Скрытый текст. Нужно быть зарегистрированным и иметь 50 сообщений(я)(е).
Напоминаем об актуальном, в преддверии выборов, правиле на нашем форуме.
2.10 Запрещается переход на личные оскорбления. Не всегда можно определить грань между дружеской насмешкой и реальным оскорблением, поэтому просьба избегать любых резких высказываний в адрес других участников форума. Уважайте друг друга, не коверкайте "ники", не фамильярничайте и не употребляйте нецензурные слова. Не забывайте, что по ту сторону экрана находится живой человек! Запрещено провоцировать собеседников своими высказываниями на некорректные ответы, разжигать конфликты при обсуждении спорных вопросов в темах.
Каждый человек имеет право на свою точку зрения. Вы можете не понимать, не разделять, не поддерживать мнение других людей, но это не даёт вам право оскорблять их. За нарушение правил будут выдаваться предупреждения. Убедительно просим обсуждать тему политики корректно.
2.10.3. Любые косвенные оскорбления и оценочные характеристики чужих действий и убеждений ("дебилы", "придурки", "дауны" и т.п.) будут расцениваться как попытка задеть пользователей и спровоцировать конфликт. Администрация оставляет за собой право решать что является таковой, а что нет.
не знаю как в Запорожье, в Днепре в некоторых школах не допустили к пению гимна и фото детей, кто не был в вышиванке или белой блузке, их заперли в классах, дети были очень расстроены, приходили домой в слезах
какая радость, что дети в Зп на дистанционке
_______________________________ Дочь - это комплимент женщине от Бога! Значит она достойна повторения!*C
не знаю как в Запорожье, в Днепре в некоторых школах не допустили к пению гимна и фото детей, кто не был в вышиванке или белой блузке, их заперли в классах, дети были очень расстроены, приходили домой в слезах
У нас всё как всегда, всё делается ради картинки Детей очень жаль Я бы наверно пошла в школу и потребовала бы объяснений , как минимум.
мені не зрозуміло - що значить "заперли в классе"? Це якими нормами чи законами дозволено запирати малолітніх осіб в приміщенні? Ще і самих скоріш за все. Я б не просто пішла на розмову, я б пішла з поліцією, щоб адміністрація школи і той, хто до цього додумався, як мінімум, отримав догану - і за халатність у забезпеченні безпеки дітей під час освітнього процесу, і за приниження через одяг.
Я ж кажу - привіт, совок і демонстрація До всього, що зелений дурень торкається, він перетворює у фарс і фігню - як не сам, так ха його вказівками обрані ним кадри
_______________________________ Бо плач не дав свободи ще нікому, А хто борець, той здобуває світ.
Ну это от адекватности директора школы зависит, а не от тво и президента. В нашем лицее, мало того что ничего не просили принести, так и фотографировали детей в холле школы, а не на улице. И дети были одеты в чем попало
Ну это от адекватности директора школы зависит, а не от тво и президента.
Вот тут полностью согласна. Презедент уж точно не причем... У нас все дети сделали из бумаги жовтоблакінті стрічки и с ними фоткались в классах. Никого не выгоняли и всех сфоткали кто хотел.
Те, що вчора було в телевізорі і на радіо, теж від адекватності директорів шкіл залежить і ОПУ взагалі ні до чого? Навіть вірний Ткаченко в шоці вчора був від того, що відбувалося на всіх каналах. Правильно обізвали той марафон українським Лебединим озером.
А херове виконання на місцях - це наслідки дурної кадрової політики (тому що в ЗП точно вся вертикаль повністю зелена) і провальної ідеї на колінці за день зробити щось на всю країну. Який тамада, такі і конкурси Він не просто не з'єднав нікого, судячи з реакції в соц.мережах, зробив навпаки, бо багато хто взагалі не зрозумів для чого це все таким убогим чином робилося
Хоч би наш масовік-затейнік не заглянув в словник синонімів та не побачив, що до слова єднання досить великий синонімічний ряд, бо ще справдиться, не дай боже, моє побажання про свято кожного тижня і буде у нас День згуртованості, День зближення, День консолідування на всі дати, що будуть озвучуватися як потенційні дати нападу. Як так розумію, ми надовго тепер застрягнемо в цьому стані наявності "військових вчень" біля наших кордонів
-- 17 фев 2022 11:10 --
Вже нова дата вторгнення - 20 лютого. Там далі 22 лютого (дзеркальна дата). Якщо планується якийсь новий марафон, то вже треба починати готуватися - розсилати смс, стрічки робити, повідомляти, що в вихідний треба вийти на роботу сфотатися і зробити звіт
_______________________________ Бо плач не дав свободи ще нікому, А хто борець, той здобуває світ.
не только меня раздражал марафон Едности...пришлось вчера детские мультики смотреть. как то марафон ну совсем не к месту..У нас же есть день Соборности
_______________________________ Сайт для будущих и настоящих родителей, созданный врачами http://babykrok.com.ua/
Бойовики відкривали вогонь у районі 22 населених пунктів — у наслідок обстрілів постраждали дитсадок у Станиці Луганській та школа у Врубівці. Троє працівників дитячого садочку отримали контузії. Дітей та вихователів евакуювали в укриття
Садочок і ліцей. Ніколи не звикну, що вони навмисно стріляють по дітях
_______________________________ «Нації вмирають не від інфаркту — спочатку їм відбирає мову» Ліна Костенко