Люда победила в домашнем похудении, а розовые в главном Крутые результаты у ребят! У розовых вообще джекпот - ещё и предложение Паша организовал. 300 тысяч гривен будут хорошим бонусом к свадьбе)
Коричневые хотя и не нравятся мне, но тоже хорошо скинули.
Понятное дело, что не у всех вау-результаты, но постарались многие. Такие преображения
Вчора проспала - подивилася сьогодні. Дівчина Жені Юля - однокласниця-подруга моєї подруги з Дніпра знайома з Євгеном була до проекту, нормальна дівчина мого віку, працює за двох і утримує свого сина - так неприємно читати зараз коментарі про "стара", "затаскана", "з причепом", "причепилася до депутата" мені коричневий Євген взагалі не подобається, але писати гидоту дівчині про нього - ну нащо? Самі розберуться без таких коментарів
_______________________________ Бо плач не дав свободи ще нікому, А хто борець, той здобуває світ.
У день всіх закоханих учасник 9-го сезону шоу «Зважені та щасливі» Микола Ворошнов приголомшив новиною. Виявляється, чоловік перебуває у стосунках з учасницею реаліті «Холостяк»-3 Іриною Скоріковою.
Тривалий час глядачі приписували Миколі роман з його партнеркою Анею Богачовою. Проте на фіналі двоє зізналися, що залишилися у дружніх стосунках. Хоча багато хто стверджував, що кохання не склалося виключно через Колю.
Ірину Скорікову глядач знає ще з третього сезону проєкту «Холостяк». Переможницею дівчина не стала, проте після фіналу Андрій Іскорнєв вирішив повернутися до неї. Тривалий час двоє прожили разом, проте згодом зрозуміли, що почуття перетворилися у дружбу.
Та нещодавно Микола шокував підписників, поділився знімком з Іриною і додав: «Кохання у повітрі». Соціальні мережі «вибухнули» від коментарів, а дехто зазначив, що СТБ таки об’єднує серця!