Робляться дуже просто, головне прикупити листкове тісто. . РЕЦЕПТ: Листкове тісто Яблука Кориця Цукор Яйце Шоколад ➡Яблучка чистимо від шкірки, розрізаємо навпіл і виймаємо чайною ложечкою серединку із зернятами. На кожному яблучку робимо поздовжні неглибокі (0,1 мм) надрізи (це для того, щоб краще пропікалися). ➡Із листкового тіста вирізаємо яблучка (я вирізала макет із паперу і, приклавши його до тіста, вирізала потрібну форму). У чашці збовтуємо одне яйце і змащуємо ним всі наші заготовки із тіста. Центр тіста посипаємо корицею та цукром і вмощуємо половинки яблук, злегка їх вдавлюючи. У серединку яблук (на місце насінної коробки) можна покласти іриску чи шматочок шоколаду. ➡Випікаємо при 180°С 20 хвилин, виймаємо, ще раз змащуємо яйцем (цього разу і саме яблуко теж) і ставимо назад у духовку ще на 10 хвилин. Все, готового! Смачного!
_______________________________ «… Аромат проникает в самую глубину, прямо в сердце, и там выносит категорическое суждение о симпатии и презрении, об отвращении и влечении, о любви и ненависти». Кто владеет запахом, тот владеет сердцами людей…» (с)
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете добавлять вложения
Кто сейчас на конференции
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 1