Скрытый текст. Нужно быть зарегистрированным и иметь 50 сообщений(я)(е).
Напоминаем об актуальном, в преддверии выборов, правиле на нашем форуме.
2.10 Запрещается переход на личные оскорбления. Не всегда можно определить грань между дружеской насмешкой и реальным оскорблением, поэтому просьба избегать любых резких высказываний в адрес других участников форума. Уважайте друг друга, не коверкайте "ники", не фамильярничайте и не употребляйте нецензурные слова. Не забывайте, что по ту сторону экрана находится живой человек! Запрещено провоцировать собеседников своими высказываниями на некорректные ответы, разжигать конфликты при обсуждении спорных вопросов в темах.
Каждый человек имеет право на свою точку зрения. Вы можете не понимать, не разделять, не поддерживать мнение других людей, но это не даёт вам право оскорблять их. За нарушение правил будут выдаваться предупреждения. Убедительно просим обсуждать тему политики корректно.
2.10.3. Любые косвенные оскорбления и оценочные характеристики чужих действий и убеждений ("дебилы", "придурки", "дауны" и т.п.) будут расцениваться как попытка задеть пользователей и спровоцировать конфликт. Администрация оставляет за собой право решать что является таковой, а что нет.
- Особый статус Донбасса уже есть и он действует до 31 декабря (для тех, кто громко кричит). Что дальше – будем думать. - Посадки подождем в ноябре. Сказал о каких-то 6 громких делах… надо глянуть на досуге. На слуху только Пашинский. - Мы должны показать, что хотим закончить войну. 89% - запрос общества на это. - С обеих сторон есть противники разведения. Большой политический театр, который нужно перевести в предметную область. - Экономический паспорт будет.
Что лично мне не понравилось (кроме тона) – он не всегда знает, как и *о чем* работает его команда. Плюс некоторая хаотичность действий, хотят все успеть.
14 часов? Буду смотреть еще. Хочу услышать про землю и игровые автоматы.
_______________________________ В последнее время вокруг стало столько вечно раздражённых людей, что даже как-то неловко при них радоваться жизни..))
Сьогодні українці вперше побачили хто такий Зеля. До того він був клоуном, потім його ховали, потім він говорив, але в основному у вигляді записаних звернень і деяких коментарів на вузькі теми. Сьогодні він вирішив, що став настільки професійним, що може виходити і говорити годинами про все що завгодно, за межами теплих ванн.
І те що я побачив, мене трохи засмутило, бо я думав про нього трохи краще ніж виявилося сьогодні, думав він більш самостійний.
То ж висновки: 1) Брехня як релігія. Він бреше. Бреше постійно, бреше навіть там де не треба і вірить в це. Вірить навіть в те, де брехня побита фактами.
2) Лайкозалежність, оплескозалежність як релігія. Ця історія про світовий рекорд - це взагалі апогей пздєца. Це коли чувак в кріслі президента витрачає цілий день на балаган аби йому дали грамоту. Лайки, суспільна думка (не важливо чи правильна вона і хто її формує) визначають його світогляд. І це пздц, особливо на фоні інформаційної війни кремля, якій він не протистоїть.
3) Як наслідок це сформувало достатно викривлене уявлення справедливості. Справедливість - це тоді, коли більшість людей одобрює. І не важливо чи винувата людина чи ні, і не важливо чого ці люди одобрюють той же арешт (навіть якщо основною причиною є огидна пика). З таким світоглядом живуть багато людей, але це якийсь абсолютно дефектний світогляд для Гаранта Конституції.
4) В нього відсутня власна думка і навіть мінімальна здатність до аналізу. Його думка повністю сформована оточенням і це видно навіть по тих суперечностях які він викладає. Тому я не здивуюся, якщо чутки про жорсткі ігри за доступ "к тєлу" мають місце. Входиш в довіру - отримуєш реальну владу, як мінімум, в якомусь напрямку чи галузі.
5) Він слабкий. Йому всі заважають, всі мемасики проти нього робить Порошенко. Бідний, не заглядає в американську пресу, там теж Порошенко все захопив. Всі винуваті, він хароший.
