Аааааа 14 серія повністю винесла мені мозок тобто не вся серія, а КОНКРЕТНО рижий тарган Шеф
вот чесслово у нього в голові не всі вдома. а я казав так, а потім подумав сяк... фіг поймеш в цій серії він спочатку робить пропозицію своїй новій пасії шукати нове житло. в той же вечір до нього приходить вдризг нетвереза Янг, він трохи випиває з нею, потім він "зваблює" Янг... Зранку до нього приходить пасія і говорить, що бажає мати 2-3 дитини і не працювати до тих пір, поки діти не пійдуть до школи... Ввечері він дає їй "от ворот поворот" бо хоче повертатися додому, де його буде чекати висококласний хірург, а не домогосподиня з дітьми....
я спочатку на нього так і дивилася, потім він "втерся" мені в довіру, ніби звичайний чоловік, а тут таке ну просто баба на базарі, а не Шеф хірургії. ДОбре, що хоч оперує він без цих зальотів "хочу-не хочу"