Еще в шашлык маркете, но он там маленький, сухой, один лаваш...короче бееее)
бееее. вот я о нем и писала. ужасный там сыр в лаваше - тупо один сухарик-лаваш
_______________________________ Я верю в маникюр и в кричащую одежду, в то, что на отдыхе тоже необходимо делать причёску и наносить губную помаду. Я верю в розовый цвет, а также в то, что счастливые девушки — самые красивые. Я верю в то, что лучшее средство для сжигания калорий — это смех. Я верю в то, что завтра будет новый день, и… Я ВЕРЮ В ЧУДЕСА!!! *********************************** Люди! Гарного вам дня, хоч я навіть не знаю, що сьогодні — вівторок, чи субота та пофіг, вбивайте хамство посмішкою. (Андрій Скрябін)
Дівчата, про пацюка - це новина ще минулого тижня. І в том же Фб писали, що стара частина міста (в тому числі і Металл) заселена цими тваринами завжди (а зараз ще і з тарифів на утримання будинків убрали дератизацію). Так що пацюки ходять по всім точкам общепіта, просто саме Лаваці не пощастило
_______________________________ Ничего... Выживем! В крайнем случае, из ума!
Minutka, ага, от тільки пацюк був на Металургів. а стара частина то за дамбою. а вони вже добігли і туди
і я не знала, що то був кіоск лаваца
а я вчора бачила таргана у Апельмоні
_______________________________ Я верю в маникюр и в кричащую одежду, в то, что на отдыхе тоже необходимо делать причёску и наносить губную помаду. Я верю в розовый цвет, а также в то, что счастливые девушки — самые красивые. Я верю в то, что лучшее средство для сжигания калорий — это смех. Я верю в то, что завтра будет новый день, и… Я ВЕРЮ В ЧУДЕСА!!! *********************************** Люди! Гарного вам дня, хоч я навіть не знаю, що сьогодні — вівторок, чи субота та пофіг, вбивайте хамство посмішкою. (Андрій Скрябін)
Minutka, це не виправдання ж принайні не таке, щоб почати купувати там булки навіть якщо то 100% підкинутий, то не виправдання. Бо де був робітник? Ой фу
_______________________________ Біда України в тім, що нею керують ті, кому вона не потрібна (М. Грушевський)
Летучая_Мышь, та я раніше там часто каву купувала, як на тренування їздила, тепер ось якось нема бажання Просто насправді, це велика проблема нашого міста. З вересня 2016 з тарифів убрали дератизацію. Тобто до цього керуюча компанія повинна була з встановленою періодичністю проводити в будинках травлю пацюків і т.д. Тепер, уже майже рік, як це переклали на жильців. Як думаєш, мешканці скількох будинків за цій рік за свій кошт робили дератизацію?
_______________________________ Ничего... Выживем! В крайнем случае, из ума!
Minutka, Оль, то не тільки нашого міста у нас от як похолодало, так мишине полювання почалося. Другий рік так. І нам ще й сказали, щоб раділи, що миші, а не щури то природа атакує
_______________________________ Біда України в тім, що нею керують ті, кому вона не потрібна (М. Грушевський)
Pussycat, Юль, там две Лаваццы: со стороны дороги и со стороны Эпицентра. Ты в какой брала? Хочу похвалить пиццу с Амстора! Вкусно и недорого В любимчиках "Четыре сыра" (чуть более 70 грн) и "Фантазия" (чуть более 40 грн). Точные цены не помню, чаще муж покупает В Лавацце частенько беру каппучинку, латте и шоколадную королеву
Последний раз редактировалось Santanella 16 ноя 2017 17:12, всего редактировалось 1 раз.
я тоже люблю. но там все сладкое. ну пицца разве что. а все эти пирожки. это тесто с маааленькой начинкой ну как бы такое на перекус не нравится