. Україна, як країна-господиня Євробачення-2017, стала переможницею та продемонструвала, що країна є повноцінною частиною Європи.
Таку думку висловив видавець журналів Business Ukraine і Lviv Today Пітер Дікінсон, пише НВ.
За його словами, травень 2017 року увійде в історію, як знаковий місяць. Саме під час проводення Євробачення-2017 Україна показала свою інтеграцію в Європу.
Тепер, коли костюми зняті і галас влігся, ми можемо визнати, що справжнім переможцем Євробачення-2017 стала сама Україна. Українці змогли представити свою країну тисячам іноземних гостей і сотням мільйонів телеглядачів по всьому світу, створивши позитивне враження замість стереотипу воюючої та злиденної України, – написав Дікінсон.
Британець особливою увагою відзначив роботу української поліції, оформлення фан-зон у Києві, а також волонтерів, які добре володіли іноземними мовами. Також він відзначив і сцену, на думку Дікінсона, вона була приголомшливою.
Хоча були і негативні моменти. Видавець відзначив, що слоган конкурсу Celebrating Diversity не позначилася на виборі ведучих, якими стали троє чоловіків. Також він звернув увагу на "Арку різноманітності" в центрі Києва, яку так і не вдалося завершити до початку Євробачення.
Дікінсон не оминув увагою і скандал щодо учасниці від Росії – Юлії Самойлової, – яку так і не впустили в Україну.
"Цей трюк дійсно став поганою рекламою, але в підсумку не зірвав концерт в Києві. Може, навіть навпаки – вніс свою лепту в успіх пісенного конкурсу в Україні, прибравши незручний політичний елемент з порядку денного і дозволивши організаторам сконцентруватися на роботі над шоу", – написав видавець.
Читайте також: Фінал Євробачення-2017: чи впоралась Україна з організацією?
За його словами, Євробачення для України – важлива невійськова перемога. Проведення цього конкурсу допоможе Україні створити власний міжнародний імідж після десятків років перебування в тіні і останніх кількох років, проведених під знаком зони військового конфлікту
Це буде протидіяти спробам Росії принизити Україну на міжнародній арені. Москва не зуміла переконати глобальну аудиторію в тому, що неонацисти захопили владу в Україні. Бурхливе освітлення київського свята Євробачення – відмінний аргумент проти цього міфу, – резюмував Дікінсон.
Нагадаємо, фінал Євробачення-2017 пройшов у Києві 13 травня. У фіналі за першість змагалися 26 учасників. Переможцем Євробачення-2017 став учасник від Португалії – Сальвадор Собрал з піснею "Amar Pelos Doi". За результами голосування журі та телеглядачів Сальвадор Собрал отримав 758 балів.
Представник від України гурт O.Torvald за результати голосування отримав лише 36 балів. Таким чином O.Torvald із піснею Time посіли 24 місце із 26. Музиканти вперше прокоментували результати Євробачення-2017.
_______________________________ Біда України в тім, що нею керують ті, кому вона не потрібна (М. Грушевський)
Крутые - хардкиссы. Но их не было(((( Все песни онуки- видлик и т п. Электронный речитатив, она не поёт, а читает+ электр.обработка. и я даже , без голоса абсолютно могу прочесть набор слов, мой голос обработали и я буду крутая)))
А за оркестр- счасибкт, посмотрю афишу.
_______________________________ Я верю в маникюр и в кричащую одежду, в то, что на отдыхе тоже необходимо делать причёску и наносить губную помаду. Я верю в розовый цвет, а также в то, что счастливые девушки — самые красивые. Я верю в то, что лучшее средство для сжигания калорий — это смех. Я верю в то, что завтра будет новый день, и… Я ВЕРЮ В ЧУДЕСА!!! *********************************** Люди! Гарного вам дня, хоч я навіть не знаю, що сьогодні — вівторок, чи субота та пофіг, вбивайте хамство посмішкою. (Андрій Скрябін)
Я не припомню, чтоб на Евро вообще жаловались на организаторов конкурса Зажигалка,тут главное идея и исполнение, у Онуки и конкретно у Наты Жижченко на высоте и то, и другое
Для меня по итогу самыми яркими были номера Онуки и ведущих во втором полуфинале. Ну еще был ржачный ролик с подготовкой ведущих победителем из Швеции.
