Передавать показания газового счетчика в последних числах каждого месяца можно по телефону: (0612)80-81-04, а также на электронный адрес: contact@zp.104.ua. Ежедневно с 8:00 до 20:00.
Вже з наступного місяця «Запоріж газзбут» надаватиме газ населенню за ціною 6,99 грн за кубічний метр. На зниження ціни пішли після постанови Кабміну про встановлення граничної ціни. Втім, така ціна на газ – тимчасова. Діятиме тариф до завершення опалювального сезону, тобто протягом лютого та березня.
Зазначимо, що новий тариф почне діяти лише з лютого. За січень запоріжці заплатять діючий на даний момент тариф, тобто 9,90 за кубометр блакитного палива.
_______________________________ Фея от ведьмы отличается только настроением)))
Эния,к нам шли аж 2.5 месяца!!!! Из ремонта - замена батарейки!! Работы на 2.5минуты.
ого!! А от споживач, згідно з договором, повинен "невідкладно" сповістити РЕМ про недоліки в роботі приладу. В нас теж електроопалення.
Мы уведомили. Уведомили в день снятия показаний 1.09. монтер прижел 17.11!!! Это чтобы вы понимали скорость обслуживания в этой организации. Звонили мы постоянно, контролер приходила и тоже их уведомляла! Жаловались на горячую линии в это переиод дважды! НО там спешат только долги выставлять!
zuzunka, приїжджали з РЕМу. Монтер подивився лічильник і сказав, що завтра приїде зняти його та відправить до Запоріжжя на ремонт (дав 5% на те, що відремонтують), а мені поки що можуть поставить простий лічильник. Думаю, може краще не ставити їх лічильник, хай по середньому беруть. Я тепер, вже й не знаю, як краще зробити.
Попередили, що ремонт буде тривати довго. Бо на всю область одна контора, лише два працівника, та безліч лічильників, які потребують ремонту.
Монтер сам лаявся на керівництво. Каже, купив у листопаді двотарифний лічильник (у нього електроопалення), а з січня тепер 1,68 грн за кВт-год на всі зони, та й ще відмінили пільги на електроопалення. Платіжка у лютому прийде з величезною сумою. Кажуть про якусь компенсацію. Але ще тільки на рівні бла-бла-бла. Та і якщо приймуть, шукай де хош гроші зараз, а що тобі потім і коли повернуть - питання. Я у розпачі ((
и я это заметила. В августе надо было переоформить лицевой счет на электричество. Пришла в их структуру, заплатила 480 грн за услуги монтера, тк по- другому они не переоформляют, должен прийти, проверить все ли у меня гуд со счетчиком. Сказали, ждите 2-3 недели. До сих пор нет Звонила недавно, отвтеили - ну ооооочень много заявок, ждите.
Девочки, подскажите. Горгаз у нас один на весь город? Надо переоформить лицевой счёт на космосе. Ехать все равно на диагональную? Или есть какие-то подразделения по районам? И электросеть тоже. Только на волгоградской?
_______________________________ Почему у тебя мало друзей? -Потому что я дружу лишь с настоящими.