МилаяЯ У нас в этом году тоже был Чип в хотелках,но цена у него Нашла на розетке мни (я так поняла версию ) 1799 ,но нам уже почти 6 лет нужен ли он ему ,интересен ли будет shinshil Ещё наш хотел попросить шляпу-невидимку, но мы сказали, что волшебные подарки ДМ запрещено дарить (эту идею мы взяли из мультфильма какого- то, уже не помню, там ещё и подробно объяснялось, почему запрещено) Отличная идея,а то бывают тааакие фантазии
shinshil,exXtaZzy, дивлячись, який саме ви бажаєте, там же купа різних варіантів. і великі, і маленькі, ті, що світяться, наборами. я купила стартовий набір з ареною та двома бейблейдами, він ще був зі знижкою, вийшло у два рази дешевше, ніж продають у нас.
і не в тему нового року, але днями у сина був день народження, і він таки випросив в мене квадрокоптер. мріяв вже декілька років, але я відмовляла. щасливішої дитини я ще не бачила, він літає наступного разу ще спробуємо передати відео з нього на телефон безспосередньо в польоті. подія дня у всіх хлопців у дворі
- мэджик трек - Nerf - рюкзак с usb и встроенным пауэр-банком - электрический конструктор Знаток минимум на 50 схем - очки ночного виденья (есть в БИ и вроде их хвалят) - твистер - фингерборды с парком
_______________________________ То, что Петр говорит о Павле, характеризует не Павла, а Петра
Цьогоріч хоче знову Лего. Минулого року вмовили на футбольну екіпіровку: 2 комплекта форми, постільна білизна та рушник з символікою клубу, тощо. наразі вже написав лист, що хоче знову конструктор, напевне, рік під егідою Лего знову пройде.
_______________________________ Inside my heart is breaking, my make-up may be flaking, but my smile...still stays on.
Дівчата, треба вигадати подарунок дівчинці (5 років) на новий рік. Чоловік хрещений. Підкажіть будь ласка щось. Декілька років просили пораду у мами. Але вона завжди обирає подарунки для себе, як то кажуть. Тобто, практичні. Або сукенку, або щось розвиваюче. А не те, що буде приємно знайти під ялиночкою.