Ну, не знаю, может Онука и крутая, или я такая балованная, но я тоже не в восторге от её номера. Оркестр был круче самой исполнительница в разы. Я все понимаю, смешение стилей, контраст и т.п. но как-то они вместе были не супер. Костюм у нее слишком футуристический, прям совсем не в тему к оркестр был. И от номеров Джамалы тоже не в восторге. Единственный нормальный и тот голой задницей испортили.
Костюм у нее слишком футуристический, прям совсем не в тему к оркестр был
ну так в этом и фишка, они хотят показать, что национальная музыка может быть современной Почитала комментарии на ютубе, многим европейцам понравилось и впечатлило, особенно инструмент бугай (барабан с хвостом), человек 8 спросили что это вообще такое, я и сама до Онуки о нем не знала
Juliet_zp, да, без вкуса. оно все вместе не смотрелось вместе ну никак. радует, конечно, что иностранцам пришлось это по вкусу и они сейчас восторгаются. это успех - 100%
_______________________________ Я верю в маникюр и в кричащую одежду, в то, что на отдыхе тоже необходимо делать причёску и наносить губную помаду. Я верю в розовый цвет, а также в то, что счастливые девушки — самые красивые. Я верю в то, что лучшее средство для сжигания калорий — это смех. Я верю в то, что завтра будет новый день, и… Я ВЕРЮ В ЧУДЕСА!!! *********************************** Люди! Гарного вам дня, хоч я навіть не знаю, що сьогодні — вівторок, чи субота та пофіг, вбивайте хамство посмішкою. (Андрій Скрябін)
Джамала объяснила, что поддержала группу "O.Torvald", так как она была лидером зрительского голосования. Общая оценка жюри совпала с количеством набранных результатов от зрителей, поэтому она не должна извиняться за поддержку музыкантов в нацотборе.
Ну что за бред Меладзе крестится и говорит, что они виноваты, Джа - говорит другое
В инете, столько массы коричневого цвета, вылили на Оторвальд. Противно читать... Это только наши такое могут сделать. Испанцы и немцы, явно так не действуют по отношению, к своим конкурсантам Очень обидно за ребят! Не тот факт, что они не заняли "нормальное" место, а тот факт, как многие украинцы себя сейчас ведут.
Nochenyka, одно дело просто промолчать или сказать конструктивную критику по поводу выступления. Другое дело перейти на личность и такое высказать, что "уши в трубочку сворачиваются "
А если бы Таяна на ЕВ заняла такое же место, но при этом выступила бы идеально, что бы говорили?
Alma,Nochenyka, дівчатка, ну не сваріться. Просто смаки різні, та і нервували хлопці. Комусь дуже їх пісня подобається ( як моєму малому), а комусь зовсім ні. Істина посередині, бо голосували по традиції дісно паршиво
_______________________________ «Нації вмирають не від інфаркту — спочатку їм відбирає мову» Ліна Костенко
Я сегодня утром в новостях услышала, что агент Милы Йовович связывался с оргкомитетом с предложением вести конкурс за символический гонорар, но выбор как мы видим пал на троицу И что хедлайнером хотела быть Леди Гага и тоже якобы за небольшой гонорар, но по райдеру там строго правда.
Эх... Евровидение с Милой и Гагой стало бы зрелищнее в разы...
Ой, да кого бы не выбрали представлять Украину в этом году, результат был бы таким же. Alma, в этом весь наш менталитет, быть крепкими задним умом и хаять все, вместо выводов.