6) В таких умовах, його не те, що до Хйла пускати не можна, а й навіть до Лукашенка. Зрештою, я в цьому переконався ще під час візиту в Польщу, де односторонні поступки з нашої сторони були трактовані ним як неймовірний прорив. Але тепер зважаючи на його повну несамостійність, важко й прогнозувати можливі результати.
7) Маріонетка як суть. Маріонетка оточення. Маріонетка лайків. Маріонетка рейтингів. Маріонетка Порошенка. Звісно, Порошенко ним не управляє напряму. Ним управляє ненависть до Порошенка, змагальництво з ним, ненависть оточення до Порошенка.
Оця маріонетковість, це прагнення оплесків, брехня самому собі - це дуже небезпечна фігня, яка може похоронити не тільки його, а й Україну. І походу немає інших варіантів його тормозити в неправильних рішеннях як сильні реакції на події громадянського суспільства. Mason Lemberg
Ну він артист - його залежність від оплексів та лайків цілком зрозуміла. Не зрозуміло чого він такий поперся в президенти?він не стресостійкий в плані марафонської дистанції. Спринт-виступ, йому оплески і він щасливий. А президенство це про інше - це робота нон-стоп, а в нього діти-дружина-мама. Хтось хоч раз чув від, навіть Яника чи Ющенко, що їм треба до дітей? ну таке собі Дивитися на дорослого дядька "бе-ме-кукареку" і розуміти, що оце на посту президента країни з довбаним сусідом, в стані війни та складної економічної ситуації, а воно рекорди встановлює, ну якось трохи страх з'явився за своє майбутнє
_______________________________ Бо плач не дав свободи ще нікому, А хто борець, той здобуває світ.
Ним управляє ненависть до Порошенка, змагальництво з ним, ненависть оточення до Порошенка.
похоже, это и было видно еще по тем годам и их номерам в "95-м Кв". . Всегда удивляло - как такие шутки в адрес Пре, на тот момент действующего, пропускают определенные службы..
_______________________________ Мова величезне значення має, так формується державність. А коли мовою нехтують, то потім приходять визволяти (с)
Ним управляє ненависть до Порошенка, змагальництво з ним, ненависть оточення до Порошенка.
похоже, это и было видно еще по тем годам и их номерам в "95-м Кв". . Всегда удивляло - как такие шутки в адрес Пре, на тот момент действующего, пропускают определенные службы..
А над Яныком не было шуток во время его правления?
Такое ощущение , что у нас есть и был По и Зе. Остальных персонажей нет и не было.
Читаю критику... а предъявить-то и нечего особо. Ключевые вопросы прокомментированы, *собака лает, караван идет*. Ненависть к Порошенко - интересно. А Петр Алексеевич прям любит Зеленского, успокоился и не мешает? Отовсюду уши торчат, так и колет, истерит местами.
_______________________________ В последнее время вокруг стало столько вечно раздражённых людей, что даже как-то неловко при них радоваться жизни..))
так, Зе дійсно нема чого путнього явити Україні - там він не знав, що то не його повноваження, там він хоче, а злі дядя не дають зробити, Богдан хороший - просто треба повірити в це, Труханов йому сказав, що в нього нема корупції, там ПОРОШЕНКО майдан зробив, там ветерани його не зрозуміли - і так усюди зате США грошей вже не дає (і молодці, до речі, я б теж не давала нам грошей), Европа теж, зато Вова встановив рекорд - перевершив путіна по кількорсті годин в прес-марафоні
juli 7 писал(а):
Такое ощущение , что у нас есть и был По и Зе. Остальных персонажей нет и не было.
то було давно і неправда і не цікаво
Galyna писал(а):
как такие шутки в адрес Пре, на тот момент действующего, пропускают определенные службы..
які саме служби? СБУ? - в них нема повноважень контролювати хто і що каже про президента в нашій країні - слава богу, не в рашці і не в совку живемо (хоча може скоро і зявяться, щоб сонцесяйного не ображали)
Kulya писал(а):
истерит местами.
а можна посилання на істерики?
