Скрытый текст. Нужно быть зарегистрированным и иметь 50 сообщений(я)(е).
Напоминаем об актуальном, в преддверии выборов, правиле на нашем форуме.
2.10 Запрещается переход на личные оскорбления. Не всегда можно определить грань между дружеской насмешкой и реальным оскорблением, поэтому просьба избегать любых резких высказываний в адрес других участников форума. Уважайте друг друга, не коверкайте "ники", не фамильярничайте и не употребляйте нецензурные слова. Не забывайте, что по ту сторону экрана находится живой человек! Запрещено провоцировать собеседников своими высказываниями на некорректные ответы, разжигать конфликты при обсуждении спорных вопросов в темах.
Каждый человек имеет право на свою точку зрения. Вы можете не понимать, не разделять, не поддерживать мнение других людей, но это не даёт вам право оскорблять их. За нарушение правил будут выдаваться предупреждения. Убедительно просим обсуждать тему политики корректно.
2.10.3. Любые косвенные оскорбления и оценочные характеристики чужих действий и убеждений ("дебилы", "придурки", "дауны" и т.п.) будут расцениваться как попытка задеть пользователей и спровоцировать конфликт. Администрация оставляет за собой право решать что является таковой, а что нет.
LIra,давай без підказок для нових свят до речі, єднання ж, наче, має бути з кимось і передбачає наявність більше, ніж одної особи. Чого наш квнщик всюди сам-самісінький?
_______________________________ Бо плач не дав свободи ще нікому, А хто борець, той здобуває світ.
Так. Меня волнует один вопрос. А 16 февраля будет рабочим днем или выходной?
Катя, это разовая акция-марафон
_______________________________ Кто не поддерживает Роды свои и Веру свою в час годины тяжкой, тот отступник Рода своего, и не будет ему прощения во все дни без остатка. *** Жизнь – это зеркало, которое отражает для мыслителя то, что он, глядя в него, думает. Э. Холмс
bratulka, може тому що з тим, з ким йому б хотілося єднатися, народ не бажає, а з ким хоче народ - йому не треба. ото і розривається біднесенький, і вашим, і нашим, і ось вам свято
Коли організовують так - поспіхом, то і виходить ідіотство. Ролик від ДСНС Зап.області - красивий ролик, де діточки малюють в українських костюмах разом з мнсниками в костюмах карту України. Світить сонечко, всі з прапорцями, всі радіють, коптер робить зйомку згори. Картинка непогана навіть. Все прекрасно, тільки на вулиці +6, середина лютого та вітер, а діти 10-12 років в вишиванках на вулиці Поясніть мені де тут єднання. і де тут про захист дітей?
-- 16 фев 2022 16:18 --
mangust,Катя, я буду за тебе голосувати, якщо ти зробиш кампанію "новий тиждень - нове свято - новий вихідний". пропоную не зупинятися на 1 вихідному на місяць- мало
_______________________________ Бо плач не дав свободи ще нікому, А хто борець, той здобуває світ.
Все прекрасно, тільки на вулиці +6, середина лютого та вітер, а діти 10-12 років в вишиванках на вулиці Поясніть мені де тут єднання. і де тут про захист дітей?
Так це питання до виконавців, не Зеленський же їх на двір роздягнутими у вишиванках тягнув. У нас всі в куртках були, і на фото в куртках на вулиці. І без прапорців діти. Наша команда Взагалі в клубному одязі) нікого не заставляли, вчора о 22 тренер спитав, що хто хоче, Може приєднатися, хто ні-то ні.
_______________________________ Inside my heart is breaking, my make-up may be flaking, but my smile...still stays on.
Я писала пару сторінок тому - я спокійна. Моя уява нічого мені не малює, навіть валізку збирати не підказує. А новини дійсно не треба читати, якщо дуже вразлива психіка.
Добре ) Зараз хто може, то й хайпує на "інформуванні". Вчора фільм "Той самий Мюнхгаузен" переглядали: "Чому продовжується війна? Вони що, газет не читають?"
Dianna,я не знаю про твоє місто, я можу казати тільки за той треш, що в нашому місті відбувається
І відбувається десь таке - директора морга позавчора дуже сильно сварили з ОПУ, що не виділені гроші на тер.оборону і взагалі все погано у нас, в області яка є в сфері інтересів росії. Вчора була сесія, гроші виділили (питання як витратять), і вчора ввечері пішла оця хвиля "добровольно-принудительно", знову ж таки директор морга не сам до цього додумався.
До чого тут Зе - це була його ідея масовіка-затейніка, його розпорядження та його слуги організовували на місцях. Я чогось думала, що нормальний начальник відповідає за дії своїх підлеглих Він хотів, щоб було, що він сказав, і люди в "єдіном поривє" до нього приєдналися, зробили все за нього і напостили фоточок. Вийшла фігня, бо його ж кадри на місцях зробили фігню У деяких варіанту "не хочу приєднуватися" не було.
не знаю как в Запорожье, в Днепре в некоторых школах не допустили к пению гимна и фото детей, кто не был в вышиванке или белой блузке, их заперли в классах, дети были очень расстроены, приходили домой в слезах
_______________________________ обращаться ко мне на ты