Front-close Bralette S на ОГ 83 ОПГ 70 TC-344748 Очень тонкое нежное кружево, внутри вкладки, которые вынимаются. НО на мой объем мне велико, нужно наверное минимум 75. Очень расстроена и его уже нет на сайте, что бы взять в размере меньше.
Tropical Lace Push-Up Bralette S TM-351827 https://www.victoriassecret.com/bras...alogueType=OLS я не я, если не возьму новую браллетку PINK. Я иx фанат Цвет больше кремовый, чем заявленный "легкий" пинк. На мои параметры (ОПГ 70 ОГ 83) сел как влитой. Застежки нет, как и у всеx браллеток. Кружево мягкое и выглядит дорого. Минимальный пуш апчик.
Всегда на свои параметры брала эти браллетки XS, но тут они в объеме такие тугие, постирала ткань сразу растянулась, теперь влезаю Как всегда xорошая модель, по адекватной цене ( с учетом -10$). Ни разу меня не разочаровала данная модель.
Все, баста з Вікою. Як можна впарювати відверто жахливу Якість білизни? Це при тому що серію пінк я ніколи не купувала. Тільки боді і інші дорогі колекції. Навіть серія боді попри м*якість матеріалу не комфортна, що розумієш, Лише коли почнеш носити. І мереживо вже Відірвалося. Про труси мовчу, там про слово якість Не чули. Мої дуже старенькі бра американ ігл виглядають краще за 1 річні бра ВС.
_______________________________ Inside my heart is breaking, my make-up may be flaking, but my smile...still stays on.
Dianna, согласна. 1Мне все же серия боди нравится и удобно, и незаметно. Но, из-за бесшовного пояса ..он так растягивается быстро жесть. Что брать-то ??? взамен? АЕ ?
Nochenyka,брала раніше. Є два, років їм вже багато і перейшли в розряд «Чергових» для басейнів, сауни, тощо. Але купальники кращі за якістю, якщо вже порівнювати. Правда, то в мене ще купальники Старої гвардії, ще до того як вони звернули виробництво. Каріша, так) просто саме на боді вони фіг коли скидають ціни. Менше 27-30 баксів за ходові розміри вони не дають. А якщо базовий колір без Витребеньок , то беріть за повну ціну. А повну ціну вони не коштують. Не знаю, що на заміну порадити. Мені ж євро виробники з їх найменшим р. 36 Завеликі, і вибір тому обмежений.
_______________________________ Inside my heart is breaking, my make-up may be flaking, but my smile...still stays on.