Вангую, что Марув займет нишу Оли Поляковой на проекте. --------------------------------------------------------------------- Видеообращение https://www.instagram.com/p/B0lhwxOgFG3/ Забираю свои слова про Полякову, это больше похоже на Мишель из прошлого сезона, выразительно читающую по бумажке свои реплики.
А остальных заявленных звезд вообще впервые вижу (ну, разве что Остапчука по Евровидению помню). Интересно, кого еще позовут.
Вива пишет: "также в новом сезоне поучаствуют В.Остапчук, В.Булитко, Михаил Кукуюк, Надежда Матвеева, Д.Салем, Алексей Яровенко, Людмила Барбар и Ксения Мишина"
Та дам!!! Принимаю участие в @tanci1plus1 Это значит что к новому году я стану великой бальницей, подкачаю попу, накачаю пресс и сяду на поперечный шпагат
Ну, если она планирует сесть на шпагат только к новому году, то ей придется завоевывать зрительскую любовь чем-то кроме танцев Как Леся или Комаров
Кстати, о Комарове (у нас была новость в теме "Звездные пары", но здесь она тоже в тему)
Сьогодні стали відомі нові учасники «Танців з зірками». Так, в третьому сезоні на паркет вийдуть призерка олімпійських ігор з художньої гімнастики Анна Різатдінова і популярний репер Серьога, який відомий також як Seryoga a.k.a Поліграф Шарікоff.
«Моє життя дуже схоже на це шоу. Мені звичний весь цей антураж. По-перше, тут, як і в реальному житті, мене будуть оточувати красиві жінки й успішні колеги. А по-друге, настав час вивчити нові танцювальні па», — поділився емоціями Серьога.
Анна Різатдінова розповіла, що завжди мріяла танцювати в цьому проекті. «Я дивилася це шоу з моменту виходу на екрани, і попри величезну зайнятість, навіть перебуваючи на зборах за кордоном, я намагалася не пропустити жодної передачі. Зараз потрібно сказати, що я помилялася, коли думала, що бальні танці — це легко. Насправді, це важка праця. Але я спортсменка, і праця мене не лякає. Мені пощастило, що я займалася гімнастикою. Це особливий вид спорту, який близький до балету і танцю. Мені дуже допомагає те, що у мене хороша розтяжка і гнучкість. Є і негативні сторони того, що я маю спортивний досвід, але я не хочу їх розкривати. Ми багато працюємо і сподіваємося відшліфувати свій танець так, щоб підкорити серця глядачів і суддів. Тепер завдяки проекту в мене з'явилася приголомшлива можливість прожити ще одні олімпійські ігри, тільки вже не на гімнастичному килимі, а на танцювальному паркеті», — поділилася гімнастка.
Нові учасники проекту трохи порадившись, вирішили, що далі танцювальна естафета переходить до зірки, акторки студії «Квартал 95» Олени Кравець, співачки і ведучої «Життя відомих людей» TAYANNA і яскравого артиста, тренера «Голос. Діти» Дзідзьо. Також, учасники вирішили кинути виклик актору, який веде «ЖВЛ», володарю титулу Містер Україна і Mister Sea World Богдану Юсипчуку. А хто з них прийме естафету і вийде на головний танцювальний паркет країни, телеглядачі дізнаються на офіційній сторінці проекту в Instagram вже зовсім скоро.
Нагадаємо, прем'єра нового сезону запланована на 25 серпня. #танціззіркамиchallenge вже встигли прийняти ведучий каналу 1+1 і шоумен Володимир Остапчук, чарівна принцеса комедії, актриса «Дизель шоу» Вікторія Булітко, актор Михайло Кукуюк, добре відомий глядачам за комедією «Свінгери», народна улюблениця Надія Матвєєва і актори, зірки серіалів «Хороший хлопець», «У неділю рано зілля копал» і «Кріпосна» — Олексій Яровенко та Ксенія Мішина, зірка «Сніданоку з 1+1» Людмила Барбір, епатажна співачка MARUV і темпераментний та гарячий ведучий «Одруження наосліп» Даніель Салем.
Кто смотрит? Фаворитов пока сложно назвать. Мне понравилась постановка Кота и Мишиной. А вот Матвееву завалили. Даниэль 3 шага сделал, а Матвеева намного больше, а разница в баллах... Хотя Даниэль мне нравится, конечно)) Барбир - секси