Сидит врач на приеме, а его чмырит больной, которому собственно помощь нужна. А за дверью специально обученные люди вычисляют русскоговорящих и сдают. А по улицам ходят борзые такие неучи, зато по мове, (как по матушке звучит). Да нам враг не нужен, мы сами справляемся отлично. мой гинеколог говорит на четырех языках.
_______________________________ Кто не поддерживает Роды свои и Веру свою в час годины тяжкой, тот отступник Рода своего, и не будет ему прощения во все дни без остатка. *** Жизнь – это зеркало, которое отражает для мыслителя то, что он, глядя в него, думает. Э. Холмс
І про серйозне - ну законопроект почитайте) Правда ж. Ніхто в один день не вимагає переходу, просто смішно читати про повагу, зачитки, доноси і подібні речі
ти заважаєш людям насолоджуватися утисками російськомовних)
І про серйозне - ну законопроект почитайте) Правда ж. Ніхто в один день не вимагає переходу, просто смішно читати про повагу, зачитки, доноси і подібні речі
Зачем? Если все прочитали и разжевали за людей. А они потом чаще всего думают, что это их личное мнение, никем не навязанное
А мы, рускоговорящие, но которые За закон, видимо мазохисты
_______________________________ Біда України в тім, що нею керують ті, кому вона не потрібна (М. Грушевський)
Розкажи, як ти отримуєш задоволення від утисків за мовною ознакою? Поділись, може і мені захочеться
В країні більшість народу знає мову, може висловлюватися і щелепа у всих правильно побудована, іноземці дуже швидко вивчають, за рік уже вільно говорять, а власний народ 26 років кричить, що не може вивчити. Смішно ж)
_______________________________ «Нації вмирають не від інфаркту — спочатку їм відбирає мову» Ліна Костенко
видаватиметься безстроковий державний сертифікат за результатами іспиту. Для всіх громадян України перша спроба складання іспиту — безкоштовна
а вот и первая лАзейка для кармана...люблю неньку
Так ничего же не мешает сдать с первого раза. Почему кто-то должен бесплатно тратить свое время, проводить экзамен, проверять работы? Никого же не смущает, что в ГАИ только первый раз сдается экзамен бесплатно, а за последующие попытки - через кассу. Не нравится, выучи и сдавай с первого раза.
Я тут трохи почитала і трохи в щоці. Всі сторінки навіть бачити не хочу, але те, що я виявляється "..." мене дуже тішить і надихає. Яна, від тебе було трохи неочікувано. Ти хоч скажи хто я, цікаво. Хоча ні, не цікаво. Якщо чесно, далі писати на цьому форумі в мене бажання немає зовсім.
Прочитала трішки и теж у шоці. Виявляється, деяких в УКРАЇНІ зацькували українською мовою Мені, наприклад, важко писати на українській мові, як багатьом на цьому форумі, бо думаю я на россійській. Але, мені приємно, коли дівчати пишуть тут або чую українську на вулиці. Я багато років пропрацювала на госслужбі і весь документообіг був на українській мові. І думала я на українскькій вже через пів року і з дівчатами, якщо по робочим моментам, то на укр.спілкувались, а про сімейні діла зразу на россійську переходили автоматично Нічого страшного в законі не бачу зовсім. Вважаю це норма, як в багатьох країнах світу, тільки нашим людям українська мова постійно як кість в горлі.
_______________________________ ...Так кто же ты, наконец? -Я-часть той силы, что вечно хочет зла и вечно совершает благо! Гёте Фауст