Кіра, менi багато чого на слух сподобалось. Ще на пiвфiналах. Проте не все з того вiзуально таке ж гарне. Германiя, Францiя прям круто спiвали. Ще сподобався чоловiк у синьому - не пам'ятаю країни. З дiвчат iталiйка, Кiпр i здається Австрiя - такi драйвовi. Ще були якiсь приємнi, не усiх запам'ятала за країнами та iменами. Leno4ka, там хлопець на диску крутився, по вокалу в нього i опернi, i як реп читав.
Juliet_zp, той, що в синьому його хіба не дискваліфікували? Мені, до речі Франція теж сподобався, гарно співав, якщо візуально, то швейцарія ну ніяк не подобається…
-- 12 май 2024, 01:27 --
Ірландію ніяк не обгонимо щось…
_______________________________ Если женщина ради мужчины готова на все - она его родила
Leno4ka, не, не той бридкий. Латвiя здається. Вiн там на оголошеннi сидiв з нашим прапорцем. За Норвегiю сумно. Така класна рокова пiсня. Хорватiя також класна, але їх норм оцiнили. Радiю за наших дiвчат. Це не остаточно, але ж поки у лiдерах.
-- 12 май 2024 00:45 --
На перемогу наших не сподiвалась, гарний результат це вже супер
Последний раз редактировалось Juliet_zp 12 май 2024 01:46, всего редактировалось 1 раз.
Боже, ми ще й Францiю обiгнали по балах. У спiвака ж голос нереальний. Отой момент де вiн на вiдстанi декiлька метрiв вiд мiкрофону виспiвув - до мурашок
Наші дівчата достойно виступили, номер дуже сподобався Пісня переможця заїла в голові) Неприємно вражена від Великобританії: сама пісня мені сподобалась, але виконання і постановка - смайл рука-лице.
_______________________________ обращаться ко мне на ты
Juliet_zp, ми з донькою дивилася стрім, то вона вболювала за Норвегії, мені ніхто прям щоб вболівати не сподобався. Потім зранку, коли дізналися, що виграли Австрія, довелося передивитися, бо пісню не запам'ятала і їх також. Естонія здалася брєдом божевільних і вони пройшли на 3 місце. Наші теж не сподобались, якийсь крінж. Хоча за наших донька каже норм, а Естонія крінж теж. Я вже на неї орієнтуюсь, бо в мене вже погляди застарілі)))
_______________________________ Если женщина ради мужчины готова на все - она его родила