Скрытый текст. Нужно быть зарегистрированным и иметь 50 сообщений(я)(е).
Напоминаем об актуальном, в преддверии выборов, правиле на нашем форуме.
2.10 Запрещается переход на личные оскорбления. Не всегда можно определить грань между дружеской насмешкой и реальным оскорблением, поэтому просьба избегать любых резких высказываний в адрес других участников форума. Уважайте друг друга, не коверкайте "ники", не фамильярничайте и не употребляйте нецензурные слова. Не забывайте, что по ту сторону экрана находится живой человек! Запрещено провоцировать собеседников своими высказываниями на некорректные ответы, разжигать конфликты при обсуждении спорных вопросов в темах.
Каждый человек имеет право на свою точку зрения. Вы можете не понимать, не разделять, не поддерживать мнение других людей, но это не даёт вам право оскорблять их. За нарушение правил будут выдаваться предупреждения. Убедительно просим обсуждать тему политики корректно.
2.10.3. Любые косвенные оскорбления и оценочные характеристики чужих действий и убеждений ("дебилы", "придурки", "дауны" и т.п.) будут расцениваться как попытка задеть пользователей и спровоцировать конфликт. Администрация оставляет за собой право решать что является таковой, а что нет.
Юлька85, ви реально, як з паралельного світу, де на чорне нормально казати, що воно біле. У мене шок від того, що будь-яка, яку б не зробив шрек і ко сприймається на ура. Ви і талончикам на продукти так само радітимете? З мертвонеродженим бюджетом 2020 це цілком реальна перспектива.
2.2 На форуме запрещается использование мата. Так же нежелательно использовать псевдомат, типа "мля", "йух", б...ть и т.п. Администрация оставляет за собой право решать что считать матом и псевдоматом, и применять к нарушителям соответствующие санкции.
«Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди» От 100 років пройшло, а все так само
Набридли недалекі українські гниди, які думають о своїх шлуночках тут і зараз, а подивитися на три-чотири кроки вперед не хочуть навіщо якась там гідність, незалежність, треба зараз і тут порадіти подачці
_______________________________ Бо плач не дав свободи ще нікому, А хто борець, той здобуває світ.
Юлька85, у списках обміняних багато перевізників. Те, про що говорять військові - можна перевізників десятками ловити і видавати Україні. Це також громадяни, так. Найближчим часом буде інформація про багатьох "героїв", яких вчора повернули додому. І буде вона не дуже приємною про половину з них. Беркутівців просили і в 2015, і в наступні роки. Але їх не віддавала Україна.
_______________________________ «Нації вмирають не від інфаркту — спочатку їм відбирає мову» Ліна Костенко
Кира,а от що я знаю напевно, так це те, що про деяких "полонених" служба, яка підпорядкована президенту країни, надавала відомості та запити НЕ включати їх до обміну, як потенційну загрозу для держави. А от про тих кого віддали прлсила навпаки не віддавати свідків тапідозрюваних у торгівлі зброєю (наприклад, на території нашей області), торгівлею людьми та контрабандою бо всі кричали тільки про ексберкутівців, Про інших 110 тишком-нишком. А позавчора багато слідчів замислилися "а навіщо вони взагалі щось намагаються робити"
_______________________________ Бо плач не дав свободи ще нікому, А хто борець, той здобуває світ.
Будь-яка людина,що їде до РФ чи Криму може стати полоненим. Тобто поки РФ зацікавлена, полонені будуть. Була Надя, потім Сєнцов, якщо треба буде новий розкручений бренд -зроблять. Люди, на жаль, в нас погано навчаються на своїх помилках. Так, я розумію їх рідних, але у масштабі держави треба думати державними інтересами. Бо так можна заплатити набагато більшу ціну, і, відпускаючи вбивць, втрати ти більше людей.
_______________________________ Счастья много не бывает)))
Регулярно з 2015 року СБУ намагається проводити бесіди з отими всіма перевізниками до Криму, дєнєрє, рашки. РЕГУЛЯРНО розповідають про потенційну небезпеку опинитися в полоні. Розказати про реакцію тих перевізників? "сбушники-маски-шоу щимят малый бизнес", "не дают капейку заработать". Це я самі виховані коментарі написала. Заборонити їздити та перетинати кордон може тільки суд. З наступного року вік до нарешті перетин кордону з загран.паспортами - почитайте коментарі. А потім оцих дебілів держава ціною власних інтересів має визволяти з полону "будь якою ціною".
Будь-яка людина,що їде до РФ чи Криму може стати полоненим. Тобто поки РФ зацікавлена, полонені будуть. .
как? каким образом???? миллионы людей продолжают ездить в россию\крым на работу, к родственникам, туризм. и все возвращаются. я не слышала, что какая-то простая женщина соседка, съездила в крым к сестре и там ее взяли в плен ни с того ни с сего............
в новоалексеевке из поездов и электричек выходит много украинцев и даже русских (которые сюда приехали к родственникам) , которые дальше едут в крым на отдых. там же автобусы, авто. все возвращаются. если только по собственному желанию не решили там остаться
Так, усі вони потенційні жертви, у будь-який момент до них можуть причепитись і посадити до КПЗ. Вони повинні усвідомлювати риски. П'ять людей з тих, кого "повертали" підписали заяву і залишились в Ордло. Сьогодні знов на кримському кордоні затримали за нібито незаконний перетин кордону 7 громадян. Тепер наших полонених не 300, а 307 чоловік. І так до нескінченності..
_______________________________ Счастья много не бывает)))
Последний раз редактировалось Mama Lena)) 30 дек 2019 21:47, всего редактировалось 1 раз.
Vlasta,ви просто не володієте інформацією як саме були взяті в полон наші "громадяни". Прискіпатися можна при бажанні до будь-кого і будь за що (((
Mama Lena)), їх більше. Є офіційна цифра, а є реальна
-- 30 дек 2019 19:49 --
А тепер уважно слідкуємо за ЗМІ, які вже потихеньку почали інформувати кого ж саме віддала Україна. Там багато цікавого буде страшилки про катів і торговців людьми - то правда. Деякі з них ще недавно сиділи в кайданках в нашому місті, але зелена шмаркля вирішила і наказала їх відпустити звичайно лише заради блага українців, і аж ніяк не заради дешевого піару.
-- 30 дек 2019 19:51 --
Якби списки і діяння обміняних опублікували вчора, то люди були б в шоці. Але вже відпустили і тепер потроху читайте про будь-яку ціну.
я тут даже призадумалась , девочки) не пугайте у меня есть родственники в Крыму. вот который год уже приглашают. но не ездили к ним все это время. там же говорят и переход сложный этих границ, зон. пешком через поле. а теперь...........я без сарказма.