прострації" і батюшка просто настільки молодець, він прям вселив віру мені, що все буде добре з моїм чоловіком, я йому повірила, крім того, стільки порад дав і такий спражній він, це впервше мене батюшка так вразив.
_______________________________ Если женщина ради мужчины готова на все - она его родила