А если душа народная, то все песни прочувствует и передать сможет.
скоріш за все!!! А я от після вчорашніх 2х випусків проснулась з піснею "Два кольори" в голові... Тепер дивлюсь повтор і бачу хто винен Михайло Мирка - хороший голос! Рада що він у Тамари!
Але моя фаворитка (коли і голос, і душа, і пісня, і вибір тренера) це
Брія Блессінг - така пісня, такий голос ніжний, теплий, мммммммм... в мене аж голова кругом. Вона красуня, янгол, світла, добра!!! За неї буду вболівати 10000% весь проек, незалежно хто ще буде приймати участь це мій фаворит, це мій ідеал Я знала, я знала що вона піде до Слави - це має бути ням-ням-ням!!! (чому? чому люди не українці люблять Україну більше ніж ми українці корінні??? "но коментс")
Сподобались ще Олена Толстоногова
і Мегі-Натіа Гогітідзе, сподобався варіант співу для Вакарчука... ось такий спів мені теж дуже подобається
upa-zh, самое интересное что она выбрала песню, которую пела Квітка Цісик. американка украинского происхождения. Она умерла от рака, но там, в Америке выпустила два чудных альбома украинских песен. Но для меня Квітка конечно еще лучше. Волшебно просто. И именно эту песню.
-- 17 мар 2014 18:03 --
У Квітки была мечта приехать хоть раз в Украину. Но, к сожалению не судьба. Рекомендую послушать. А ніч яка місячна, зоряна, ясная вообще
_______________________________ Мы не выбирали, ни страну, в которой родимся, ни народ, в котором родимся, ни время, в котором родимся, но выбираем одно: быть людьми или нелюдями. Патриарх Сербский Павел.
upa-zh, самое интересное что она выбрала песню, которую пела Квітка Цісик. американка украинского происхождения. Она умерла от рака, но там, в Америке выпустила два чудных альбома украинских песен. Но для меня Квітка конечно еще лучше. Волшебно просто. И именно эту песню.
Вау, а я не знала... Дякую. Коли Брія почала співати, то мені здалось Славко одразу зрозумів, що то не дефект мови , а що вона іноземного походження... Дійсно ця пісня для Брії підходила як не яка інша... можна було не питати її ні про що, вона одною піснею все-все розразала... Супер... Боже, як же круто... Знайшла в себе в альбомі колискову виконану Квіткою Цісик, а я і не знала хто вона... аж соромно
upa-zh, Ирочка, я Квітку просто обожнюю. Накачала себе в плеер и если настроение такое подходящее слушаю. А в школу диск украинке подарила с ее песнями. Слушай на здоровье. Мы много не знаем о наших замечательных соотечественниках. Будем исправлять пробелы.
_______________________________ Мы не выбирали, ни страну, в которой родимся, ни народ, в котором родимся, ни время, в котором родимся, но выбираем одно: быть людьми или нелюдями. Патриарх Сербский Павел.
upa-zh, Ирочка, я Квітку просто обожнюю. Накачала себе в плеер и если настроение такое подходящее слушаю. А в школу диск украинке подарила с ее песнями. Слушай на здоровье. Мы много не знаем о наших замечательных соотечественниках. Будем исправлять пробелы.
Я зізняюсь що навіть не читала хто виконавець (це стосується і колискової з мого млейлиста) ... Я чисто як картинку сприймала К*** Ц***, і наперед вважала що то Крихітка Цахес... а от коли ти написала про те чию пісню співає Брія, щось мені дійшло що стиль щось не той... Ось і прочла і виходить що не кожна К*** Ц*** - є Крихітка Цахес. Виходить ще є і Квітка Цісик.
Как-то мне всегда более по душе женский вокал. Но в этот голос, в эту харизму, манеру исполнения я просто влюбилась. Один из самых неординарных вокалистов этого сезона. Мне кажется у парня есть большое будущее
Тата,О так він круто заспівав! Легко так! Я трохи розчарована що тільки Кароіна повернулась Я не розуміюсь на співі, але дивлячись зараз повтори старих сизонів я допускаю що можливо для його голосу Maroon 5 круто підходить, а от що можна ще..? Дуже не хочеться щоб йому в дуелі дали пісню яка зовсім його не розкриє... А таке було раніше
Девочки! Какой бархатный тембр голоса у 19-летнего Дмитрия Еременко нашего земляка из Запорожья. Бог парню подарил все: голос, внешность, имя и фамилия красиво звучат. Он мечтал о работе в команде Тамары Гвердцители и его мечта стала реальностью. Я желаю ему удачи и, конечно, буду за него держать кулачки. Но первым обернулся Станислав Вакарчук - тонко чувствующий и талантливый музыкант с хорошим вкусом, приятный обаятельный мужчина со своей четкой позицией - со стержнем. Уважаю таких людей.
_______________________________ В любом случае, для полного счастья, вам не хватает меня.
Последний раз редактировалось Надежда1 10 апр 2014 09:52, всего редактировалось 1 раз.