«Книжковий клуб ЗЖФ» - це читання і обговорення книг, які ви вибираєте самі.
Коло триває до 30.06.2018
Правила Клуба
1. Кожен учасник до 08.04 пропонує в темі по три книги - назва, автор, анотація, посилання на електронний варіант (книги повинні бути загальнодоступними як в електронному, так і в друкованому вигляді). Як обирати книги - нижче. 2. З усіх запропонованих книг складається єдиний список. 3. Учасники зі складеного списку вибирають 3 книги, які хотіли б прочитати, і пишуть свій вибір в темі (голосують за книги). 4. Користувачі, які не брали участь у виборі книг, до голосування не допускаються, однак можуть приєднатися до обговорення творів, якщо вони читали їх. 5. Складається рейтинг книг і починається читання. Першою читаємо книгу, що набрала найбільшу кількість голосів. 6. На прочитання однієї книги відводиться два-три тижні. Терміни можуть змінюватися в залежності від розміру книги. 7. Після читання книги, в окремій темі (створеної ведучою) починається обговорення. 8. Вступити в Клуб можуть всі зареєстровані користувачі, які написали не менш 10 повідомлень на форумі. 10. За підсумками кола відбудеться голосування за кращого і самого активного учасника Клубу, який залишив відгуки до більш ніж половини прочитаних у цьому колі книжок. 11. Всі учасники, які залишили відгуки до більш ніж половини прочитаних у цьому колі книжок, нагороджуються медалями ЗЖФ.
У нас дещо змінились правила
Якщо ви бажаєте взяти участь у цьому колі Книжкового клубу: 1. Надішліть мені заявку участь у ЛС 2. У відповідь отримаєте список з трьох ознак, за якими потрібно підібрати 3 книги і викласти їх у темі КК.
Список ознак Цей список складається з 50 позицій (наприклад, "книга з питанням у назві", або "книга українського автора"). За основу взяті інтернетовські книжкові челенджери, трохи перероблені під нас. В рандомному порядку кожному учаснику дістануться 3 позиції з цього списку. Повторюватись вони не будуть.
Anutka, якщо чесно, мені взагалі не принципово і не цікаво розбиратися, що це за жанр У вас якісь особливі стосунки з цією книгою, що ви вже раз надцятий її в темі згадуєте?
Nochenyka, просто эта книга забавная. В ней зомби не классические монстры, а как образ потерявшихся людей, переставших жить жизнью. Я понимаю, что тема поедания людей не может быть любимой. Просто попробуй начать читать ее без предубеждений и ожиданий. В ней достаточно юмора и сарказма.
Juliet_zp, та я ж не проти. Я не відмовлялась читати жодну з книг. Я написала, що жанри (як на мене) схожі. Тому якось особливо перемішати книги не вийде. Куди не плюнь - буде морок.
а я начала читать Снеговика тяжело мне дается запоминание простых норвежских имен они мне, как китайцы, на одно лицо/звучание/написание честное слово, практически Сто лет одиночества
Mashali,а я уже не выдержала и фильм посмотрела такой фиговый. я ожидала большего. вот актеры просто недоиграли. спасаили только классные пейзажи книга, наверное, интереснее.
-- 20 апр 2018 12:38 --
Nochenyka писал(а):
Я написала, що жанри (як на мене) схожі.
вы ж просто ее не читали и предположили. а я уже ее прочитала, и могу сказать, что там нет именно психоделики. там как сказали выше, есть классный сарказм и все такое. это ж книжный клуб и мы обсуждаем книги. выбачте, если вам было не интересно про жанр
_______________________________ If you can dream it, you can do it. Walt Disney
у меня одно предложение - не читать следующей Зубную Фею, потому что там снова про мальчика то, что предлагала ранее - не реально давайте следующей "Мне было 12 лет, я села на велосипед и поехала в школу", я ее уже начала
_______________________________ А над ними розстелилося небо, ся полонина небесна, де випасаються зорі, як білі овечки...