Скрытый текст. Нужно быть зарегистрированным и иметь 50 сообщений(я)(е).
Напоминаем об актуальном, в преддверии выборов, правиле на нашем форуме.
2.10 Запрещается переход на личные оскорбления. Не всегда можно определить грань между дружеской насмешкой и реальным оскорблением, поэтому просьба избегать любых резких высказываний в адрес других участников форума. Уважайте друг друга, не коверкайте "ники", не фамильярничайте и не употребляйте нецензурные слова. Не забывайте, что по ту сторону экрана находится живой человек! Запрещено провоцировать собеседников своими высказываниями на некорректные ответы, разжигать конфликты при обсуждении спорных вопросов в темах.
Каждый человек имеет право на свою точку зрения. Вы можете не понимать, не разделять, не поддерживать мнение других людей, но это не даёт вам право оскорблять их. За нарушение правил будут выдаваться предупреждения. Убедительно просим обсуждать тему политики корректно.
2.10.3. Любые косвенные оскорбления и оценочные характеристики чужих действий и убеждений ("дебилы", "придурки", "дауны" и т.п.) будут расцениваться как попытка задеть пользователей и спровоцировать конфликт. Администрация оставляет за собой право решать что является таковой, а что нет.
bratulka,непрофесійно як для людини, яка обожнює дипломатичні Таланти Порошенка і на кожній сторінці в цьому переконує форумчан. Те, що якась частина іноземного суспільства, поверхнево сприймає Ситуацію і воліє радше ржати з роликів, то їх проблеми, а не наші. У нас теж на ТВ є смішні передачи Щура та подібних, але їх Не всі дивляться, і вони не є трансляторами думки всіх українців. А ті, Хто в курсі, коли і чому спаскудилися наші відносини зі Штатами, Не переймаються відосиками. Тож коли знайдеться оновлена інформація про витоки скандалу, то з радістю Подискутую про ставки ПО на міжнародній арені і який він дипломат від Бога.
_______________________________ Inside my heart is breaking, my make-up may be flaking, but my smile...still stays on.
Dianna,та фанатам Зе не до дискусій - там тільки любов та повага до сонцнсяйного, щоб він не зробив а у всьому поганому завжди винен Порошенко і головний аргумент "а от гадПорошенко ще гірше робив". Тому які дискусії? Які переконання? Ви неправильно зрозуміли мої пости - я не переконую нікого, я на загальнодоступному ресурсі висловлюю свою думку (а іншій темі сьогодні було написано, що доросла людина не має узгоджувати свою думку з віруваннями та переконаннями інших, може плювати на них і казати що вважає за потрібне). Подобається Зе - повісьте портрет і моліться на нього. Я ж не проти. Але я, якщо захочу, мою повне право з цього глузувати, вважати дурістю і казати про це відкрито.
В Порошенка хоть який талант є. Про таланти Зе як піаніста без рук та людини, що три слова не зв'яже, всім відомо
-- 23 дек 2019 01:50 --
Про поофесійність чи ні, можна було б казати, якби я була прес-секретарем Порошенка, працювала на нього в команді позв'язкам з громадськістю. А я не працюю і ее маю до того жодного відношення. Про яку непрофесійність мова в контексті розмови жінок на жіночому форумі?
_______________________________ Бо плач не дав свободи ще нікому, А хто борець, той здобуває світ.
снежана,ну, республіканці та фанати Трампа, мабуть, переживають і точно не скажуть нашому чуду спасибі мене, особисто, дивують жінки, які голосували за Трампа, але то їхнє право
Kulya,а де було, що в Штатах якісь проблеми через Зе? було про те, ЧИМ запамятався колишній президент НАШ і чим відомий наш теперішній очільник держави тема з імпічментом почала активно просуватися саме після візиту нашого коміка-піаніста і на хвилі цього почали розповідати і показувати в новинах чим відзначився Зе. всьо
_______________________________ Бо плач не дав свободи ще нікому, А хто борець, той здобуває світ.
Але я, якщо захочу, мою повне право з цього глузувати, вважати дурістю і казати про це відкрито.
bratulka писал(а):
Про таланти Зе як піаніста без рук
окей. я чогось думала, що Ваш рівень значно вищий за обмусолювання сісі-пісі на кожній сторінці. запропонувала інше, але ж як подобається, то звісно ніхто не заборонить висловлюватися з цього приводу хоч кожен день.
_______________________________ Inside my heart is breaking, my make-up may be flaking, but my smile...still stays on.
bratulka, СМИ же пишут для кого-то такое. И предъявить на серьезные обвинения кроме ролика с пианино нечего. этим и наши грешат. Выставляют Зеленского клоуном. И, собственно, все.
_______________________________ В последнее время вокруг стало столько вечно раздражённых людей, что даже как-то неловко при них радоваться жизни..))
Dianna,це не мій рівень. сісі-пісі - це рівень нашого преЗедента цим ВІН прославився і саме це показали світові медіа - хай це тема на кілька днів, але ... це факт, що президент нашої країни по світу пішов саме з цим роліком і поки нічим іншим не відзначився (а навряд чи відзначиться чимось позитивним, що могло б побити той треш)