Из последних.. китайских дорам.. "Вперед, кальмар!" и "Из-за тебя!" Конечно, затянуто очень сильно, без перемоток не обошлось) Но мне понравился ост с первой дорамы, а также симпотные гг. Во второй - гг снимались также в паре в дораме "В ожидании перелетных птиц". Из японских: "Дневник про учителя средней школы". Ост понравился https://www.youtube.com/watch?v=FcfyxQUVZMc и сам сюжет (смотрела без перемоток).
_______________________________ DREAM IT! BELIEVE IT! GET IT! Не ждите, что станет легче, проще, лучше. Трудности будут всегда. Учитесь быть счастливыми прямо сейчас. Иначе не успеете!
«великий соблазнитель» дивилась дивилась, але вже надоїло .дуже вони його тягнуть , і така королева драми, що все ... « Ее личная жизнь» дійшла до 9 серї і як на мене все логічно, що там далі буде мені не цікаво . А так мені сподобався , легкий гумор, приємні актори «Доктор-заключенный» обожнюю гг , я його страшенна фанючка навіть коли було нудно, продовжувала дивитись. Але взагалом мені сподобався , і сюжет кльовий , не знаю звідки вони його злизали, але нічого так.
«Сфера» включила швидкість 1,5 , і як треба вийшло . Мене трохи нервує ота затянутість , 3 хвилини показувати як гг їсть бутерброд або чиїсь ноги. Взагалі якісь вони останнім часомдуже розтягнуті, або я нетерпелива стала , якщо викинути оте все лайно, то серію можна зробити хвилин на 20 коротшою.
«отель Дель Луна» як в старі добрі часи , цікавий сюжет , я вмовляла себе вчора лягти спати, бо мені цікаво що там буде далі . Давненько в мене такого не було , а тут справді «зайшло». І навіть тривалість деяких серій 76 хвилин , не лякає
Я так зрозуміла, що вже знімають другий сезон, бо в інста були відео зі зйомок я обожнюю того чувака з нового сезону
А щодо першого, то трохи змазали фінал, бо мені наприклад дууууууже сподобавася отот начальник охорони з минулого, я б хотіла для нього більше екранного часу, і якогось розвитку.
Начала «Добро пожаловать в жизнь». Не привычно, что Рейн не супер-ниндзя пока нравится. Забавно и завязка интересная и истории для расследования не плохи
_______________________________ Біда України в тім, що нею керують ті, кому вона не потрібна (М. Грушевський)
Из последнего, что смогла смотреть: Музыкальный альбом (фильм, Корея, 2019) Из-за тебя (дорама, Китай, 2017) Вперед, кальмар (дорама, Китай, 2019).
_______________________________ DREAM IT! BELIEVE IT! GET IT! Не ждите, что станет легче, проще, лучше. Трудности будут всегда. Учитесь быть счастливыми прямо сейчас. Иначе не успеете!
А я посмотрела две полнометражки «Наедине с богами». Давно не получала такого удовольствия и идея с перерождениями стала чуток понятнее и в тему после «Отель дель Луна»
_______________________________ Біда України в тім, що нею керують ті, кому вона не потрібна (М. Грушевський)
Сыр в мышеловке. С первого раза недооценила эту дораму.