Kulya писал(а):
Мы должны показать, что хотим закончить войну. 89% - запрос общества на это.
знову ж таки - що за запит від суспільства? хто проводив опитування? чи це Вові так друзі-товарищи сказали і він як бабка на лавці передав далі?
Kulya писал(а):
Посадки подождем в ноябре. Сказал о каких-то 6 громких делах… надо глянуть на досуге. На слуху только Пашинский
ну ок, я почекаю. справи знаю, але там така доказова база, що смішно, ей-богу але дива трапляються - може і тут трапляться десь щось зникає інколи зі справ, а десь щось зявляється
Kulya писал(а):
Особый статус Донбасса уже есть и он действует до 31 декабря
та ви шо? і Конституцію вже змінили? давно? він навіть не розуміє, що таке "особливий статус" регіону у складі унітарної держави і який саме статус у теріторій, які зараз непідконтрольні та підконтрольні Україні
-- 11 окт 2019 16:26 --
короче, підсумок його прес-конференції - мені заважають папередніки усюди і по будь-якому питанню, а я класний - просто повірте в це
ми ладно це читаємо, а бідолашні мали слухати це і намагатися зрозуміти
Цитата:
Іван Верстюк, журнал НВ: ➖ Поясніть вашу позицію про ФОПи. Що чекае айтішників, рекламщиків, маркетологів - всі ці галузі, які звикли бути в статусі ФОПів. ➖ Дивіться, дякую. Ви ж знаєте історію з ФОПами в цілому, ви ж теж ФОП? ➖ Ні. ➖ Ви не ФОП? ➖ Ні, я не ФОП. ➖ А як ви працюєте? ➖ Я... ➖ До речі, я давно хотів запитати, а звідки гроші в вашій компанії НВ? ➖ НВ належить інвестаційній компанії Dragon Capital... ➖ Фіала ➖ І Томаш Фіала ➖ Він громадянин України? ➖ Він громадянин Чехії. ➖ Тобто я маю на увазі, що українські засоби масової інформації фінансуються іноземними компаніями, я правильно зараз розумію? ➖ Dragon Capital це українська компанія. ➖ Но у вас бєнєфіциар, кінєчний бєнєфіциар пан Фіала, який є громадянином Чехії. ➖ Але весь бізнес його на територіі України. ➖ Ну ви маєте на увазі всі ті активи після того, як пан Янукович збєжав, які окупувала компанія Дрегон Кепітал, я правильно розумію? ➖ ... ➖ Я до чого, до чого. До чого, я вам поясню. До чого Янукович? Ну це окремі історії, мда, це таке, да... до чого, да. Я до чого - по перше я завжди говорю про засоби масової інформації, що вони повинні бути незалежними українськими. Вот зараз ми говоримо про земельну реформу і всі кажуть: "Дивиться це ж наша земля, українська земля, тому власниками повинні бути українці, я згоден на сто відсотків і треба це міняти в законі. Далі всі кажуть, а юридичні особи, якщо вони є юридичні особи то бєнєфіциарами кінечними теж повинні бути тільки українці. В мене до вас питання, ну я зараз відповім на ваше да, а чи ви не думаєте, що незалежність засобів масової інформації повинні бути чи громадяни України, якщо це українські засоби масової інформації, чи кінєчнимі бєнєфіциарами, якщо це юридична нууууу особа, як наприклад, я будь-який канал, да? А я потім вам расскажу про квартал 95, і чому там фопи і були, і як вони перейдуть і вони повинні платити за. Чи ви не думаєте, що засоби масової інформації і їх незалежність і які повинні бути всі проукраїнськими, що там кінєчнимі бєнєфіциарами повинні бути громадяни України? Може бути іноземці, приїзжайте наприклад, міняйте паспорт чи здавайте паспорт подвійного громадянства немає і тоді ви захищаете інтереси України особливо в питанні інформаційної незалежності. Ну хоч таке питання. ➖ Мені здається що хай краще медіа володіюсь громадяни ЄС, ніж корумповані олігархи. ➖ Тобто ви не щитаєте тобто ви гадаєте, що в принципі це правильно, якщо громадяни інших країни володіють нашими засобами незалежними засобами