"Сплетница". Эээээээх, 2010 год, где мои 16 лет, эх, время... Не знаю, почему я вспомнила об этом сериале. Да, знаю, что мне будет больно от просмотра, потому что с ним у меня опредёленные ассоциации и воспоминания. Но... Желание перевесило. Тем более теперь я посмотрю его полностью, а некоторые моменты не знаю, многое не помню. Так что растворюсь на 121 серию
_______________________________ Быть храброй - не значит не бояться. Это значит делать то, что нужно, даже если страшно.
Жизнь - последовательность выборов. Выбирай с умом!
Хтось дивився серіал Корона? Стільки позитивних відгуків про нього, а для мене це унила фігня якась, яка показує, що їх життя було сіре і безрадісне, поламані долі. І у 21 сторіччі це виглядає абсурдно утримувати монархів, витрачати таку купу коштів на цей відживший себе атрибут.
Dijona, я дивилась, мені сподобався, до серіалу я не дуже цікавилась їх родиною і взагалі думала, що у королеви тільки 1 син На рахунок поламаних доль - теж згодна, ось така зворотня сторона монархія, навіть не можеш бути з тим, кого кохаєш...
_______________________________ обращаться ко мне на ты
А я на 4, все чекаю, що стане цікаво. Почала дивитись, бо хотіла більше про Діану дізнатися, але тут по ходу про неї 3 слова лише буде. А тобі як серіал?
-- 22 мар 2024 10:15 --
Shateno4ka писал(а):
Dijona, я дивилась, мені сподобався, до серіалу я не дуже цікавилась їх родиною і взагалі думала, що у королеви тільки 1 син На рахунок поламаних доль - теж згодна, ось така зворотня сторона монархія, навіть не можеш бути з тим, кого кохаєш...
Так там окрім цього зради. Лише картинка королевської величі, а насправді всі розгублені, ніяких рішень не приймають.
І тут я дійшла до серії, що в них в роду багато було з дебілізмом і кретинизмом. Все більше враження, що серіал задумували, щоб дискредитувати їх владу. Навіть цікаво, що далі буде, що вони всі збоченці. Вибачаюсь за спойлер.
Не знаю, що змушує мене продовжувати дивитися цей серіал. Їжаки їли кактуси, плакали і продовжували їсти
После 6 сезонов Сплетницы, посмотрела ремейк 2021-2022 гг. (2 сезона, в сумме 22 серии). Такая пошляяятина) Не впечатлил, но смотрела, т. к. была интересна сама история (присутствует много линий) и чем же закончится. Кстати, что самое интересное и прикольное, что в съёмке принимают участие некоторые актёры из "оригинального" сериала. А ещё про некоторых упоминается. А вообще, события происходят 10 лет спустя "ориганала".
_______________________________ Быть храброй - не значит не бояться. Это значит делать то, что нужно, даже если страшно.
Жизнь - последовательность выборов. Выбирай с умом!
Останній місяць подивилась декілька серіалів. І з тих, що сподобалися: "Острів фантазій" - інколи нам потрібно помріяти та пофантазувати. "Темна матерія" - дійсно цікаво про паралельні світи та багато іншого, багато думок на цю тему завжди мала у своїй голові. "Джентельмени" - гроші завжди спонукають людей робити те, що вони начебто не хочуть...навіть якщо це вбивство, чи наркотики... "Фоллаут" - фільми-катастрофи бувают різні. "Ерік" - інколи батьки не помічають своїх дітей і це може закінчитися катастрофою. "Під мостом" - всюди є підлітки та буллінг, на жаль незавжди все закінчується добре. "Слідопит" - люблю пошуки людей, ще й обожнюю головного актора. "Експати" - не люблю коли немає щасливого кінця... але серіал сподобався...наштовхує на думки... "Джек Річер" - цікаво, коли головний герой діє не поправилах, але ти на його боці. "Вбивство на краю" - полюбляю розпутування вбивств...
Недотрога, о! Дякую за відгуки! Я подивилась "Ерік". Щось я якось більшого очікувала. Ідея дуже крута, а от втілення... І головний герой - батько, зовсім не сподобався. Не повірила ні на мить йому. Нічого не йокнуло від гри актора
Возвращаемся к детективным сериалам. Потому что готовить я люблю под телевизор, а смотреть то, что показывают наши каналы желания нет ни малейшего, всё старые выпуски Большой выпуск Птушкина пересмотрены. А сериалы про расследования хорошо занимают мозги. Мой Вам рекомендасьён(ну вы поняли, Птушкин пересмотрен) "Карен Пири" 2022 года, 3 серии, вот расследование от и до
_______________________________ Фея от ведьмы отличается только настроением)))
Ми дивимося з чоловіком "Каос". Дуже провокативно, незвично і інколи шокуюче. Але мені подобається Любимо тему міфлології (не тільки легенди і міфи стародавньої Греції, бо там дитяча версія, а більш цікаво вже дорослий варіант ) Дуже круто знято, сама картинка прекрасна і круті актори. Не для сімейного перегляду, бо багато відвертих сцен (і не тільки жінки з чоловіками).