Скрытый текст. Нужно быть зарегистрированным и иметь 50 сообщений(я)(е).
Напоминаем об актуальном, в преддверии выборов, правиле на нашем форуме.
2.10 Запрещается переход на личные оскорбления. Не всегда можно определить грань между дружеской насмешкой и реальным оскорблением, поэтому просьба избегать любых резких высказываний в адрес других участников форума. Уважайте друг друга, не коверкайте "ники", не фамильярничайте и не употребляйте нецензурные слова. Не забывайте, что по ту сторону экрана находится живой человек! Запрещено провоцировать собеседников своими высказываниями на некорректные ответы, разжигать конфликты при обсуждении спорных вопросов в темах.
Каждый человек имеет право на свою точку зрения. Вы можете не понимать, не разделять, не поддерживать мнение других людей, но это не даёт вам право оскорблять их. За нарушение правил будут выдаваться предупреждения. Убедительно просим обсуждать тему политики корректно.
2.10.3. Любые косвенные оскорбления и оценочные характеристики чужих действий и убеждений ("дебилы", "придурки", "дауны" и т.п.) будут расцениваться как попытка задеть пользователей и спровоцировать конфликт. Администрация оставляет за собой право решать что является таковой, а что нет.
Дальше что? У меня бабушка коренцы ела. Тошнит от хайпа на этой теме. 16 лет...
Слухайте, вас нудить - не беріть участь. В моїй родині померлих в голод вшановували задовго до цього і в багатьох так. Чи я маю питати у вас дозволу коли вшановувати прадідів? Ні. Тоді будь-яке вшанування пам'яті померлих штучне і зайве - жертви війни, голокосту і т.д. Дні пам'яті для того і створені, щоб згадувати.
_______________________________ «Нації вмирають не від інфаркту — спочатку їм відбирає мову» Ліна Костенко
Kulya,ніколи не кажіть «всем», якщо ви в кожного не спитали! Мені не «пофик». А коли всі мають зацікавитись історією своє країни? З пелюшок? Я щаслива, що мене навчили в школі поважати і мову, і країну!
Kulya,слухайте, я вам вже кілька разів повторила, що мене абсолютно не хвилює яку в вас реакцію викликають мої слова ви хоч на шматочки можете розірвати свою дупку щось доводячи мені про "штучність вшануіання Голодомору" та що вас "передергиваєт", я буду казати саме те, що казала і так само думати і називати те "нєдоразумєніє", що зараз обіймає посаду президента, преЗедентом, дурником і іншими словами а його прихильників, які вперто продовжують казати що все добре, не дуже розумними людьми, бо тільки дурники не здатні визнавати свої помилки, а дорослі розумні люди не мають проблем з визнанням. своїх помилок. В принципі після слів про штучність вшанування Голодомору питання цінностей знімається, відповідь я отримала і систему цінностей (і я к в неї вдало вклався піськограй зі своїми жартами) я зрозуміла
_______________________________ Бо плач не дав свободи ще нікому, А хто борець, той здобуває світ.
Minutka,вы называете чмом президента своей страны. Любимой Украины. В которой живете.
Не тіко чмом, ще жабою, зеленою макакою, потерпілим, уклоністом, наркоманом і недоумком. Ті, хто його обрали, думали чим завгодно, а не головою. Поваги ні до нього, ні до них немає.
Голодомор - велика трагедія нація, яка досі болить. Не 16 років, а майже 90.
Якщо нудить, то закладіть 2 пальці до рота. Авось попустить, хоча, какая разніца.
Не тіко чмом, ще жабою, зеленою макакою, потерпілим, уклоністом, наркоманом і недоумком. Ті, хто його обрали, думали чим завгодно, а не головою. Поваги ні до нього, ні до них немає.
ещё. Жгите
Я даже не знаю, как вам объяснить, что основа нормальной, здоровой нации - взаимопомощь, поддержка, взаимоуважение вне зависимости от всякой наносной и искусственной ерунды.