масової інформації. ➖ Медіа це бізнес, іноземні інвестиції теж потрібні ➖ Всьо я вас, а земля це бізнес? ➖ І земля це бізнес. ➖ Тобто ви гадаєте, що це правильно якщо землю буде володіти західний іноземні інвестори? ➖ Не бачу в цьому нічого поганого. ➖ Дякую з вами не співпадає думка 80 відсотків українського населення. Окей, далі. ➖ Я про ФОПи. ➖ Я вибачаюсь, про ФОПів, про ФОПів дуже важливо. Дивіться. Як процюває, працює та чи інша компанія ми з вами розуміємо шо було ФОПи. Це нормально коли ФОПи, ФОПи працюють, це нормально. Але коли компанія не захотіла сплачувати нормально податки в білу вийти з тіні, вони придумали, що вони оформляють це, оформлять це на ФОПи і дуже багато ФОПів працюють в одній компанії дуже багато людей, на кожній людині там по десять чєловєк, помічники, секретарі ну ви ж знаєте як це відбувається. Тому і наші хлопці, уряд, я, ви, в принципі не повинен коментувати те, що робить уряд, тому що уряд повинен бути незалежним, ви це прекрасно знаєте, але вони, все що вони хотіли, вони хотіли побороти такі корумповані схеми і в будь якій компанії, ви це розумієте і незалежно від того, чим займається компанія. Ось до чого ці законопрект, ось до чого це було рішення. Я думаю, що вони на правильному шляху і це забезпечить нам і вихід економіки з тіні і дійсно всі повинні сплачувати борги сплачувати податки. ❞
він відповів на питання? - ні, зате в останній фразі, мабуть, розказав як 95 квартла уникає податків
Цитата:
Тому і наші хлопці, уряд, я, ви, в принципі не повинен коментувати те, що робить уряд,
"удівітєльний человек". таки Конституцію він ніколи не читав
_______________________________ Бо плач не дав свободи ще нікому, А хто борець, той здобуває світ.
bratulka, так а что он спросил про ФОП? Что их ждет? Если имел в виду конкретный законопроект, нужно было задавать конкретный вопрос. А так пришлось ляпать что попало. Сказал же в итоге, что не будет возможностей как раньше.
Там большинство вопросов такое - хайпа ради. Президент соответствует И дает почву писать всякую ахинею.
-- 11 окт 2019 19:22 --
А Порошенко из каждого утюга вещает, даже на "Украине". И путча он не допустит, и мимо майдана погулять вышел. Ангел прям, с народом.
Закон так і не вступив в силу, бо не виконано ряд положень для цього
ну а кого це хвилює?це нудно - то треба весь закон прочитати та ще і додатки тут людям Конституцію ліньки в руку взяти, щоб хоч про права свої дізнатися, а ти про якісь нецікаві закони
Kulya писал(а):
А так пришлось ляпать что попало
"пришлось"? да він завжди "ляпає что попало" - йому і умов створювати для цього не треба мені реально шкода журналістів, які вчора мали сидіти і слухати отой "словесний понос" і мали ще до нього задавати якісь питання по ходу а в результаті КПД всього "рекордного" спіча президента десь 0,0001 %
Kulya писал(а):
А Порошенко из каждого утюга вещает, даже на "Украине"
а це відколи стало заборонено нашими законами?
bratulka, оно не запрещено, но что-то не припомню ни одного такого активного папередника. Это в контексте соперничества и ненависти. Порошенко столько грязи льет, что Зеленскому далеко.
Порошенко столько грязи льет, что Зеленскому далеко.
як і з "постійними істериками Порошенко" прошу посилання на пруф щось істерик не помітила під час його виступів будь-де. як і бруду. в ФБ на ЗЕ набагато більш експресивне висловлювання недовольства ллється
Ющенко ходив по всіх каналах, поки міг (це роки три), Кучма виліз із небуття на Мінських ну Яника ми не рахуємо - він зірка заочного судового процесу
Ylena, ви вже скажіть хоть щось, а то все мінусуєте із-під столу