Люкс ФМ розкачає Запоріжжя! 19-го та 20-го вересня приходь на фестиваль Khortytsia Freedom - 2020, знаходь спеціальну сцену Люкс ФМ і запалюй разом із найкрутішими артистами! 19 вересня: Артем Пивоваров Alina Pash Сергій Бабкін Max Barskih 20 вересня: Misha Romanova TamerlanAlena Jerry Heil Оля Полякова Відривайся 2 дні поспіль під сценою Люкс ФМ у парку Металургів на площі біля Планетарію! Вхід вільний! Захід проходитиме із дотриманням усіх норм карантинного режиму!
Після новин, що робітник Дворця помер від коронавірусу, співробітники на самоізоляції, а ось недавно був там День відкритих дверей, фраза про дотримання всіх заходів безпеки якось не викликає довіру
_______________________________ Бо плач не дав свободи ще нікому, А хто борець, той здобуває світ.
Люкс ФМ розкачає Запоріжжя! 19-го та 20-го вересня приходь на фестиваль Khortytsia Freedom - 2020, знаходь спеціальну сцену Люкс ФМ і запалюй разом із найкрутішими артистами! 19 вересня: Артем Пивоваров Alina Pash Сергій Бабкін Max Barskih 20 вересня: Misha Romanova TamerlanAlena Jerry Heil Оля Полякова Відривайся 2 дні поспіль під сценою Люкс ФМ у парку Металургів на площі біля Планетарію! Вхід вільний! Захід проходитиме із дотриманням усіх норм карантинного режиму!
я извиняюсь, это что за отстой? А где же ранее заявленные дахабраха и ляпис?
Всего будет 3 сцены. 2 дня до феста, а еще полного расписания нет ДахаБраха странно исчезла с афиш, которые они выкладывают в Фб. Все чудесатие и чудесатие, особенно учитывая это:
bratulka писал(а):
робітник Дворця помер від коронавірусу, співробітники на самоізоляції, а ось недавно був там День відкритих дверей, фраза про дотримання всіх заходів безпеки якось не викликає довіру
_______________________________ Ничего... Выживем! В крайнем случае, из ума!
тобто? в Запоріжжі є планетарій???? оце я гоню...я і не знала
ну как, планетарий это комнатулечка на 20 персон, вот и весь планетарий. А не знали вы о нем, так как он всего пару лет работает, до этого был десятилетиями закрыт из-за сломанного телескопа или чего-то там