Книжковий клуб ЗЖФ - читаємо та обговорюємо книги разом!
Коло триває до 30.06.2020
Правила Клуба
1. Щоб взяти участь у Клубі, треба до 29.03.2020 включно запропонувати у темі дві книги для спільного читання. 2. Не будуть приниматися книги, які раніше обговорювалися в Книжковому Клубі. 3. З усіх книг складається єдиний список. 4. Вибір книг буде проходити в два етапи. На першому етапі усі учасники голосують за п'ять книг. Підрахунком голосів обираємо три книги для читання. Ті, хто напише відгуки на дві з трьох прочитаних книг, приймає участь у виборі ще двох книг для подальшого читання. 5. Користувачі, які не приймали участі у виборі книг, до голосування не допускаються, але можуть приєднатися до обговорення обраних книг, якщо прочитали їх. 6. Після читання книги в окремій темі, яку строрює ведуча, починається обговорення. 7. Долучитися до Клубу можуть усі зареєстровані користувачі, які написали не меньш 10 повідомлень на форумі. 8. Усі учасники, які напишуть відгуки мінімум до чотирьох прочитаних в цьому сезоні книг, нагороджуються медалями ЗЖФ.
Fyshe4ka,я щойно завершила Грона гніву. Хотіла по свіжих емоціях відгук накатати) На рахунок ще однієї книги: після Бакмана я думала, що захочу щось на червень. Але ця гнівна книга мене так змучила, що хочу помалювати))))
я сейчас читаю Гроздья, пока 100 страничек всего. Вроде читается несложно, но постоянно находится чем другим заняться))) Постараюсь сконцентрироваться на чтении.
Я за книгу на июнь, только давайте шото легенькое, типа Бакмана))))
_______________________________ «Ты веришь в родство душ? Я – да. Мне нравится идея, что в этом мире может быть кто-то, кто захочет остаться с тобой навсегда»..
Девочки, хочу извиниться.Просила подождать с выбором книги,но понимаю, что вылетаю всеж( Как-то не успеваю читать. Сейчас только Медвежий угол ,мне нравится, и как-то даже легче читается,чем ,помню,Уве в начале.. Но для меня она не лёгкое чтиво.Почему-то постоянная тревога наоборот
sunnyshiny ЯВА Alisija Lyоsya mery7 inn4ik Дівчата, прошу вас обрати три книги зі списку viewtopic.php?p=6921304#p6921304. Будемо читати ще одну книгу до кінця червня