«Книжковий клуб ЗЖФ» - це читання і обговорення книг, які ви вибираєте самі.
Коло триває до 30.06.2018
Правила Клуба
1. Кожен учасник до 08.04 пропонує в темі по три книги - назва, автор, анотація, посилання на електронний варіант (книги повинні бути загальнодоступними як в електронному, так і в друкованому вигляді). Як обирати книги - нижче. 2. З усіх запропонованих книг складається єдиний список. 3. Учасники зі складеного списку вибирають 3 книги, які хотіли б прочитати, і пишуть свій вибір в темі (голосують за книги). 4. Користувачі, які не брали участь у виборі книг, до голосування не допускаються, однак можуть приєднатися до обговорення творів, якщо вони читали їх. 5. Складається рейтинг книг і починається читання. Першою читаємо книгу, що набрала найбільшу кількість голосів. 6. На прочитання однієї книги відводиться два-три тижні. Терміни можуть змінюватися в залежності від розміру книги. 7. Після читання книги, в окремій темі (створеної ведучою) починається обговорення. 8. Вступити в Клуб можуть всі зареєстровані користувачі, які написали не менш 10 повідомлень на форумі. 10. За підсумками кола відбудеться голосування за кращого і самого активного учасника Клубу, який залишив відгуки до більш ніж половини прочитаних у цьому колі книжок. 11. Всі учасники, які залишили відгуки до більш ніж половини прочитаних у цьому колі книжок, нагороджуються медалями ЗЖФ.
У нас дещо змінились правила
Якщо ви бажаєте взяти участь у цьому колі Книжкового клубу: 1. Надішліть мені заявку участь у ЛС 2. У відповідь отримаєте список з трьох ознак, за якими потрібно підібрати 3 книги і викласти їх у темі КК.
Список ознак Цей список складається з 50 позицій (наприклад, "книга з питанням у назві", або "книга українського автора"). За основу взяті інтернетовські книжкові челенджери, трохи перероблені під нас. В рандомному порядку кожному учаснику дістануться 3 позиції з цього списку. Повторюватись вони не будуть.
Як я тебе розумію, я минулий прочитала все, але відгуки так досі і не написала. І хоча цього разу теж не зовсім вчасно написала, та вже впоралась і лишилась тільки остання книга і останній відгук
_______________________________ «Нації вмирають не від інфаркту — спочатку їм відбирає мову» Ліна Костенко
Анютанн, говоришь всем, чтобы шли в пень, садишься на велосипед, приезжаешь на Хортицу, стелешь плед, вспоминаешь, что оставила книгу дома, возвращаешься, ложишься на диван и, предварительно попросив себя не беспокоить, начинаешь читать, ибо второй раз в таку далечинь уже жарко ехать
inn4ik, я так і зрозуміла Взагалі, що я ще зрозуміла, що мабуть це мій останній сезон. Бо не бачу сенсу. І справа не у книгах. Я готова читати усіляке лайно, мною і не мною обране. Але клуб - це обговорення. Для мене. Де воно? Дехто просто записується і зникає. Дехто читає, але повільно. Тож поки він дочитає - іншим вже не цікаво, бо емоції вже уляглися. Дехто не бере участі в обговоренні, своє написав і все.
Я без претензій. Але мені так не цікаво.
Маша, почала читати Петрушку... Це ти запропонувала? Вогонь!
Nochenyka,насчет скорости чтения не согласна Раньше бы я все книги прочитала за неделю,сейчас имею возможность читать во время еды.(даже не ночами,как сначала думала) И у каждого свои причины. Также и с отзывами. То может не мы медленно читаем,а вы торопитесь И еще чувствую себя периодически двоечницей. Вроде и по графику читаю,а кто-то уже далеко впереди и требует нового)))
Последний раз редактировалось Miracle777 15 июн 2018 23:19, всего редактировалось 1 раз.
Я не хочу участвовать в дискуссиях. У каждого свое видение книги. По поводу скорости чтения у меня диаметрально противоположное мнение, по графику вроде как только начинаем читать, но многие уже прочитали наперед. Раньше меня это беспокоило, сейчас нет.
Оч рада что я в клубе, ибо так хоть прочитала книги, которые из-за занятости или лени и не открыла бы.
_______________________________ "Звісило з трибуни блазенський ковпак забрехуще слово." Ліна Костенко
Анютанн,ага, я тоже никогда бы не выбрала книгу про зомби да еще в теме про заборонене кохання а так расширился кругозор. и повелитель мух тоже считаю не зря прочитана. что-то в ней есть.
_______________________________ If you can dream it, you can do it. Walt Disney
Мне тоже интересен КК тем,что читаю не "мои" книги И еще мне очень удивительно читать такие противоположные отзывы на одну и ту же книгу.Удивительно и интересно..как по разному мы воспринимаем одинаковый сюжет,и видим разное в нем.
Nochenyka,поделитесь потом, пжлста, впечатлениями про Петрушку.Я читала его года 3 назад.Но помню аннотация другая была,когда я выбирала книгу Потом искала кого-то,чтоб обсудить,не нашла