Ой ну куда Бабкин то лезит Удивлена что нет Козловского Думаю, Таяна будет ...опу рвать, чтоб в этом году пробиться. Хоть бы не она Смотреть буду однозначно, интересно что предложит Каднай, в том году мне их песня понравилась Ой, и Пур Пур конечно
_______________________________ Меня не надо носить на руках. я сяду на шею!
Співачка TAYANNA представила повну версію свого треку «Леля» для Нацвідбору на Євробачення-2018.
ТAYANNA презентувала свою пісню «Леля», з якою боротиметься за право представити Україну на міжнародному конкурсі в Лісабоні. Автором слів і музики композиції виступила сама співачка, а саундпродюсером став Віталій Телезін, який також привніс своє звучання кільком трекам з альбому «Тримай мене».
Всупереч очікуванням шанувальників, які звикли чути у виконанні TAYANNA лірику, виступ співачки поєднає в собі позитив, драйв, танці та віртуозний вокал.
«Моя пісня — це в хорошому сенсі неоретро. Мені подобаються поп-діви 60–70-х, це були сильні, харизматичні жінки. Європа надто звикла до того, що у нас все «не так». На цей раз Україна може виступити з яскравою запальною піснею. Що б не трапилося, пісня і танець роблять наше життя кращим. Думаю, що час показати свій сильний дух. Своїм виступом я хочу дати приклад українцям: все можливо, якщо віриш і незважаючи на труднощі йдеш до своєї мети», — прокоментувала TAYANNA.
Продюсер співачки Алан Бадоєв додав, що минулого року його підопічна була за крок до перемоги, але країна зробила свій вибір.
Нагадаємо, TAYANNA виступить 17 лютого у другому півфіналі Нацвідбору під порядковим номером 4.
Видео с песней больше недоступно, с чего бы это? Думаю, что такое знакомое название. А это старая забытая группа, их Минуэты я очень люблю, есть в плей-листе. Вот так не смотришь Х фактор и выпадешь из жизни
КЛЮЧИК писал(а):
DILEMMA
Что я только что посмотрела 90-ми повеяло
КЛЮЧИК писал(а):
KAZKA, JULINOZA и MELOVIN, TAYANNA
А эти ничего вроде так. Посмотрим, что презентуют остальные.
_______________________________ Нет любви искренней, чем любовь к еде (с)
с того, что тот, кто загрузил его себе на канал, удалил позже это видео. изменила на другое, с дополнительной подводкой к их выступлению, с оф. странички Х-Фактора на YouTube.
что касается тех песен, что уже представлены - ни одна не нравится. ну, может Меловин ещё более-менее, а остальные мне вообще никак
Думаю, что такое знакомое название. А это старая забытая группа, их Минуэты я очень люблю, есть в плей-листе. Вот так не смотришь Х фактор и выпадешь из жизни
А Юрка Юрченка з його "Я йду" пам'ятаєш? Так це теж він
_______________________________ Ничего... Выживем! В крайнем случае, из ума!
А Юрка Юрченка з його "Я йду" пам'ятаєш? Так це теж він
блін, я думаю що таке згадати не можу, а он воно що насправді як подивитися у що він вдягнений в кліпі на пісню "я йду" там він мега-модний чувак ціїї весни
_______________________________ Бо плач не дав свободи ще нікому, А хто борець, той здобуває світ.