У середмісті Запоріжжя, на Соборному проспекті, гостей зустрічає кафе-кондитерська «Львівські Круасани». Тут гостей пригощають фірмовими круасанами, які випікають з тіста, приготованого за старовинним львівським рецептом з натуральних інгредієнтів. У меню можна знайти понад 30 різновидів круасанів – є готові пропозиції з солоними й солодкими наповнювачами. Крім того, гості можуть самостійно обирати начинку. Наповнювачами можуть бути тунець, лосось, прошуто, бекон, курка, гриби, а також шоколад, джем, ягоди й фрукти, полуничні вершки та чорнослив. Випікають пригощання безпосередньо після отримання замовлення від клієнтів. У карті напоїв є домашні лимонади, чаї, кавові й молочні коктейлі.
як ото кажуть: спаскудилися Как только открылось заведение, какие вкуснющие у них были круассаны. Недавно с мужем опять забежали - ну такое Мне в этом же ассортимете больше Франс.уа импонирует нравится интерьерчик, но тоже уже подгулявший, не свежий.
sunnyshiny, а їм вже хто зна скільки? Ти мене шокувала. Я тільки місяць назад дізналася. Спробувала лише один, але не пам"ятаю з чим. Був смачний. Хоча я не уявляю, як їх треба їсти правильно. В мене все було у крихтах - лице, одяг, стіл, підлога... І, звісно, не пофотав - не поїв.
Была там утром, открылись на пол часа позже т.к. загружали кассу ну не кидайте тапками, но какие еще круасаны во Львове поэтому правда ожидать нечего, средненько единственное, я всегда ищу место для завтрака с подружкой, чтоб красиво, кофе и еда, и с 8-9 утра...с натяжкой пойдет, но я живу не в том районе, так что на один раз и больше не хочется
як ото кажуть: спаскудилися Как только открылось заведение, какие вкуснющие у них были круассаны. Недавно с мужем опять забежали - ну такое Мне в этом же ассортимете больше Франс.уа импонирует нравится интерьерчик, но тоже уже подгулявший, не свежий.
Случайно наткнулась на эту тему. Хочу сказать в защиту, тем кому нравилось, а потом не очень. Я думаю, не секрет, что все зависит от повара, так вот, тот повар уходил и вернулся опять. Парень молодой Данил, попробуйте, не пожалеете, а цены в общем то как везде