КІБЕРПОЛІЦІЯ УКРАЇНИ: - Реалізація державної політики в сфері протидії кіберзлочинності - Завчасне інформування населення про появу нових кіберзлочинців - Впровадження програмних засобів для систематизації кіберінцидентів - Реагування на запити зарубіжних партнерів, які будуть надходити по каналах Національної Цілодобової мережі контактних пунктів
З метою забезпечення прав, що надаються Кримінально-процесуальним кодексом України в межах кримінального провадження, громадянину необхідно звернутися за телефоном 102 або до найближчого відділу поліції.
Інформація отримана через форму зворотнього зв'язку використовується для надання online допомоги громадянам, оперативного реагування на кіберінциденти і кіберзлочини та обробляється у відповідності до Закону України "Про звернення громадян". https://ticket.cyberpolice.gov.ua
Недавно знакомой звонили от ощада якобы тоже "служба безопасности" по схеме как было с приватом. И самое интересное, что это ее зарплата карта -т.е. знали кому и куда звонить.
Мне тоже по схеме Привата звонили как владельцу Ощад-карты. Я сказала что никакой карты в Ощаде у меня нет, а они "А может тогда у родственников есть?"
_______________________________ Тише едешь – дальше будешь
Маме моей тоже звонили типа из служба безопасности Ощадбанка, у них мол полетел сервер и они восстанавливают информацию... мама просто ответила, что на ее картах ощада давно денег нет, и те положили трубку
Девочки! Мне сегодня звонили из типа интернет-магазина и сказали что хотят купить вещь выставленную на OLX, взяли с меня номер карты ПриватБанка и ФИО. Спросила у знахомых, те говорят что это новые мошенники. Кто с таким сталкивался?
dania hom, вы главное никакие коды (типа сзади на карте 3/4 цифры), пароли, информации с пришедшей смс не давайте, к банкоматам не бегайте. Того, что вы дали им должно быть достаточно для переведения денег.