Трагедии трагедиями, а добились-то чего? Наступает 2021. 30 лет независимости. Где наши достижения? Разделились на 2 лагеря и грыземся. 7!!! лет грызни скоро будет. Грызня, плач, свечки...
_______________________________ В последнее время вокруг стало столько вечно раздражённых людей, что даже как-то неловко при них радоваться жизни..))
Kulya, Как там в моем любимом фильме - если вы гражданские такие умные, что ж вы тельник не носите и строем не ходите Откуда такое навязчивое желание всех научить как надо? Как надо думать, говорить, поступать?
_______________________________ Невозможно быть хорошим для всех и каждого… Если одних согреет тепло вашего сердца, то другие будут рады погреться у костра, на котором вас будут жечь.
Kulya,раджу вам все ж прочитати визначення терміну "нація", щоб не писати про "наносну ерунду". Саме відношення до історичних подій формує націю, а не "взаимопомощь". Ви плутаєте поняття "суспільство" і "нація"
Цікавий послідовний ряд - ГРЫЗНЯ, плач, свечки Багато про що говорить про світогляд
_______________________________ Бо плач не дав свободи ще нікому, А хто борець, той здобуває світ.
Kulya,раджу вам все ж прочитати визначення терміну "нація", щоб не писати про "наносну ерунду". Саме відношення до історичних подій формує націю, а не "взаимопомощь". Ви плутаєте поняття "суспільство" і "нація"
Цікавий послідовний ряд - ГРЫЗНЯ, плач, свечки Багато про що говорить про світогляд
Это про бревно и соринку, да
-- 05 дек 2020 13:16 --
Вы даже не замечаете, как это смешно. Ну, правда.
Можно сюда Порошенко подставить, например.
*Не тіко чмом, ще жабою, зеленою макакою, потерпілим, уклоністом, наркоманом і недоумком. Ті, хто його обрали, думали чим завгодно, а не головою. Поваги ні до нього, ні до них немає.*
_______________________________ В последнее время вокруг стало столько вечно раздражённых людей, что даже как-то неловко при них радоваться жизни..))
Kulya, звичайно) так і думайте і знову ж таки- мені все одно, що вам видається смішним. ви не є значимою (чи хоча б просто цікавою) для мене людиною, тому те, куди ви підставляєте прізвища Порошенко, Януковича чи будь-кого, викликає лише реакцію "та заради бога". Образи на адресу того ж Порошенка мене особисто не зачіпають, деякі дивують, деякі викликають бажання обгрунтування, але не чіпають так сильно, щоб я сприймала це як особисту образу
Kulya,ви вперто в чужих постах бачите щось своє "деякі дивують, деякі викликають бажання обгрунтування, АЛЕ НЕ ЧІПАЮТЬ настільки, щоб я сприймала це як ОСОБИСТУ образу".
Наприклад, слова "Порошенко вкрав" викликають бажання дізнатися а що ж він вкрав конкретно. Але я не сприймаю ці слова на себе, як на його виборця. Як і всі інші менш приємні слова. А проблема зевиборців в тому, що вони образи на адресу піськограя сприймають на себе і всі виявлення його факапів сприймають за особисту образу конкретно їх в принципі воно і зрозуміло, бо відповідальність за свій вибір таки ж є, як її не ховай всередині себе, але визнавати свої помилки - то вже трохи наступний рівень розвитку особистості
bratulka,ну так вы же и называете их идиотами за выбор. Почему это не должно обижать?
Смысл сообщения не в том, как написали или сказали, а в том, как поняли.
Искренне не понимаю, зачем почти в каждом сообщении лить грязь на президента своей страны и миллионы своих соотечественников? Чтобы что? Выгнать голосовавших за Зеленского с форума?
-- 05 дек 2020 14:35 --
Когда все равно на реакцию людей, публично не высказываются