Багато вже знає, що я мама королевішни Єлизавети, але ця історія про те, як ми зустрічали нового члена нашої королівської родини - королевича Вадима. Вагітність добігала кінця, а як справжня тьолочка-мєтьолочка (таке у мене звання було до недавна), намагалась встигнути нереально багато - відсвяткувати свій день народження, з'їздити на море на декілька днів, наїстись ягід, фруктів) лікар, з якою домовилась про пологи назначила зустріч на середу (це строк 40 тижнів і 3 дні). я розуміла, що вона буде стимулювати пологи,адже ще при перших зустрічах казала, що краще не переходжувати і строк 41,2 (як з першою дитиною) вона не хотіла приймати). але я проігнорила зустріч і вирішила дати малечі обрати дату народження самому. і ось вночі проти 5 липня живіт почав боліти. спочатку я думала, що лежу невдало. але знайти потрібну позу з 2 до 4 ночі так і не змогла. зрозуміла, що "щось не те" (ну пора б вже було і зрозуміти ). о 6 ранку почало кровити і понеслась... Буджу чоловіка, дзвоню лікарці, підіймаю донечку зі словами: ти їдеш до Зої (моєї сестри,котра гостювала з сином у моєми мами на час пологів),а ми в пологовий за Вадимом. сідаю за кермо і їдемо. о 7:30 вже були у оглядовій залі. відкриття 5 см, як і з першою вагітністю. підписую купу папірців і чимчикуємо в пологову залу. там спекотно, а перейми в цей раз були нестерпно болючими! купа медсестер, санітарки, інтерни... 2 години пекельних перейм, стрибання на фітболі, стогнання (цього разу я дозволила собі бути слабкою і постіно казала чоловіку,що не зможу). хоча, коли медсестра запропонувала епідуралку, я відмовилась навідріз))) і ось о 10:05 моє друге сонечко народжується. я так ридала від щастя, що мене заспокоїти не могли. чоловік вдягнув шапочку і шкарпеточки на синочка, і ще дві годинки ми були на самоті з нашим крихітним чоловічком. тепер родина укомплектована двома найкращими дітками в світі, а я - найщасливіша Мама!
Як зворушливо і лагідно все описане! Вітаю вашу родину з народженням хлопчика! Хто знає, можливо колись ми тут прочитаємо такі ж чудові рядки і про треті пологи:)
Alisija, вітаю з народженням королевича Вадима я декілька разів перечитала фразу "сідаю за кермо і їдемо" і при цьому думки в голові блукали - "и коня на скаку .. "
Nochenyka,так. Більше того, імя ми ще до весілля обрали) для дівчинки теж було придумане, але переграли. А Вадимчика вже не варіант було переграти. Фаня,Янтарная,Nochenyka,дякую за привітання!
-- Пользователь добавил некоторое время спустя --
Katarinka13,Shapka,дякую! Так, я була за кермом. Так набагато легше було відволіктись від перейм і болю. Плюс довірити кермо чоловікові мені важче, аніж за кермом самій бути!
zuzunka,дякую! Лізуня дуже любить маленького, тулиться до нього. але ревнощі таки є. особливо до татка, бо він приходить з роботи о 21:00. біжить митись, іноді вкладати малого допомагає. а на неї малувато часу виходить. тому капризи і постійно їй хочеться такого самого,як і малому роблять - щоб на ручках поносили, щоб назвали лагідно манюсіком, полежати в килимку розвиваючому, погратись його брязкальцями))
Вітаю з королевичем Ти мене так вразила, що незважаючи на перейми сиділа за кермом Невже так можна? Не страшно було? Чудова розповідь! Хай синочок буде здоровий та щасливий
можна! для мене швидка -це якось страшніше виглядало. атак спокійно завезла дитину до сестри, попрощалась стільк, скільки хотіла. заварила ще сестра термос з чаєм спеціальним,який під час перейм треба пити. я взагалі не боялась і відчувала щось лише на світлофорах) а так зосереджена була на виконанні ПДР)