Missis Fox, раніше був магазин на Маяковського, якщо стояти обличчям до Аристократа, спиною до фонтану, то зліва в кутку, між ПУМБ та кафе Проспект. Не знаю, чи він ще там є
Missis Fox, не можу зрозуміти, що значить подивитися перед придбанням? Всюди є зразки тканин у каталогах та навіть стенди. Можна якось інакше обирати, типу "кота в мішку"? Ми влітку купували у Віконді. Хотілося тканину не як шпалери на дотик, а то знаю, що такі є. Так, мабуть, всі зразки у магазині перемацали Дуже багато фірм та різновидів. Вибором дуже задоволені, сміливо можу рекомендувати! viewtopic.php?p=7137813#p7137813
_______________________________ Быть храброй - не значит не бояться. Это значит делать то, что нужно, даже если страшно.
Жизнь - последовательность выборов. Выбирай с умом!
Сеструлька, на сайті Сільпо вказано: Привеземо смачний настрій до дверей на будь-який поверх. Варус: Якщо у твоєму будинку не працює ліфт через вимкнення світла або через технічні причини, доставка замовлень можлива лише до 5-го поверху. Будь ласка, зустрінь кур'єра на 5-му поверсі або біля входу в будинок.
_______________________________ обращаться ко мне на ты
Сеструлька, атб є онлайн замовлення, тільки вони кучу пакетів ще платних втулять, що можна було в один великий покласти, то привезли в трьох
-- 26 сен 2024 21:01 --
АТБ вигідно онлайн, якщо не має машини, у них в літку по акції воду замовляла, мінеральну, солодку, молоко 2 л і т.д., не нести в руках все важке, а так безкоштовно привезли
Shateno4ka,Missis Fox,дівчата, дуже дякую вам за відповіді!
Маю промокод на метро на безкоштовну доставку, діє з 16 по 29 вересня 2024 року на будь-яке замовлення від суми чеку 1500 грн. пишіть якщо хочете я перешлю